Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Założony przez Zuzler 1220 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Zamknięty Strona 40 z 61

To w Krakowie mają OSP? Nie ma państwówki? :O
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#782 1 polubienie Edytowano

Znowu nie spałem, ale w pozostałych kwestiach jest minimalnie lepiej niżdotychczas.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#783 1 polubienie

Codziennie zapisuję w swoim dzienniku coś, za co jestem wdzięczna za dany dzień.
“We do not lack ability. We just lack courage. It all comes down to courage.”

#784 1 polubienie

Uwielbiam poznawać nowe, ozytywne osoby. <3

#785 1 polubienie

Miałam miły okołourodzinowy czas, same urodziny też były wspaniałe. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Ja to mam fajnie. XD W lipcu dwa wyjazdy, w sierpniu wyjazd, we wrześniu też planuję wyjazd, oby tylko wszystko poszło dobrze.
Give me a sign.

Coś poogarniałem nieco... Kontakty mi potrzebne zgromadziłem.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#788 1 polubienie

Szykuje mi się fajny dzień.

#789 1 polubienie

Dzisiaj się wyspałem, a co za tym idzie, mogę być sobą! Większa produktywność, energia, motywacja do życia i chęć egzystowania z innymi ludkami na planecie ziemi.
Lubię takie stany!
Kiedyś myślałem, że jeszcze mnie trzyma deprecha, a ostatnio zdałem sobie sprawę, że bezsenność to potrafi tak w życiu na mieszać, że wygląda to podobnie.
Każdy dzień, kiedy tak nie jest, uważam za cud allelujah.
Senter San

#790 2 polubienia

Będzie zajebisty dzień :D

#791 2 polubienia Edytowano

Mam w końcu metadon! Tydzień na obciętej dawce o 50 mg spowodował, że teraz na standardowej podanej i.v. po 07:35, dalej łeb mi opada na klawiaturę. :D To samo było wczoraj po wypiciu, lecz jestem zadowolona, bo to oznacza, że wszystko dobrze i narazie nie potrzeba mi więcej na następny rok/kilka (mam taką nadzieję).
ENFP

#792 2 polubienia

Jestem wdzięczny, że Ty i ja jesteśmy obecni na tym świecie
“We do not lack ability. We just lack courage. It all comes down to courage.”

#793 1 polubienie

Poznałam dużo fajnych ludzi i kupiłam sobie coś fajnego. Umocniłam pewną przyjaźń. No i straciłam inną, ale to nie na ten wątek.
Große Operndiva?

#794 2 polubienia

Elten wreszcie mi działa! A wszystko dzięki @DJ Graco. :)
Give me a sign.

Sprzęt czeka na mnie od jakiegoś czasu, dobrze by było się w reszcie wziąć i rozpocząć proces konfigurowania i ogarniania, a potem użytkowania. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#796 1 polubienie Edytowano

No i w końcu udało się pobrać kilka singli, które miały geoblokadę. Wystarczyło polować na odpowiednie deezer arl.

#797 2 polubienia

Ponad połowę weekendu spędziłam poza domem i w świetnym towarzystwie. :)
Give me a sign.

#798 2 polubienia

Miły dzień i wspaniały obiad. <3

#799 7 polubień

Szczyt recyclingu. Przerobić schabowe z niedzieli, pomidory z kolacji, resztkę oliwek, walające się po lodówce tortille i rukolę na kebsy.

#800 2 polubienia Edytowano

Kurcze. Nigdy w szkole w trakcie walentynek, dnia kobiet - nie dostawałam jakichś życzeń czy chociaz karteczek. Dostałam więc karteczkę dzisiaj z rysunkiem dojrzewających maków i napisem: "Mak w tym roku się skończył, mimo tego nie pozwolę byś miała skręta". W kopercie był jeszcze gram morfiny. Kicz, ale liczy się intencja. :D
ENFP