EltenLink

OpenAI ChatBot, czyli pogadajmy sobie ze sztuczną inteligencją

Wróć do Nowości, odkrycia, newsy

#161 balteam

No właśnie dziwne, nigdzie o tym nic nie ma.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-05-13 09:46

#162 Paulinux

As of April 9, 2024 conversations with plugins can no longer be continued. Thank you for using ChatGPT plugins. We've taken feedback from other users like you and used it to create GPTs.
https://help.openai.com/en/articles/8988022-winding-down-the-chatgpt-plugins-beta

Happy hacking
2024-05-13 10:36

#163 balteam

No, dzisiaj czy wczoraj była aktualizacja, wszedłnowy model, strona inaczej wygląda, da się teraz lepiej konfigurować swoje własne chaty, generalnie wygląda ciekawie.

Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
2024-05-14 11:44

#164 MarOlk

Ja tam zaawansowanym użytkownikiem nie jestem, ale nawet nowa wersja nie przechodzi mojego testu czyli interpretacji wierszyka o szpaku i bocianie. Daję różne podpowiedzi w rodzaju "podchwytliwość", "szyk przestawny" i ciągle jak krew w piach...

2024-05-14 12:46

#165 tomecki

Sprawdź claude.ai bo jakaś tam nadzieja jest, ale wymaga weryfikacji nr tel.

2024-05-14 22:00

#166 matius

Szkoda, że mi jużnie geeruje grafiki tak, aby móg ją obrać.

Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
2024-05-15 21:00

#167 balteam

Może to pisałem już, ale jak robicie sobie instrukcje dla jakiegoś własnego czatu, warto mieć ten plik zapisany, ponieważ ja własny chat robiłem kilka miesięcy temu, 3 miesiące nie miałem płatnej wersji i wszystkie gpty moje przepadły.
Miałem wszystko w pliku zapisane, wgrałem plik do nowego gptsa i zrobione, 5 minut zabawy.

2024-08-20 23:32

#168 midzi

Chat GPT na stronie od jakiegoś czasu automatycznie odczytuje odpowiedzi na nasze pytania, niestety, mówi też po kilka razy o tym, że te odpowiedzi generuje.

2024-08-20 23:55