Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Started by Zuzler 1220 posts last post 2 years ago Closed Page 37 of 61

Ooo, to będzie maszyna. Jaka cena, bo sam planuję za rok kompa zmienić?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#722 Edited

Nie pytaj nawet. Sam komputer koło 9 k, ale dołożyłam większy monitor (34 cale, lepsze odświeżanie i 21/9), win 11 pro i zrobiło się 12k. :(
ENFP

Tak czy tak jest moc.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#724 Edited

Doookładnie. Mają coś z płatnościami. Wysłałam przelew dwa dni temu i teraz musiałam przysłać potwierdzenie psia mać. :/ Mam nadzieję, że sprawa wyjaśni się pozytywnie.
ENFP

#725 1 like

We wrześniu mam urlop! Już nie mogę się doczekać. Mam nadzieję, że pogoda dopisze.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

#726 1 like

Magisterkę mi za rok na muzycznej otworzą, a ja nie wiem, czy iść na uniwerek w tym roku, czy na amuz za rok.
Große Operndiva?

#727 2 likes Edited

Mimo coraz częstrzych zwiech, jest tak pozytywnie jak nie było łooo paanie nie wiem od kiedy. A za 2h kierunek Poznań.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#728 2 likes Edited

Zmokliśmy, wielkie kałuże, zimno, ale to co fajnego się udało rekompensuje te wszystkie niedogodności. Poznań za nami.

#729 3 likes Edited

Praktycznie świetnych 14 dni , a może nawet 16?

#730 2 likes

Zielona noc może być zielona, nawet bez zielonego XD
W odpowiednim towarzystwie rzyczliwych, wyluzowanych i szalonych przyjaciół, da się przezwyciężyć każdą przeszkodę :)
Achh będą wspomnienia, będą.
Senter San

#731 2 likes

Już nie mogę się doczekać, niedługo jade nad morze.
marzenia się spełniają.

#732 1 like

Dzisiejsze łupy z hasioka: kino domowe Philips cały zestaw w raz z pilotem w pełni sprawne, chodź dźwiękowo niema szału, 3x dvd 2x Manta 1x Korr nie sprawdzone, radio Unitra Sudety nie działa, mała kolumna Unitra Altus nie sprawdzona, mikrofala Medion działa, radio samochodowe Sony cd x4168 nie sprawdzone, konsola Nes64 nikt nie wie jak uruchomić a do tego cardridge z grami, Golarka do włosów Philips działa, pilot do wieży Sony mhc rx d5 nie sprawdzony. Szkoda, że samej wieży nie było.

#733 Edited

Myślę, że moi domownicy będą wniebowzięci. Kupiłam właśnie papier do podajników w kiblach publicznych. Wyliczyłam sobie, że to prawdopodobnie i tak wyjdzie taniej niż jakieś śmieszne papierki po 33 złote za 40 roleczek, nawet jeśli dwie warstwy to mało.

Wow, nes 64 i to u nas w Polsce? Toć niemożliwe to :D
ENFP

A jednak, i to z grami

#736 3 likes Edited

No i desktop się konfiguruje powolutku ;)
ENFP

#737 3 likes

Aaaaalllle fajny wieczór. Niech żałuje ten, kto nie był z własnej woli. I niech się na drugi raz zastanowi. :)
Nie no, dobra, tak naprawdę, to bywały fajniejsze wieczory na tym świecie, zwłaszcza w fajnej kiści koleżeńskiej, ale ten mi się tam naprawdę podobał, choćby dlatego, że wyłuskaliśmy się w końcu z chałupy. <3

#738 3 likes

Cieszy mnie, że spontaniczna myśl zaczyna przeradzać się w coś bardzo pozytywnego w działaniu.
INFP

#739 2 likes

Zrobiliśmy łososia we frytkownicy bez tłuszczowej. Wyszedł idealny. To jednak dobra inwestycja była.
Nigdy nie można być pewnym, że to co już masz będzie Ci dane na zawsze, a pewne w życiu są tylko dwie rzeczy, śmierć i podatki.

Tak Agato, da się, my tak zaczeliśmy robić kurczaki, albo nagetsy, bardzo fajnie to wychodzi, albo pyzy i hotdogi w tosterze, też dobre.