EltenLink

Z jakich sieci telefoni korzystacie, i czy jesteście z nich zadowoleni?

Wróć do inne

#61 djdenismusic

Jeśli nie zależy ci na nielimitowanym necie, to możesz też oczywiście popatrzeć na tańsze plany. Tylko nie bardzo pamiętam, jak to wygląda z liczbą simek w innych planach.

2026-02-23 06:32

#62 daszekmdn

Dość dawno temu zmigrowałem ze zwykłego Orange do Nju. Na start jest 50gb internetu, po 6 mc 100, po 12 150 i już mam 150, no i płacę 29 pln mc. Neta mobilnego używam na tyle mało, że i to 50 wystarczało ale skoro nie dopłacam, to jest git.
Drugą kartę do lapka, bo mam wbudowany modem też mam w Nju i w zasadzie doładowuję kiedy potrzebuję.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
Edytowano 2026-02-23 06:35

#63 balteam

Nju mobile wymiata jak ktoś ma 2 numery, albo w dwie osoby płaci, to wtedy jak się nie mylę, 19 zł na głowę wychodzi za praktycznie tyle neta, że 95% ludzi połowy nie wykorzysta.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2026-02-23 11:39

#64 misiek

Jeśli dalej we flex po nieopłaceniu całkowicie dezaktywują dostęp do karty to najgorszemu wrogowi nie polecam. Nawet w salonie Orange nie szło nic zrobić, a kontaktu telefonicznego przynajmniej 4 lata temu nie było w ogóle.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2026-02-24 04:09

#65 matid25

Teraz już jest kontakt telefoniczny

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)
2026-02-24 10:42

#66 djdenismusic

A czy nie na tym polega subskrybcja? Płacisz, to masz. Nie płacisz, to nara. Wolę taki model niż bawienie się w jakieś długoletnie umowy z operatorem typu plus. Swoją drogą mimo umowy na czas nieokreślony czekałem miesiąc na przeniesienie numeru do orange.

2026-02-24 11:28

#67 misiek

Chciałem opłacić, ale jakiś 1 dzień później, ale jeśli dla ciebie jest okcałkowite odcięcie od numeru telefonu by nawet nikt się nie mógł do ciebie dodzwonić to spoko, nie wnikam.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Edytowano 2026-02-25 03:52

#68 djdenismusic

No cóż. Posiadając subskrybcję liczę się z tym, że dostęp mam do dnia końca tej że.

2026-02-25 10:08

#69 guliwer

Faktycznie jeśli od razu odcinają, to jest to słabe, no ale skoro mają tak w regulaminie, to trzeba to przyjąć.

2026-02-25 17:20

#70 djdenismusic

Moim zdaniem w tej cenie ciężko o lepszą ofertę. A akurat to, że subskrybcja kończy się z dniem jej końca jest czymś normalnym. Tak jak mówiłem, lepsze to, niż czekanie miesiąc na zerwanie z plusem umowy na czas nieokreślony xd

2026-02-26 12:19

#71 misiek

Heh, tylko część subskrybcji po wyłączeniu działa z reklamami, to tu nawet niech i na miesiąc powinna zostać możliwość otrzymywania połączeń i smsów. Różne są sytuacje w życiu i nie zawsze możesz opłacić koniecznie wtedy kiedy sieć tego chce. To nie jest Netflix tylko nr telefonu, czyli jakby rzecz dzisiaj niezbędna i podstawowa, ale co ja tam wiem.

2026-02-27 03:45