Ja podobnie jak Djgraco, prucz tego wszelkie dance, disco, drum and bas, kiedyś troszeczkę Hartstyle. Najbardziej lubię stare sety Manieczek klubu Equador. Tam było grane dosłownie wszystko co lubię. Djeje z innych klubów nawet nie umywają się do tego co robił Criss. On tak potrafił dobrać muzę, że chciało się tego słuchać. Aha- i oczywiście wszelkie odmiany hartcore i happyhartcore, rave. Ze starszej muzy tego typu dla mnie pionierami są Prodigy.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
ooo popieram @łysy. Inna sporawa, że już teraz takiej muzyki niestety nie ma. Ale krisu był zajebisty. Grał od house po ostrą vixę i ludzie się naprawdę bawili. Co do moich preferencji no to nie pogardzę wszelkim handsupem, hardstyle, uplifting/hard trance. Z house to future, disco/funky house, czasem deep house ale tu tak jak w przypadku popularnych w dzisiejszych czasach bigroomów jestem baaardzo wybredny. Po za tym uwielbiam rave z lat 90-tych no i happy hardcore.
Mp3 podrzucę ci w tygodniu. Z cd może być problem, bo już są styrane, do kaset nie mam na razie kompletnego sprzętu do digitalizacji, ale jeśli już wszystko skąpletuję to bardzo chętnie. W każdym razie mp3 spodziewaj się w tygodniu.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Spoczko. Ciekawe, czy mamy te same sety w kolekcji, czy jeszcze odkryję coś, czego nieznałem. Pamiętam czasy jak kiedyś dębiło się płyty od ludzi z setami właśnie z takich klubów :D
A ja mam pytanko z innej beczki. Co sądzicie o tym, nie każdy jest miłośnikiem techno, ale wg mnie ten utwór zasługuje na chwilkę. https://www.youtube.com/watch?v=WYWyyNobBsc Moim zdaniem miks dobry
Remix całkiem fajny, aczkolwiek Hitman jak zwykle tak wszystko na jedno kopyto. -- (DJGraco): A ja mam pytanko z innej beczki. Co sądzicie o tym, nie każdy jest miłośnikiem techno, ale wg mnie ten utwór zasługuje na chwilkę. https://www.youtube.com/watch?v=WYWyyNobBsc Moim zdaniem miks dobry
--
Jeśli ty hitmena nazywasz techno, to ty chyba nigdy techno na uszy nie słyszałeś. Ja tu się na dźwięki rodem z Berlina przygotowałam, a tu hitmeny lecą :-D :-D
@camila, techno, ja miałem to ma myśli w znaczeniu potoczxnym. Oczywiscie, że Hitmen to nie techno, ale pisałem też do tych mniej kumatych i specjalnie takiego określenia użyłem. Puściłem kiedyś hitmana jednej osobie i mi mówiże to techno, więc wiem jak zwykły człek nie orientujący się w takiej muzyce nazywa ją.