Elten Mobile - betatesty dla systemu iOS
Wróć do Pozostałe platformy#121 daszekmdn
Miałem mieć iphonea, ale jeszcze nie mam. Cóż, nie teraz, to może następne tsty.
#122 mojsior
swoją drogą fajny ten slack jest
#123 lukaszenka
To się jeszcze okarze w praktyce, ale też mam nadzieję, że to się sprawdzi.
#124 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
Ja tesz na andka czekam
--Cytat (pates):
Szkoda że nie mam iphonna ani ipada czy zegoś takiego, czekam na andka więc
--Koniec cytatu
#125 denis333
Kuźwa. A ja przez moje rozjazdy całkiem zapomniałem o zgłoszeniu. no nic. Trzeba będzie cierpliwie czekać ;)
#126 jamajka
DO północy czas przecież
#127 denis333
A to nie było do 30?
Boże. Jak ja dzisiaj slabo ogarniam :P
#128 pajper
Nieee.
Są jeszcze 42 minuty. :D
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#129 pajper
Do testerów dołączają jeszcze - z formularzy wysłanych przed północą - jamajka i denis333.
A teraz będzie surowo, bo o deathlinach.
Ludeczki, wciąż niektóy do Slackowej grupy nie podołączali, a ja chciałbym zacząć testy.
Więc taki termin ostateczny to jutro, godzina mojego powrotu ze studió do domu, czyli okolice dziewiętnastej, no dobra, zjem najpierw obiad, to... dwudziestej. :)
ALe, naprawdę proszę, by już tę kwestię ogarniać.
Z góry dziękuję.
PS. I w tym momencie wszyscy zaczęli życzyć jak największych przestojów metra w Warszawie. :D
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#130 Puszkin
No cóż, powodzonka życzę testującym, ja się niestety nie załapałem.
#131 misiek
Jak dołączyć do grupy, bo wczoraj tylko zalogowałem się na stronce z odnośnika, ale co dalej? Dawidzie- mile byłyby widziane wszelkie instrukcje.
#132 lukaszenka
No ty dołąączyłeś.
#133 mojsior
polecam ściągnąć aplikacje slack na ios jest fajna przejrzysta a przede wszystkim dostajecie dostęp do powiadomień więc będziecie wiedzieć co się dzieje
#134 Puszkin
Ale z tego co wiem, to Łysy już ma slacka.
Btw trzymam kciuki, testujcie, a jak już się pojawią publiczne testy na pewno dołączę. :)
#135 violinist Konto zarchiwizowane
ehh no i znowu się spóźniłem... :( załamka...
#136 mojsior
ej nie masz się co załamywać, przynajniej elten mobilny pozostanie dla ciebie wielką nieznaną którą poznasz kiedy już wyjdzie do appstorea
#137 violinist Konto zarchiwizowane
szkoda że nie będzie kolejnej szansy..
#138 denis333
Przepiękne panie, drodzy panowie! Pragnę ogłosić iż teg!o posta piszę z pierwszej, dostępnej bety eltena na ios. Chyba to jakoś działa. Tak więc pora oficjalnie wam powiedzieć, że idzie nowe! :)
#139 Syntezator
Po wielu bojach nawet testerzy, którzy używają Windowsa mogą testować aplikację mobilną Eltena na iOS, czego ja jestem przykładem.
#140 mojsior
i ja również wam odpowiadam z bety.