Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Założony przez Zuzler 1220 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Zamknięty Strona 29 z 61

#561 1 polubienie

U nas też padało a i owszem

#562 4 polubienia

Pokrzywa w herbacie, lipa i morwa.

A jea :)
Chociaż morwy nie lubię
Happy hacking

#564 7 polubień

Ach, jak pięknie ptaki śpiewają poza miastem.
Große Operndiva?

#565 5 polubień

Nie wiedziałem, że niby zwykły, acz bardzo forsowny spacer w rejonie klasztoru w Czernej może dac aż tyle wrażeń słuchowo-olfaktorycznych. Z jednej strony cisza i spokój, z jakim się dawno nie spotkałem, z drugiej strony ptasie trele w starym, bukowym lesie, zapach wilgotnej ściółki w wąwozach i zasianego zboża na polach pod szczytem góry.

#566 1 polubienie

Wczorajszy wieczór mogę zaliczyć do bardzo udanych, i produktywnych. Życzę sobie, żeby ten cały okres letni obfitował w tego typu akcje. <3

Mogępowiedzieć to samo @djdenismusic!

#568 1 polubienie

Panowie @djdenismusic i @DJGraco, trzeba było się zabezpieczyć zanim się spiknęliście ;D
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

spokojnie @numernabis. W tej kwestii preferuję płeć piękną ;)

#570 2 polubienia

Nie wątpię, ale nie mogłem się powstrzymać bo tak pięknie się to zgrało :D
Znajdź sobie zajęcie, które kochasz, a nie przepracujesz w życiu ani jednego dnia.

#571 2 polubienia

Tak swoją drogą Denisie to Twoje wyjaśnienie w obecnej sytuacji niewiele wyjaśnia :D
Oczywiście już wyjaśniłem post wyżej moje zdanie tak na serio, ale kontynuując żart to ta płeć piękna zależna jest od preferencji :)

#572 3 polubienia

Sympatyczne piątkowe popołudnie, wieczór i noc z rodziną, bez kropli alkoholu :)
Senter San

#573 1 polubienie

Już starożytni Indianie twierdzili, że raz w d... to nie ped..ł, a po trzecim razie się zeruje :P

#574 1 polubienie

Naprawiłam okno.

#575 3 polubienia

Porzeczki żarte prosto z krzaka.

#576 2 polubienia

A potem murowana sraka
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#577 5 polubień

Eeee tam. Kiedyś to kurła było :D. Żart, ale żarło się piasek z piaskownicy, ździerało się kolana, łokcie, w błocie nie raz po pachy i każdy zdrowym był.
Sygnatura? A co to jest i do czego :D

Wiadomo, ale tak jakoś do posta Marolka mi się zrymowało i bądź co bądź możliwe jednak.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#579 1 polubienie

Zajebiste na początek jakiejś piosenki kabaretowej. Ehh. gdyby tak doba była z gumy :D
Happy hacking

#580 2 polubienia

Wiem już jak przesadzać rośliny.