Wątki archiwalne

Księga pochwał 03.23-12.23

Założony przez Zuzler 1220 wpisów ostatni wpis 2 lata temu Zamknięty Strona 20 z 61

#381 3 polubienia

Jutro wtorek, a to oznacza, że będzie grrraaanie! Już nie mogę się doczekać kolejnej lekcji!
Give me a sign.

#382 3 polubienia

Tylko bez i agrest ;)
INFP

Agrest jest niebezpieczny. Kiedyś ugryzłam agrest z półotwartą paszczą. Zdziwiłam się lekko, gdzie to ze środka się podziało, ale przeszłam do porządku dziennego. Cóż, nie ma, to nie ma. Gdzie się znalazło, domyśliłam się jakieś 5 sekund później, gdy jedna z osób przy stole spytała mojej ex niemal szwagierki, czy chce sobie poprawić to oko. :S

#384 1 polubienie

A co do pochwał, to własnie skończyłam połowę sprzątania epokowego, czyli że zabrałam się za taką jedną szafkę w swoim pokoju i jakoś nagle zrobiło się w niej dość luźno. I bardzo dobrze, bo jeszcze planuję odgruzować szafę z wieszakami. Pewnie sporo z tej gemeli, która teraz sprawia, że kurtki nie mogę dobrze powiesić, powędruje na wyższe piętro.

#385 3 polubienia

Aaaa, no i jeszcze jedna, olbrzymia pochwała: ludzie! Wreszcie u mnie na Starym Mieście jeżdżą tramwaje tramwaiki, tramwajulki, traaamwaaaiiisieeeeee! Zaczęły tak w sobotę rano i nie wygląda na to, że ktoś z ZTM napisze, że się pomylili, przepraszają, coś się zepsuło na trasie i w sumie to puszczą je znowu za rok, jak już Poznaniacy dojrzeją na tyle, by zezwolić im na dysponowanie takim cudem techniki.

Zazdroszczę ci, bo ja również powinnam poczynić takie gruntowne sprzątanie, ale zapału i chęci brak.

-- (Zuzler):
A co do pochwał, to własnie skończyłam połowę sprzątania epokowego, czyli że zabrałam się za taką jedną szafkę w swoim pokoju i jakoś nagle zrobiło się w niej dość luźno. I bardzo dobrze, bo jeszcze planuję odgruzować szafę z wieszakami. Pewnie sporo z tej gemeli, która teraz sprawia, że kurtki nie mogę dobrze powiesić, powędruje na wyższe piętro.

--
Große Operndiva?

#387 2 polubienia

Jest nowa muzyyyczka! Co prawda pięć kawałków, ale zawsze coś. Są takie cuuudooowne!
Give me a sign.

#388 5 polubień

Wrócilim i kot się nie przestaje łasić. Kochane futereczko.

No i co tam? Opowiadaj.

-- (MarOlk):
Wrócilim i kot się nie przestaje łasić. Kochane futereczko.

--
Große Operndiva?

A impreza taka rodzinna była.

#391 8 polubień

Wczoraj dokonałam pierwszego całkiem samodzielnego zamówienia na pyszne.pl, płacąc google pay. Udało się. Przyjechało w całości. Smaczne było.
Sygnatura:

Cis najzieleńszy jest zimą;
ma zwyczaj śpiewać kiedy płonie.

Heilung -
"Norupo".

#392 5 polubień

Elegancki, produktywny dzień! Na cajónie pograne, pojedzone (nawiasem mówiąc, Domowy Zakątek przy Ogrodowej w Poznaniu to piękna miejscówka z domowym jedzonkiem!), tenis stołowy też był.

#393 10 polubień

Zdałem egzamin w muzycznej na szóstkę :D :D :D, ten końcowo roczny

#394 1 polubienie

Gratki! :)
-- (Adasadula):
Zdałem egzamin w muzycznej na szóstkę :D :D :D, ten końcowo roczny

--
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Gratulacje.
Give me a sign.

#396 6 polubień

Zdany angielski ustny yeah!

#397 3 polubienia

Dobry obiad zjadłam. :)
***Jak ja nie cierpię sPAMerfów!

Gratulacje Graco! (DJGraco):
Zdany angielski ustny yeah!

--
Give me a sign.

No! W końcu! Mam zgranego vinylka. Jak się cieszę!

#400 3 polubienia

Wszystko idzie po mojej myśli, jestem zadowolony z życia.
Senter San