Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 4 of 61

#61 1 like

Mogę zapytać tego, kto będzie mnie uczył.
(skrzypenka):
Nie wiem, czy do gitary mogą być takie kostki, jak do ukulele, ale takich do ukulele dostałam przypadkiem 30, to może by się nadały?

-- (Monte):
Granie przesunięte na wtorek. Już się nie mogę doczekać! :) Poza tym, nie będę musiała kupować gitary, bo narzeczony mi odda, tylko kostkę będę musiała kupić. :)

--

--
Give me a sign.

Lekcja była super! Bardzo mi się podobało! :)
Give me a sign.

#63 2 likes

Całkiem fajny dzionek. Oprowadziłam całe dwie grupy, bo byłam dziś na połóweczke dnia, więc była plarza, jak to mówi jedna moja koleżanka, No i dzięki temu mam więcej wieczoru dla siebie. Troszkę smuci myśl, że jutro i po jutrze idę na całe 10 godzinek, ale jakoś da się radę.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#64 3 likes

Bardzo ciepły i dobry wieczór. Fajnie pobyć z dawnymi znajomymi, powspominać, pośpiewać.

#65 2 likes

Całkiem miły, choć bardzo intensywny czas. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#66 2 likes

Kociczka już po kastracji. Dochodzi do siebie. Troszeczkę jeszcze przyćpana, ale już się łasi i ma apetycik.

#67 1 like

Zielono miiii. <3
I to tak przez 3 dni pod rząd. I nie mam tu na myśli pewnych substancji psychoaktywnych, :D

#68 1 like

Zakochałeś się? Czy może wiosna sprawiła, że jesteś szczęśliwy?
:)

-- (djdenismusic):
Zielono miiii. <3
I to tak przez 3 dni pod rząd. I nie mam tu na myśli pewnych substancji psychoaktywnych, :D

--
Große Operndiva?

#69 1 like

Wiosna to jeden z powodów.
:d

#70 4 likes

Kocisko już bryka. Jeszcze w kaftanie, a wpieprza aż miło, miauczy, i wszędzie włazi. Przed chwilą wlazło na oparcie krzesła, a sekundę później już na parapecie.

#71 6 likes

Dobre wyniki mam. :)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

#72 2 likes

Oooo, super! <3
🇺🇦 🇵🇱

#73 3 likes

Mam dziś dzień obfity we wspaniałe wiadomości. :)
Große Operndiva?

#74 6 likes

Zaliczyłam fortepian na ocenę bardzo dobrą, a tak się bałam. :)
Große Operndiva?

#75 1 like

No stres Skrzypeńko, no stres.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Och tak, dokładnie, ale ja chyba nie umiem się nie stresować. :)
Große Operndiva?

#77 1 like

Dzisiaj idęna dobry obiadek do rodzinki.

#78 2 likes

Ten weekend byuł na prawdę fajny.

#79 1 like

Oo paaanie, jeszcze jak.
Happy hacking

#80 2 likes

Cieszę się Paulino, że tak to umiesz określić. No dla mnie tam np. był fajny stanowczo i bezsprzecznie.