Księga pochwał 03.23-12.23
Wróć do Wątki archiwalne#61 Monte
Mogę zapytać tego, kto będzie mnie uczył.
(skrzypenka):
Nie wiem, czy do gitary mogą być takie kostki, jak do ukulele, ale takich do ukulele dostałam przypadkiem 30, to może by się nadały?
-- (Monte):
Granie przesunięte na wtorek. Już się nie mogę doczekać! :) Poza tym, nie będę musiała kupować gitary, bo narzeczony mi odda, tylko kostkę będę musiała kupić. :)
--
--
#62 Monte
Lekcja była super! Bardzo mi się podobało! :)
#63 Agata.d
Całkiem fajny dzionek. Oprowadziłam całe dwie grupy, bo byłam dziś na połóweczke dnia, więc była plarza, jak to mówi jedna moja koleżanka, No i dzięki temu mam więcej wieczoru dla siebie. Troszkę smuci myśl, że jutro i po jutrze idę na całe 10 godzinek, ale jakoś da się radę.
#64 monstricek
Bardzo ciepły i dobry wieczór. Fajnie pobyć z dawnymi znajomymi, powspominać, pośpiewać.
#65 lwica
Całkiem miły, choć bardzo intensywny czas. :)
#66 MarOlk
Kociczka już po kastracji. Dochodzi do siebie. Troszeczkę jeszcze przyćpana, ale już się łasi i ma apetycik.
#67 djdenismusic
Zielono miiii. <3
I to tak przez 3 dni pod rząd. I nie mam tu na myśli pewnych substancji psychoaktywnych, :D
#68 skrzypenka
Zakochałeś się? Czy może wiosna sprawiła, że jesteś szczęśliwy?
:)
-- (djdenismusic):
Zielono miiii. <3
I to tak przez 3 dni pod rząd. I nie mam tu na myśli pewnych substancji psychoaktywnych, :D
--
#69 djdenismusic
Wiosna to jeden z powodów.
:d
#70 MarOlk
Kocisko już bryka. Jeszcze w kaftanie, a wpieprza aż miło, miauczy, i wszędzie włazi. Przed chwilą wlazło na oparcie krzesła, a sekundę później już na parapecie.
#71 lwica
Dobre wyniki mam. :)
#72 Monia01
Oooo, super! <3
🇺🇦 🇵🇱
#73 skrzypenka
Mam dziś dzień obfity we wspaniałe wiadomości. :)
#74 skrzypenka
Zaliczyłam fortepian na ocenę bardzo dobrą, a tak się bałam. :)
#75 misiek
No stres Skrzypeńko, no stres.
#76 skrzypenka
Och tak, dokładnie, ale ja chyba nie umiem się nie stresować. :)
#77 djdenismusic
Dzisiaj idęna dobry obiadek do rodzinki.
#78 Puszkin
Ten weekend byuł na prawdę fajny.
#79 Paulinux
Oo paaanie, jeszcze jak.
#80 Zuzler
Cieszę się Paulino, że tak to umiesz określić. No dla mnie tam np. był fajny stanowczo i bezsprzecznie.