Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Założony przez Zuzler 1220 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Zamknięty Strona 30 z 61

#581 4 polubienia

Udało się odzyskać dane! Z kotów w sensie pierwszego dysku co spadł i miał dość.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

#582 3 polubienia

Przesadzasz. :D

-- (Krzycha):
Wiem już jak przesadzać rośliny.

--

#583 2 polubienia

Jest poprostu cudnie.

#584 1 polubienie

To był wspaniały i cudowny tydzień. :) <3
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Znalazłem składankę muzyczną a właściwie taki miks na płycie, który mi bardzo mocno przypomina mojego zmarłego stryjka, który mi go kiedyś dał jak byłem mały. Niestety płyta porysowana i zaginęła gdzieś w akcji. A kumpel miał to na kasecie. Odpowiednie słowa w discogs zostały wpisane i tytuł składanki został odnaleziony to też kupiłem ją na alledrogo. Już się nie mogę doczekać!

Co za składanka?
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#587 1 polubienie Edytowano

Love parade 2001. Jak do mnie dojdzie to zgram i wyślę.

Heh, gdzieś na kasecie mam, nawet Daszkowi pożyczyłem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

@djgraco trzeba było mówić. Gdzieś mam pirata zakurzonego w piwnicy :D

To bardzie esy

#592 1 polubienie Edytowano

Cudowny tydzień, miłe spotkania, cisza, spokój, cudowne chwile to jest to.
Give me a sign.

Po raz pierwszy nie bałam się burzy, bo był ze mną narzeczony.
Give me a sign.

Niekoniecznie Esy. Sam miałem kilkukrotnie w życiu Niemców, Szwedów a nawet chyba i coś dalej.

Niemcy Szwedzi to nie esy, bo są stosunkowo blisko. Nie wiem szczerze od ilu kilometrów jest sygnał brany jako ES, ale przynajmniej na forum rp udzielający się tam DXerzy brali właśnie pod ówagę m.in włoskie stacje jako ESy. Krzycha zedytowała post, najpierw pisze, że włoskie, potem że zagraniczne więc może się pomyliła albo po prostu nie chciała aż tak w szczegóły wchodzić i chciała zaznaczyć tylko fakt odebrania zagranicznych stacji.

Tak, bo potem pojawiło się więcej, ale młyn się zaczął robić, bo wszystko się na siebie nakładało. Niemców i Skandynawów nie było. Jakieś tam krótkie nagrania mam. Mogę podesłać jak ktoś chce.

Graco, Esy nie liczą się od kilometrów a sposobu przypływu fali.

#598 9 polubień

Hejka, Eltenie, Polska społeczności eltena, jesteście najcudowniejsi, ówielbiam was już nieodwołalnie.

#599 1 polubienie

Natalio, cóż za wyznanie

Jej! Jej! Jej! To już w czwartek! Jadę na obóz sportowy! Boże Już się nie mogę doczekać jadę do Darłówka O Jezu jak tam będzie fajnie na pewno.