Znalazłem składankę muzyczną a właściwie taki miks na płycie, który mi bardzo mocno przypomina mojego zmarłego stryjka, który mi go kiedyś dał jak byłem mały. Niestety płyta porysowana i zaginęła gdzieś w akcji. A kumpel miał to na kasecie. Odpowiednie słowa w discogs zostały wpisane i tytuł składanki został odnaleziony to też kupiłem ją na alledrogo. Już się nie mogę doczekać!
Niemcy Szwedzi to nie esy, bo są stosunkowo blisko. Nie wiem szczerze od ilu kilometrów jest sygnał brany jako ES, ale przynajmniej na forum rp udzielający się tam DXerzy brali właśnie pod ówagę m.in włoskie stacje jako ESy. Krzycha zedytowała post, najpierw pisze, że włoskie, potem że zagraniczne więc może się pomyliła albo po prostu nie chciała aż tak w szczegóły wchodzić i chciała zaznaczyć tylko fakt odebrania zagranicznych stacji.
Tak, bo potem pojawiło się więcej, ale młyn się zaczął robić, bo wszystko się na siebie nakładało. Niemców i Skandynawów nie było. Jakieś tam krótkie nagrania mam. Mogę podesłać jak ktoś chce.