Forum

Poznajmy się

Forum mieszane

Poprzednia 3 / 16 Next

lukasz1993258

#41 ·

Transcription

No akurat to powiedzonko, to ja dobrze znam. Tak, nawet mam jeszcze jednego znajomego na Śląsku. No i chyba raczej tyle. A propos jeszcze Śląska, to kiedyś był taki serial pod tytułem Święta Wojna. Kojarzy ktoś z was? No właśnie. Alba popularna, popularne jedzonko na Śląsku, które nazywa się łodzianka. Tak, jadłem to.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

violinist

#42 ·

Transcription

Dokładniej wodzionka Tak się to mówi na to No i oczywiście jak można by Zapomnieć o Niedzielnym wykwintnym daniu Śląskim Kluseczki śląskie Z modrą kapustą i rosołkiem No i roletką

lukasz1993258

#43 ·

Transcription

No i ja Cię bym bardzo prosił, żebyś mi smaka nie robił, bo jak o tym pomyślę, to normalnie mi się chce tak jeść, że tak bym to zjadł. Dawno tego nie jadłem. Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

daszekmdn

#44 ·

1 likes
Transcription

Sorry za brzmienie, ale obecnie nie mam możliwości podpięcia innego mikrofonu, w każdym razie nie wiem czy ktoś to mówił, bo tych postów jest za dużo żebym ich wszystkich odsłuchał, nie ma limitu nagrywania postów, a posty mogą Ci się nie wysyłać lub wysyłać do innych wątków z powodu tego, że jest powyżej 10 tysięcy wpisów.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#45 ·

Transcription

No właśnie o tym, że te wpisy mogą się w innych wątkach, czy w innych porach, czy wątkach być o tym nośnik zapomniałem, ale faktycznie chyba jest taka sytuacja. Pozdrawiam.

da_blindmasterz

#46 ·

Transcription

Witam serdecznie, witam serdecznie. Co bym chciał o sobie powiedzieć? Może zacząć z początku. Nazywam się Marcin Sierżęga. Kojarzycie mnie z Tango jako beatmaker. Jednak po długiej przerwie w Tango pojawił się Elten. Wcześniej byłem zalogowany jako Blindheart11. Jednak z powodu przerwy technicznej spowodowanej zepsutym sterownikiem w SAPI założyłem nowe konto The Blind Masters. Jestem z Tarnobrzega, pochodzę z Tarnobrzega. Mam 24 lata, skończę w kwietniu. Moim zainteresowaniem to głównie muzyka, a szczególnie reprodukcja. I oprogramowanie i sprzęt do tego przetarczony. Interesuję się po części napośnieniem. Ogólnie realizację dźwięku. Przynajmniej kilkoma dziedzinami w tym zawodzie. Przepraszam za moje niewokale. Oprócz tego, że jestem nie w domu, i cierpię na zespół Tureta, spowodowany miłowodnymi ruchami ciałem, plikami lokalnymi. Mam też ADHD, ale to ze sobą współstępuje w tej chorobie. Cóż, co by sobie powiedzieć. Interesuję się również po części informatyką, głównie ze strony internetu, nowinkami technologicznymi, związanymi... tak, głównie z technologią DOS, nie w domach słabowidzących. Moim marzeniem jest zostać producentem muzycznym, kompozytorem muzyki elektronicznej. Wcześniej siedziałem w hip-hopie, co wskazywało poprzednie rogi na plango. Jednak zmiana oryginu wynikła z zmiany gustów muzycznych, też miały swoje powody, też miały swoje jakieś... tak, miały swoje powody i jakieś sytuacje, głównie z ewolucją muzyki i głównie ze zmianami gustów muzycznych. Próbowałem kiedyś też śpiewać, nie robię tego często, ale myślę, że kiedyś się będę rozwijał w tym, jak już, a dobra, zacząłem komponować muzykę, lubię muzykę elektroniczną, głównie, głównie cięższe odłamy, jednak nie pogardzę też lżejszymi. Zależy to od nastroju, zależy to od dnia, od pogody, jakiej się, jakiej się muzyki preferuję dodać ludziom słuchać. Co by jeszcze powiedzieć? Lubię znawiać nawiązania muzyki, jestem otwarty na wszelkie kontakty, z ludźmi. Jeżeli chcielibyście o mnie coś wiedzieć więcej, to piszcie na TRV, na razie, na razie nie będę się za bardzo rozgadywał, na razie to tyle. Powrót zakończony.

Pieniądze to nie wszystko.

DJGraco

#47 ·

Transcription

Witamy na pokładzie i życzymy miłych zabaw.

