Forum

Poznajmy się

Forum mieszane

Poprzednia 16 / 16

lukasz1993258

#301 ·

1 likes
Witamy wśrud eltenowiczuw
Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Monia01

#302 ·

2 likes
Dzień dobry :)

A co Cię skłoniło do nauki polskiego? No i oczywiście powodzenia! :)
🇺🇦 🇵🇱

Seva

#303 ·

Edytowano 1 likes
Może to zabawne, ale to ciekawe dla mnie, jak niewidome ludzie żyją w Polsce. Wiem, że są polskie podcasty o tym. Także lubię ten język. I zadecydowałem probować go się uczyć.

bratczyk96

#304 ·

Transcription

Witam serdecznie, tutaj również Szydłanku do przywitania, no i jestem zdziwiony, bo sam niedawno też patrzyłem różne moje wpisy na forum rosyjskim, gdyż ja się uczyłem rosyjskiego i mimo, iż jestem rodowitym Polakiem, ale czasami, już teraz nie tak, bo już tematy niech się wyczerpały, udzielam się na rosyjskiej, ale jeżeli dla mnie uważam, że naprawdę dobrze poszło po polsku. Jestem słuchać ten akcent, ale nawet... gramatyka trochę tutaj się wydaje dla mnie, chociaż nie jestem humanistą, się wydaje dla mnie sensowną na wypowiedź. I jestem zdziwiony, ale pewnie, że można. I mimo, że ktoś jest też jeszcze na polskiej, społeczności, gdzie ja wcześniej widziałem też ten nit na rosyjski, gdyż też tam się swego czasu sporo udzielałem. Teraz już rzadziej, bo nie mam już jakichś takich tematów. Pozdrawiam.

Pozdrawiam

daszekmdn

#305 ·

1 likes
Transcription

W takim razie witamy serdecznie w polskiej społeczności LTE-na. Mam nadzieję, że znajdziesz tutaj kilku użytkowników, z którymi nawiążesz kontakt, jak i wiele ciekawych, interesujących dyskusji na naszych forach. Bardzo cieszy mnie, że coraz więcej osób chce uczyć się naszego języka. Ja na przykład chcę się nauczyć języka rosyjskiego już od kilku lat, jest to moje marzenie. Na pewno za naukę rosyjskiego chcę się wziąć, gdy skończę szkołę, bo będę miał po prostu więcej czasu. Bardzo mi się język podoba pod kątem brzmieniowym. I ogólnie chętnie bym dołączył do kilku rosyjskich społeczności, bo u Was jest to według mnie bardziej zorganizowane. Twoja pisownia również jest bardzo fajna, są polskie znaki, zdania są składne, nie ma błędów ortograficznych raczej, więc mogę życzyć tylko powodzenia. Dziękuje.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

monstricek

#306 ·

2 likes
Transcription

Dzień dobry Eltenie, cześć Siewa, witam Cię serdecznie w polskiej społeczności. Bardzo mi się podoba jak mówisz po polsku, naprawdę to jest coś. Na pewno nie miałem takiego fajnego akcentu, gdy tylko uczyłem się języka polskiego. I mam nadzieję, że ta Twoja pasja do Polski, do języka polskiego, do polskiej społeczności nie zniknie, że będziesz ćwiczył, że będziesz się uczył. I no co, życzę Ci tylko sukcesów, pisz, pytaj, to naprawdę fajna społeczność, tu są ciekawe ludzie i na pewno znajdziesz tu coś dobrego dla siebie. Pozdrawiam serdecznie.

gadulec15

#307 ·

Transcription

Witam, jestem Dawid, mam 33 lata, mam kłopoty z wymową. Udało mi się dzisiaj po raz pierwszy zainteresować Tena. Mam nadzieję, że mnie dobrze słychać. Staram się mówić bardzo wyraźnie i mam nadzieję, że mnie tu przyjmiecie. Pozdrawiam.

Puszkin

#308 ·

Dobrze Cię słychać. Witaj na pokładzie.
Poprzednia 16 / 16