Z jakich sieci telefoni korzystacie, i czy jesteście z nich zadowoleni?
Wróć do inne#61 djdenismusic
Jeśli nie zależy ci na nielimitowanym necie, to możesz też oczywiście popatrzeć na tańsze plany. Tylko nie bardzo pamiętam, jak to wygląda z liczbą simek w innych planach.
#62 daszekmdn
Dość dawno temu zmigrowałem ze zwykłego Orange do Nju. Na start jest 50gb internetu, po 6 mc 100, po 12 150 i już mam 150, no i płacę 29 pln mc. Neta mobilnego używam na tyle mało, że i to 50 wystarczało ale skoro nie dopłacam, to jest git.
Drugą kartę do lapka, bo mam wbudowany modem też mam w Nju i w zasadzie doładowuję kiedy potrzebuję.
#63 balteam
Nju mobile wymiata jak ktoś ma 2 numery, albo w dwie osoby płaci, to wtedy jak się nie mylę, 19 zł na głowę wychodzi za praktycznie tyle neta, że 95% ludzi połowy nie wykorzysta.
#64 misiek
Jeśli dalej we flex po nieopłaceniu całkowicie dezaktywują dostęp do karty to najgorszemu wrogowi nie polecam. Nawet w salonie Orange nie szło nic zrobić, a kontaktu telefonicznego przynajmniej 4 lata temu nie było w ogóle.
#65 matid25
Teraz już jest kontakt telefoniczny
#66 djdenismusic
A czy nie na tym polega subskrybcja? Płacisz, to masz. Nie płacisz, to nara. Wolę taki model niż bawienie się w jakieś długoletnie umowy z operatorem typu plus. Swoją drogą mimo umowy na czas nieokreślony czekałem miesiąc na przeniesienie numeru do orange.
#67 misiek
Chciałem opłacić, ale jakiś 1 dzień później, ale jeśli dla ciebie jest okcałkowite odcięcie od numeru telefonu by nawet nikt się nie mógł do ciebie dodzwonić to spoko, nie wnikam.
#68 djdenismusic
No cóż. Posiadając subskrybcję liczę się z tym, że dostęp mam do dnia końca tej że.
#69 guliwer
Faktycznie jeśli od razu odcinają, to jest to słabe, no ale skoro mają tak w regulaminie, to trzeba to przyjąć.
#70 djdenismusic
Moim zdaniem w tej cenie ciężko o lepszą ofertę. A akurat to, że subskrybcja kończy się z dniem jej końca jest czymś normalnym. Tak jak mówiłem, lepsze to, niż czekanie miesiąc na zerwanie z plusem umowy na czas nieokreślony xd
#71 misiek
Heh, tylko część subskrybcji po wyłączeniu działa z reklamami, to tu nawet niech i na miesiąc powinna zostać możliwość otrzymywania połączeń i smsów. Różne są sytuacje w życiu i nie zawsze możesz opłacić koniecznie wtedy kiedy sieć tego chce. To nie jest Netflix tylko nr telefonu, czyli jakby rzecz dzisiaj niezbędna i podstawowa, ale co ja tam wiem.