johnson

#48 ·

Transcription

Cześć, jak pewnie poznajmy się w wątku tekstowym, coś o sobie napisałem, ale dobrze też się poznać i z głosu, więc tu co nieco też powiem. No jestem Oskar, mam aktualnie, jak na ten czas, 250 lat, albo jak kto woli 25. Mieszkam teraz w Anglii, parę lat temu właśnie z Polski wyemigrowałem, dokładnie pochodzę z Kalisza, a teraz jestem w Doncaster. Co, no też interesuję się nowinkami technicznymi, ogólnie właśnie elektroniką, coś z informatyką. No słucham muzyki, no staram się różnej, ale często właśnie to bity, raczej elektroniczne, trochę jeszcze do tego metalu, jakiś hip-hop, ale to rzadko polski, ale najczęściej zagraniczny. Co też robię coś takiego, że po prostu jak mi kawałek wpadnie w ucho, to go posłucham, a nie musi być koniecznie z tego rodzaju, z którego akurat wymieniłem. Grałem, lubiłem grać, jeszcze bym to zrobił, w gry, niektóre na konsole, co może kogoś zdziwić, że w takie wyścigówki, czy coś, no nie da się grać. Powiem tak, jak ktoś lubi, to czemu nie pojeździć, porozwalać się po trasie i tak dalej. No łatwiej jest akurat w takie raczej walki, no to akurat najczęściej. Także jak na razie tyle, jak coś może więcej ktoś będzie chciał wiedzieć, to spróbuję powiedzieć coś o sobie.

kmicic92

#49 ·

Transcription

Cześć, no to teraz moja kolej. Ja się nazywam Artur Więcaszek, pochodzę z... no mieszkam w Słusznie, to jest koło Włodawy. Tam jak są komunikaty w radiu, może słyszeliście to na Bógowe Włodawie. No to, no i lubię, się interesuję muzyką taką, lubię bardziej taką, takie starsze. Lata sześćdziesiąte, siedemdziesiąte, osiemdziesiąte, czyli Lady Punk, Budka, Suflera, Perfekty, no i film, aktorstwo, aktorstwem w ogóle się interesuję właśnie. Z Rafałem nagrywam też słuchowiska. No i tak właśnie, różne takie jeszcze inne rzeczy. Jak coś was zainteresuje, to pytajcie. O, o, o, o, o, o.

DJGraco

#50 ·

Transcription

Bardzo miło Ciebie Samuraja słyszeć tutaj, na tym forum. To ja Gracjan, Gracjanos200 i na pewno mnie pamiętasz.

kmicic92

#51 ·

Transcription

No pamiętam, jasne, jasne, że pamiętam.

johnson

#52 ·

Transcription

No dobry, dobry Panie Samuelu na naszym LTE-nie. Jak widać z NVPS-u ludzie coraz więcej wiedzą. Sorry za ewentualne przestery i ten mikrofon już mi się nie chce podłączać sprzętu, więc pogadam chwilowo z bardzo dobrego, laptopowego MSI mikrofonu.

kmicic92

#53 ·

Transcription

Nie, nie, nawet nieźle słychać. Trochę może tylko za głośno, ale nawet nieźle. Jeszcze boczku taka mała poprawka. Samuraju, nie Samuelu. Dobranoc. Dobranoc.

johnson

#54 ·

Transcription

A jeżeli by to było twoje nazwisko, coś by się stało? Niech będzie i tak, czemu nie?

kmicic92

#55 ·

Transcription

No można i tak, nie? Można w sumie i tak, no. Ciekawe, jakby to brzmiało, ale no, można, nie?

mucha

#56 ·

Transcription

Witam, ja jestem Paweł, mam 21 lat, mieszkam w okolicy Suwałk. Moje zainteresowania to głównie motoryzacja, głównie samochody osobowe. No i chyba tylko tyle o mnie.

lukasz1993258

#57 ·

Transcription

Witamy Cię, Pawle, w naszym gronie eltenowskim.

annabeth

#58 ·

1 likes
Transcription

Powitajcie, ja się też tutaj nagram Co prawda gdzieś się tam na wątku tekstowym udzielałam Dawno, dawno temu, jak jeszcze testowałam Eltena Ale teraz wróciłam na dobre No, więc jak już niektórzy wiedzą Mam na imię Aga, mam 27 lat Z zawodu jestem masażystką, pracuję No, interesuję się poza tym bardzo muzyką, śpiewem Graniem na jakichkolwiek instrumentach Literaturą, książkami Piszę różne rzeczy Lubię też oglądać seriale, o ile są oczywiście ciekawe O ile mnie zaciekawią, bo byle czego też nie obejrzę Filmy strasznie lubię oglądać Muzyki słucham naprawdę różnej Od filmowej, poprzez Celtic Poprzez jakiś hardstyle, trance I tak dalej Jakikolwiek idiom Skończywszy na post-rocku, na metalu Na gothic metalu, roku chrześcijańskim Wszystko, co mi wpadnie w ucho, tak? No, więc myślę, że to tyle ode mnie Jeśli ktoś się będzie chciał ze mną skontaktować Albo dowiedzieć się czegoś więcej, nie ma problemu Może pisać Jak tylko będę, to odpowiem Pozdrawiam

May the force be with you.

waclawnh

#59 ·

1 likes
Transcription

O, witajcie, się poczułem jak w czasach retro. Ktoś, ciekawe, będzie mnie kojarzył jeszcze z czasów Klango. Aż mi się przypomniały słynne czasy Marków, Dyrektorów i innych tego typu stworów, jak tutaj zajrzałem. Także witam wszystkich.

LINE

lukasz1993258

#60 ·

Transcription

A no tak, Marek Dyrektor swego czasu był bardzo popularny, a Twój głos chyba kojarzę. Chyba na klangu byłeś Wacek coś tam jeden, ale mogę się mylić. W każdym razie witamy tutaj w naszym szeregu.

Poprzednia 3 / 16 Next