Doookładnie. Mają coś z płatnościami. Wysłałam przelew dwa dni temu i teraz musiałam przysłać potwierdzenie psia mać. :/ Mam nadzieję, że sprawa wyjaśni się pozytywnie.
Zielona noc może być zielona, nawet bez zielonego XD W odpowiednim towarzystwie rzyczliwych, wyluzowanych i szalonych przyjaciół, da się przezwyciężyć każdą przeszkodę :) Achh będą wspomnienia, będą.
Dzisiejsze łupy z hasioka: kino domowe Philips cały zestaw w raz z pilotem w pełni sprawne, chodź dźwiękowo niema szału, 3x dvd 2x Manta 1x Korr nie sprawdzone, radio Unitra Sudety nie działa, mała kolumna Unitra Altus nie sprawdzona, mikrofala Medion działa, radio samochodowe Sony cd x4168 nie sprawdzone, konsola Nes64 nikt nie wie jak uruchomić a do tego cardridge z grami, Golarka do włosów Philips działa, pilot do wieży Sony mhc rx d5 nie sprawdzony. Szkoda, że samej wieży nie było.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Myślę, że moi domownicy będą wniebowzięci. Kupiłam właśnie papier do podajników w kiblach publicznych. Wyliczyłam sobie, że to prawdopodobnie i tak wyjdzie taniej niż jakieś śmieszne papierki po 33 złote za 40 roleczek, nawet jeśli dwie warstwy to mało.
Aaaaalllle fajny wieczór. Niech żałuje ten, kto nie był z własnej woli. I niech się na drugi raz zastanowi. :) Nie no, dobra, tak naprawdę, to bywały fajniejsze wieczory na tym świecie, zwłaszcza w fajnej kiści koleżeńskiej, ale ten mi się tam naprawdę podobał, choćby dlatego, że wyłuskaliśmy się w końcu z chałupy. <3