OpenAI ChatBot, czyli pogadajmy sobie ze sztuczną inteligencją
Wróć do Nowości, odkrycia, newsy#81 lalar123
No nie bo u mnie żąda weryfikacji telefonicznej. I nie ma linku o nazwie użyj innej metody. No i dlatego smutno mi.
#82 mojsior
zdaje się że narazie to dedło bo wejście na stronę kończy się informacją, że mamy problemy techniczne, niby jest możliwość żeby meilem poinformowali nas, kiedy wrócą.
#83 zywek
Trzba kupić telefon. Jak się teraz wylogujesz z gmaila na komputerze to też się nie zalogujesz.
#84 lalar123
Nie kupuję bo mam sytułację jaką mam. Nie będę się na forum zwierzał. Widzę że tu trza telefon nosić przy tyłku bo normalnie nie mogę. No sorki ale nie jest nakazane by ciągle mieć telefon. A skąd pewniak że Np ta weryfikacja jest wporządku?
#85 papierek
Bo to weryfikacja od googla? No i chcesz, nie chcesz, telefon to teraz urządzenie, które posiada spora część społeczeństwa.
#86 daszekmdn
Mamy 2023 rok, 21 wiek. Niestety chociaż by Cię szlak trafiał, to nie zmienisz pewnych standardów. Masz komputer, miej i telefon, albo chociaż SIP. Nawet stacjonarny, bo często jest opcja aby zadzwonili, ale miej.
Skontaktuj się na pm, coś zaradzimy.
#87 zvonimirek222
Tak, mamy zjebany, popierdolony 2023. rok.
Niestety, ja pamiętam czasy, kiedy ludzi uczono: "nie podawaj telefonów na lewo i na prawo". Tyczyło się to internetu, a teraz mamy sytuację przewrotną, gdy do rejestracji i weryfikacji czegokolwiek potrzebujesz ot taki numerek, bo nadużycia, bo spam, bo cośtam jeszcze, a i tak nasze dane gromadzą. Szanowni ludzie, którzy kibicujecie prywatności! Wasza pierdolona prywatność jest martwa zaczynając już od roku dwutysięcznego.
#88 lalar123
Takie brzydkie słownictwo, wstyd! Hańba. I weź zaufaj takiemu co klnie jak szewc. No nic. Ja nie chcę mieć telefonu bo są takie osoby co by wydzwaniały dzień i noc gdyby mogły. Tak offtop.
#89 zvonimirek222
@lalar123 Nie będę tego komentował. Mam prawo do wyrażania własnej opinii.
#90 balteam
No to akurat skomentować by wypadało, jak maszt prawo do własnej opinii :P
A tak na poważnie, to
#91 zywek
A tak na poważnie, to nie trzeb podawać żadnym znajomym numeru telefonu i może on służyć tylko do weryfikacji, matko, z czego robić problemy?
#92 mucha
kiedyś to były czasy a teraz ni ma czasów, kiedyś był 1 telefon na wioskę i było dobrze
#93 cinkciarzpl
Potwierdzam, tak było. Byłem tym telefonem :P
#94 lalar123
A ztego@zywek że moi nie zgadzają się bym mógł kupić telefon. Łatwo popierdalkom mówić a wyjdź z domu. Sam? jeden silny drugi silny i jak mam ich pokonać co? nawet mojego telefonu bezprzewodowego obsłużyć nie umiem. Muszę to powiedzieć tutaj bo niektórym się wydaje że zarzyczyłem sobie tego. Tak! Jako mały bobas mówiłem afirmacje w stylu moja mama zła moja mama mnie nie lubi!
#95 Pitef
Odezwij się priw, może się coś zaradzi.
#96 zywek
Nie wolno nikogo ubezwłasnowolnić, nieważne, w jakim jest stanie.
#97 Pitef
Ubezwłasnowolnić wolno, ale to przez sąd chyba trzeba.
#98 misiek
A muchy latają i srają.
#99 Numernabis
Czy to tylko po angielsku czy również w języku polskim?
#100 balteam
W różnych językach, w tym po polsku, alae po angielsku radzi sobie najlepiej.