Co Was denerwuje/wkurza?
Wróć do Integracja Eltenowiczów#81 gumeczka3
pod blatem ja właśnie takie mam
#82 misiek
Pod blatem to mam wysówaną półkę na klawiaturę.
-- (gumeczka3):
pod blatem ja właśnie takie mam
--
#83 gumeczka3
no i jest super ja tam howam laptopa
#84 misiek
Ciekawe jak go rozłożysz, po za tym ja mam komputer stacjonarny.
-- (gumeczka3):
no i jest super ja tam howam laptopa
--
#85 Paulinux
Jak ma podpiętą klawiaturę, to wystarczy, że go wybudzi i może mieć zamkniętą klapę przecie
#86 gumeczka3
niemam klawiatury poprostu go wyciągam
#87 daszekmdn
Wkurza mnie do maksimum dźwięk Right.ogg w Eltenie. Zawsze odpali się w nieoczekiwanym momęcie i mnie wystraszy. Gdyby nie był tak inwazyjny, to OK, ale szlak mnie trafia...
#88 nuno69
osoby z problemami czy problemy z osobami? Wkurwia mnie strasznie komformizm i chęć eksperymentowania ludzi na innych.
#89 djsenter
Wkurza mnie życie :D
#90 przemol
A mnie z kolei denerwuje to, gdy jedna osoba dyryguje drógą i bezczelnie ją wykorzystuje. Dobijające jest też to, gdy daną osobę zmusza się do czegoś nie pytając o zdanie zamiast ustalić jakiś kompromis. Nienawidzę też zarozumialstwa, gdyż moim zdaniem na tym człowiek wiele traci
#91 misiek
A mnie denerwuje Czytak i jego posrane karty pamięci, które niewiadomo jak włożyć i których nic nie chce czytać nijak.
#92 Zuzler
Masz na myśli takie wielkie stare czy SD?
#93 Zuzler
Mnie tam irytują dwie rzeczy: obok domu mam wielkie i dziwne skrzyżowanie, gdzie nie spotykają się po Bożemu dwie krzyżujące się ulice, tylko trzy albo i lepiej. Poza tym jeszcze w tym wszystkim są tory tramwajowe i to akurat dobrze, bo można się w stosunku do nich orientować. Na cóż mi jednak orientowanie się względem torów, skoro od godziny dwudziestej, tak, dobrze czytacie, dwudziestej, do nie wiem której, ale na pewno później, niż szóstej rano na tym wielkim, niebezpiecznym i niełatwym w obsłudze skrzyżowaniu wyyłączana jest sygnalizacja dźiękowa?! Zbieram się, żeby napisać skargę do ZDM, ale tu pojawia się kolejny problem: z doświadczeń innych osób, które próbowały czasem zgłosić np. naprawę zepsutych pikadełek wiem, że w Poznaniu z reagowaniem na takie zgłoszenia jest kiepściutko.
#94 Monte
Mnie denerwuje to, że z roku na rok muzyka w radiu jest coraz gorsza.
#95 Monte
Denerwuje mnie też współczesne podejście do miłości.
#96 Monte
Denerwuje mnie także medialna propaganda.
#97 DJGraco
A z muzą w radiu to prawda. Owszem, są pewne wyjątki od regóły, ale jak widać nie jesteś sama heh
#98 misiek
Tak właśnie te wielkie stare.
-- (Zuzler):
Masz na myśli takie wielkie stare czy SD?
--
#99 denis333
Drażni mnie podejście niektórych ludzi z mojego otoczenia do bylejakości. Eeee. nie każdy musi być profesjonalny, i niekażdy powinien posiadać przyzwoity mikrofon po to, żeby zagrać w radiu. jak kradnie bity z yt, i nagrywa rapsy to przecież nie ma żadnego znaczena. Bo ktoś to udostępnił, i przecież można to pobierać. Wszytko fajnie, ale potem mamy tego koszmarne świadectwo w postaci kawałków o niczym, gdzie w skład bitu wchodzi przebasowiona stopa i poszatkowane hihaty. bez melodii, bez nawet krzty samplingu. Jeszcze 15 lat temu wszyscy, którzy tak robili byli by zlinczowani. A dzisiaj toleruje się tą bylejakość. Ja na serio nie ogarniam, co to się dzieje z tym światem. Boja, gdy czegoś nie potrafię nawet choć by w kilku procentach, to się za to do cholery ciężkiej nie biorę. Nienawidzę psuć atmosfery niedoróbkami. A niektórzy to robią nagminnie.
#100 przemol
A propo teamsa najbardziej wkurzało i nadal wkurza to, że jak uruchomię jakikolwiek plik po otwarciu teamsa np. jakiś dokument w wordzie i się na teamsa z powrotem przełączę to nvda milknie. Klawiatura wtedy nie działa i trzeba włazić przez szufladę systemową. I tuznowu pojawia się problem bo strzałki działają ale tabulator już nie i niestety trzeba restartować teamsa, żeby wszystko wróciło do normy. Czasami ten teamsior potrafi niezłego figla nam spłatać :D