OpenAI ChatBot, czyli pogadajmy sobie ze sztuczną inteligencją
Wróć do Nowości, odkrycia, newsy#161 balteam
No właśnie dziwne, nigdzie o tym nic nie ma.
#162 Paulinux
As of April 9, 2024 conversations with plugins can no longer be continued. Thank you for using ChatGPT plugins. We've taken feedback from other users like you and used it to create GPTs.
https://help.openai.com/en/articles/8988022-winding-down-the-chatgpt-plugins-beta
#163 balteam
No, dzisiaj czy wczoraj była aktualizacja, wszedłnowy model, strona inaczej wygląda, da się teraz lepiej konfigurować swoje własne chaty, generalnie wygląda ciekawie.
#164 MarOlk
Ja tam zaawansowanym użytkownikiem nie jestem, ale nawet nowa wersja nie przechodzi mojego testu czyli interpretacji wierszyka o szpaku i bocianie. Daję różne podpowiedzi w rodzaju "podchwytliwość", "szyk przestawny" i ciągle jak krew w piach...
#165 tomecki
Sprawdź claude.ai bo jakaś tam nadzieja jest, ale wymaga weryfikacji nr tel.
#166 matius
Szkoda, że mi jużnie geeruje grafiki tak, aby móg ją obrać.
#167 balteam
Może to pisałem już, ale jak robicie sobie instrukcje dla jakiegoś własnego czatu, warto mieć ten plik zapisany, ponieważ ja własny chat robiłem kilka miesięcy temu, 3 miesiące nie miałem płatnej wersji i wszystkie gpty moje przepadły.
Miałem wszystko w pliku zapisane, wgrałem plik do nowego gptsa i zrobione, 5 minut zabawy.
#168 midzi
Chat GPT na stronie od jakiegoś czasu automatycznie odczytuje odpowiedzi na nasze pytania, niestety, mówi też po kilka razy o tym, że te odpowiedzi generuje.