Forum

Poznajmy się

Forum mieszane

Poprzednia 13 / 16 Next

biedrona333

#241 ·

Transcription

Eee, tam przereklamowałaś, no proszę Cię, kurde, dawno się nie widziałyśmy, nie? Ostatni raz to było chyba jakieś 7 lat temu, nie?

hryniek

#242 ·

1 likes
Transcription

Skrzypeńko, ja Cię chyba pominąłem, wiesz o tym? Ja Cię chyba pominąłem, wybaczysz mi to? Nie, chyba nie masz wyjścia, tak więc, no, zrobisz z tym, co zechcesz, a ja Cię tak czy tak przywitam w tym momencie, witaj, chociaż już się witaliśmy nieraz gdzieś tam w różnych sytuacjach, no i, no i cóż, no, też Ci życzę, no, wszystkiego dobrego. Wszystkiego tutaj dobrego, tak jak innym życzyłem, żebyś nie czuła się poszkodowana, czy jak tam, że po prostu mi się nie chce, bo mi się już straszało tam wcześniej z Tobą rozmawiać i że też Ci nie będę życzył w związku z tym, nie, nie ma tak i, no, na tym zakończę mój wywódz i, no, pożegnam się tak w tym momencie. Dziękuję.

Powiem Ci jedną rzecz dziewczyno. Tak mi się podobasz, że rwałbym CIę niczym trawę w STW

lukasz1993258

#243 ·

Transcription

Tak, skrzypeńko, faktycznie, teraz zauważyłem, że ja cię też pominąłem, więc za to cię najmocniej przepraszam, ale my się już znamy, przecież także znamy się już od roku 2009, więc się sporo uznamy, także jeszcze też ja cię witam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

Kosa12

#244 ·

Transcription

Witam Cię Skrzypańko, no i ja Cię też kojarzę i życzę Tobie miłego korzystania z Altena, a jeszcze żeby nie pominąć też koleżanki jednej czekoladki. Witam serdecznie również i też życzę miłego korzystania z Altena. Pozdrawiam.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

lukasz1993258

#245 ·

Transcription

A ja mam nadzieję, że coraz więcej użytkowników tutaj przybędzie, już powoli przybywa, więc cóż, jest coraz więcej użytkowników, głównie też z zagranicy i uważam, że to jest naprawdę bardzo dobry krok, jeżeli chodzi o rozwój LTE-na.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

marcysia

#246 ·

1 likes
Transcription

Witajcie moi drodzy. Co niektórzy mnie tu znają, a ci co mnie nie znają, to mam na imię Martyna, interesuję się... Czym ja się interesuję? Lubię czytać książki, lubię poznawać nowych ludzi, lubię śpiewać, gram na gitarze, kiedyś grałam na pianinie i flecie prostym. Lubię tańczyć, mieszkam w Sokolnikach koło Wielunia, to jest województwo łódzkie. No to chyba na razie wszystko, co chciałam powiedzieć.

marzenia się spełniają.

skrzypenka

#247 ·

Transcription

Tak, tak, Ryńku, pominąłeś mnie, dlatego powiedziałam, że dziękuję Biedronie za przywitanie mnie, bo ty tego nie uczyniłeś, nie przywitałeś mnie, no, więc to stąd wynikło. No tak, długo się żeśmy nie widziały, nie wiem ile już lat, ale ja tak ze wszystkimi się parę lat temu widziałam. Kurczę, no, zabiegany ze mną człowiek.

Große Operndiva?

skrzypenka

#248 ·

Transcription

No cześć, cześć wszystkim, ile tu osób mnie przywitało, jestem wzruszona, no, to ja też Was witam, witaj Marcisiu, bo tutaj się przedstawiałam jeszcze, no i mam nadzieję, że dużo użytkowników będzie, coraz więcej tak właściwie, bo ja już się o Daltonę uzależniłam, na przykład.

