Akurat przykładu Kamili nie bierz zbyt dosłownie. To faktycznie Techno, ale dla ludzi na grochach i anfie, którzy przy takiej napiepszance gibają kilka godzin. -- (DJGraco): @camila, techno, ja miałem to ma myśli w znaczeniu potoczxnym. Oczywiscie, że Hitmen to nie techno, ale pisałem też do tych mniej kumatych i specjalnie takiego określenia użyłem. Puściłem kiedyś hitmana jednej osobie i mi mówiże to techno, więc wiem jak zwykły człek nie orientujący się w takiej muzyce nazywa ją.
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Słucham? Chyba nie wiesz o czym mówisz, no chyba, że o dziwnych, technicznych, psychodelicznych imprezach, mayday - naszym polskim jak i niemieckim. To co tam się dzieje nadawałoby się na niezły artykuł czy pracę. :-D Bardzo długo próbowałam znaleźć w technicznej muzyce jakąś duszę, ekspresję, coś, co by mnie do tej muzyki ostatecznie przyciągnęło. Długo mi to zajęło - może jak miałam dopiero 20 lat to polubiłam ;) Taki tranceowy rework mi się trafił. O proszę bardzo <3 https://www.youtube.com/watch?v=7Pj7T_c3OIk
Kemila, Cóż to ja widzę. :D Nazywajmy rzeczy po imieniu. Jak techno, to Berlinershule. Trzeba mieć na to fazę, fakt.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
O jeju... na forum głosowym zrobiłam burdel. Wysłałam post 8 czy 9 razy - swoją drogą ciekawy błąd w eltenie. Na słabym łączu pokazuje błąd, a post i tak się wysyła... :O
Akurat to to stara dobra muza. -- (camila): Słucham? Chyba nie wiesz o czym mówisz, no chyba, że o dziwnych, technicznych, psychodelicznych imprezach, mayday - naszym polskim jak i niemieckim. To co tam się dzieje nadawałoby się na niezły artykuł czy pracę. :-D Bardzo długo próbowałam znaleźć w technicznej muzyce jakąś duszę, ekspresję, coś, co by mnie do tej muzyki ostatecznie przyciągnęło. Długo mi to zajęło - może jak miałam dopiero 20 lat to polubiłam ;) Taki tranceowy rework mi się trafił. O proszę bardzo <3 https://www.youtube.com/watch?v=7Pj7T_c3OIk
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
This site uses cookies to enhance your experience.