Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 41 of 61

Kilka nowych, świeżutkich odcinków moich ulubionych podcastów kryminalnych! Jeeeeeeeeeesssssssssst! Będzie słuchane! Do tego dzisiaj zasubskrybowałam kolejny kanał kryminalny. :)
Give me a sign.

#802 4 likes

Mam dziś rozmowę kwalifikacyjną o pracę i jest mi tak niedobrze ze stresu, że nie macie pojęcia.
Große Operndiva?

#803 2 likes

Milutki czas! :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

No i jak tam rozmowa przebiegła? Co to za praca?
-- (skrzypenka):
Mam dziś rozmowę kwalifikacyjną o pracę i jest mi tak niedobrze ze stresu, że nie macie pojęcia.

--

100 mg morfiny rano, 100 mg wieczorem, plus 600 mg pregabaliny żeby trzymała mnie w kupie. Dawki typowo zabijające skręta, a pregabalina dba o moje samopoczucie psychiczne po tym, co się wczoraj stało. Też mi smutno i niedobrze ze stresu. Jeszcze mam problemy z ojcem, który chce mnie puścić z torbami.
ENFP

#806 1 like

Miałam milutki dzień.
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

#807 Archived

Miłe popołudnie w parku. A teraz? Chyba odkryłam swoje kolejne hobby: detektywizm, grzebanie w archiwach. A to wina FB i przypadkowego posta. 3 godziny przeleciało na czytaniu postów z grup o adopcji, gdzie poszukują krewnych. Kurde, jakie to mroczne, a jakie ciekawe. :D

#808 1 like

Wiecie, ja to ogólnie lubię sobie pójść do urzędu z kimś, załatwić przy okienku, spytać urzędnika, poprosić o wypełnienie, na miejscu spytać, co te dziwne rzeczy w papierach znaczą, a potem złożyć wniosek czy inne tam oświadczenie i po dwóch godzinkach mieć święty spokój. Ale to uczucie satysfakcji, gdy po cholernym tygodniu uda się wreszcie złożyć wniosek samodzielnie, podpisać go elektronicznie i zobaczyć ten uroczy wpis "wniosek został przyjęty do realizacji" czy tam "złożony"... Echhh, to dopiero uskrzydla.

#809 2 likes

W końcu dzięki pomocy kolegi @zywek udało mi się opalić eltena po przez wine na linuxie.
Szkoda tylko, ż nie działa wszystko co głosowe. Ale i tak jestem zadowolony bo w końcu zrobiłem sobie mały kompik na wyjazdy dość niewielkim kosztem.

#810 1 like

Świat się skończył, Zuzler i eurząd.
-- (Zuzler):
Wiecie, ja to ogólnie lubię sobie pójść do urzędu z kimś, załatwić przy okienku, spytać urzędnika, poprosić o wypełnienie, na miejscu spytać, co te dziwne rzeczy w papierach znaczą, a potem złożyć wniosek czy inne tam oświadczenie i po dwóch godzinkach mieć święty spokój. Ale to uczucie satysfakcji, gdy po cholernym tygodniu uda się wreszcie złożyć wniosek samodzielnie, podpisać go elektronicznie i zobaczyć ten uroczy wpis "wniosek został przyjęty do realizacji" czy tam "złożony"... Echhh, to dopiero uskrzydla.

--

Możesz winić Patryka.

#812 1 like

Moje umiejętności miękkie okazały się wcale nie takie złe, jak przypuszczałam, a dzięki otwartości, logicznemu, wypranemu z emocji podejściu i rzeczowej komunikacji, otworzyłam oczy jednej z ważnych dla mnie osób, pomagając przy tym koleżance.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#813 2 likes

Miałam przemiły tydzień. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#814 2 likes Edited

Skonfigurowałem ponownie od zera extender wifi :3 i zrobiłem to w 2 minuty. Takie techniczne rzeczy dają mi mega powera. Do tego ładna pogoda i siedzę na dworze.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#815 3 likes

To faktycznie nie najlepiej z Tobą, skoro nie wiesz, czy na pewno jesteś na dworze. ;)

Nagrałem z ziomeczkiem 3 numery w jedną noc
Senter San

#817 3 likes

Długie, wieczorne rozmowy potrafią być bardzo owocne. Też bardzo miłe. Aż człowiek żałuje, że nie ma czasu tak pogadać częściej, choć z drugiej strony może nie miało by to takiego uroku.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#818 1 like Edited

Wygraliśmy z Wyspami Owczymi 2 do 0. Brawo Polacy! Spisaliście się na medal!

#819 2 likes

Chyba cię ogon boli, na pierwszej połowie to zasypiałem, a w drugiej tylko karny i później jak zwykle Lewy strzelił, bo któż by inny.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Ja nie dotrwałem do drugiej połowy, no nie chciało mi się marnować swojego czasu
Senter San