Große Operndiva?

marcysia

#249 ·

1 likes
Transcription

Powiem szczerze Skrzypenko, że ja też, jakoś tak się w sumie fajnie siedzi, fajnie się przegląda w ogóle cokolwiek na eltenie. I tak w sumie to ja nie widzę już chyba dnia bez tego, żeby nie zajrzeć na eltena i nie sprawdzić co tam ktoś napisał, znaczy nie zadzwonił, ale napisał czy coś nagrał na blogu czy jakoś tak. Jakoś tak to już przeszło chyba do porządku dziennego jakoś.

marzenia się spełniają.

lukasz1993258

#250 ·

Transcription

No tak, witaj Martysiu, ja Cię kojarzę i to bardzo dobrze, a co do Eltena to też już praktycznie codziennie tam tutaj jestem, już sobie nie wyobrażam dnia, w którym miałbym na Eltena nie wejść, bo po prostu, no co, tutaj się ciągle coś dzieje, tak, niedawno jeszcze pamiętam jak ten Elten dopiero raczkował także, jednak. Jest co wspominać, no a teraz to praktycznie jestem tutaj bez przerwy zareagowany, bo komputerka nie wyłączam, no i tak jak kiedyś sobie nie wyobrażałem dnia bez wejścia na Klango i zobaczenia co nowego i tak dalej, tak teraz sobie nie wyobrażam. Dnia, w którym nie wchodzę na Eltena, żeby nie zobaczyć co nowego, bo tak jak mówię, tutaj się coś ciągle dzieje i tyle.

Prof.Falkowicz

#251 ·

Transcription

No cześć Martyna, my się znamy nie tylko stąd, ale też od Złóżka, nie tylko, poza Skype'a, także też Ci witam na lcenie, też jestem tutaj prawie codziennie. No, bo tu jest fajnie, no to podzielam wszystkich.

marcysia

#252 ·

1 likes
Transcription

Oczywiście, Arku, że się znamy i że się kojarzymy i jest fajnie. No i chyba w ogóle fajnie, że wy jesteście wszyscy.

marzenia się spełniają.

lukasz1993258

#253 ·

Transcription

Trudno byłoby na Eltenie nie być, jak tutaj się dzieje tak dużo fajnych i ciekawych rzeczy.

Prof.Falkowicz

#254 ·

Transcription

Odnosząc się, Łukaszu, do twojego ostatniego posta, to powiem ci, że tak, na tango byłem codziennie, to teraz jestem na latanie, więc spoko. Myślę, że będę to chciał jeszcze częściej, ja będę mógł, tylko. I tylko mam nadzieję, że będzie tutaj coraz więcej osób.

lukasz1993258

#255 ·

Transcription

No pewnie, że będzie coraz więcej osób, ankieta już chyba zaczyna jakoś działać, coś z tego co zrozumiałem i tutaj coraz więcej osób się rejestruje, także no na pewno będzie coraz więcej osób i mam taką cichą, prawdziwą nadzieję, że do tego właśnie dojdzie, bo ten już naprawdę jest aplikacją stabilną. A propos, mamy już prawie 10 minut do północy, a to oznacza, że jest 20, właściwie nadchodzi 20 sierpnia, a to też oznacza, że w piątek jest rocznica Eltena, czwarta z rzędu.

przemol

#256 ·

1 likes
Transcription

Witam wszystkich. Ja nazywam się Przemek i interesuję się muzyką, informatyką i językami obcymi. Obecnie jestem studentem filologii germańskiej na Uniwersytecie Szczecińskim. Jestem już w tej chwili na pierwszym roku studiów magisterskich. Trzy lata studiowałem wcześniej saksofon jazzowy w Katedrze Jazzu i Muzyki Estradowej w Akademii Muzycznej w Poznaniu. Gram na saksofonie, stąd właśnie te studia jazzowe i zainteresowanie w ogóle muzyką jazzową. Tak jak mówiłem, gram na saksofonie jazzowym. Dodatkowo też gram trochę na fortepianie, a co z tym idzie, też zajmuję się aranżowaniem utworów.

Paulinux

#257 ·

1 likes
Transcription

Dobra, witam cię bardzo serdecznie, ja też mam trochę z jazzem wspólnego, bo ja za to chodziłam do krakowskiej szkoły jazzu i muzyki rozrywkowej i gram na fortepianie i trochę też śpiewam, ale już dużo mniej niż gram. Mam nadzieję, że będzie ci się miło, używało Eltena, no i życzę miłego pobytu i szczęśliwego nowego roku. Pozdrawiam.

Happy hacking

DJGraco

#258 ·

Transcription

Witamy na pokładzie i życzymy miłej zabawy.

biedrona333

#259 ·

Transcription

Witamy na pokładzie!

Kosa12

#260 ·

Transcription

Witam serdecznie Ciebie tutaj na naszej społeczności Erdena i życzę też szczęśliwego nowego roku.

Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??
Poprzednia 13 / 16 Next