EltenLink

Elten Mobile - betatesty dla systemu iOS

Wróć do Pozostałe platformy

#101 daszekmdn

Ode mnie będzie dziś wieczorem lub jutro.

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2018-11-28 15:03

#102 daszekmdn

OK, chyba jednak dopiero jutro lub 30 wrzucę zgłoszenie, bo mi terminy się opóźniają.

2018-11-28 19:21

#103 zywek

Taa, fajnie, ze dopiero teraz robicie testy, jak pozbyłem się iPhone'a

2018-11-29 15:03

#104 lukaszenka

Tak specjalnie na to czekaliśmy. :d

2018-11-29 15:13

#105 jamajka

Haha, to samo chciałam napisać.

rzeczy niemożliwe od ręki, cuda w przeciągu trzech dni.
2018-11-29 15:22

#106 papierek

no w sumie, bo taki nieżywek zawsze się przyczepi do czegoś w aplikacji, to trzeba było poczekać, aż wyrzuci iphonea xd

po co mi sygnatura?
2018-11-29 16:14

#107 Zuzler

No tak. Rozpracowałeś motywacje Dawida bezbłędnie bystrzaku ;) :D

2018-11-29 18:12

#108 misiek

Dla mnie właśnie dobrze, bo mam w reszcie odpowiedniego Iphonea z odpowiednim systemem.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-11-30 01:15

#109 Zuzler

O właśnie, Żywek, jeszcze stronniczość i iście innym niż Ty na rękę. xd

2018-11-30 01:16

#110 lukaszenka

Ale ktoś tu ładną czystke zrobił o piractwo chodzi, czy co? Chyba to już delikatna przesada.

2018-11-30 12:59

#111 EugeniuszPompiusz

Moderejszyn, Panie, Biorą przykład od najlepszych, z mediów niby domek Publicznych

Sygnaturka.: "That seems to point up a significant difference between Europeans and Americans. A European says: 'I can't understand this, what's wrong with me?' An American says: 'I can't understand this, what's wrong with him?'" TERRY PRATCHETT
2018-11-30 13:38

#112 zvonimirek222

moderatorzy to hipokryci, bo sami używają może nielegalnego softu czasami. a po co się czepiać o nielegalność czegoś, co jest tak na prawdę półlegalne?
--Cytat (EugeniuszPompiusz):
Moderejszyn, Panie, Biorą przykład od najlepszych, z mediów niby domek Publicznych

--Koniec cytatu

Student studentowi wszystko
2018-11-30 14:21

#113 jamajka

To napisz do któregokolwiek z moderatorów, to ci wyjaśni, czemu musi legalności pilnować. :d

2018-11-30 14:50

#114 zvonimirek222

Nie trzeba, bo i tak dostanę suchy regulaminowy bełkot, którego i tak tłumaczyłem z polskiego na chorwacki.
Nie ma to sensu, gdyś pilnujemy to za bardzo, a rzecz jest taka, że nawet niby nielegalny youtube dl jest półlegalny, bo umożliwia sciąganie plików na kompa, a kto ci gwarantuje, że ktoś nie będzie nadużywał np. prawa autorskie?
Pytam to tak, jeżeli sama bronisz legalność i postępki moderacji, która dawno, za czasów życia Hryńka świętej pamięci mnie jeden raz zbanowała tylko za sygnaturkę.

--Cytat (jamajka):
To napisz do któregokolwiek z moderatorów, to ci wyjaśni, czemu musi legalności pilnować. :d

--Koniec cytatu

Student studentowi wszystko
2018-11-30 16:16

#115 misiek

Nawet już nie chce mi się tego komentować po raz enty, bo niektórzy i tak będą mieli ból tyłka i nic nie zrozumieją. To jak walenie głową w mur. I wróćmy może do wątku testów mobilnych, bo tego on dotyczy.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2018-11-30 17:11

#116 jamajka

Ja broń Boże nie mówię, że wszystko jest legalne i że wszyscy moderatorzy robią legalne rzeczy. Ja tylko delikatnie zwracam uwagę, kto będzie miał problem, jak komuś się zachce do tej legalności na forum przyczepić. Podpowiem: nie ty.

2018-11-30 17:46

#117 daszekmdn

Chciałbym dołączyć, ale iPhonea obecnie nie mam. Będę mieć na dniach, ale termin do dziś.

2018-11-30 19:59

#118 pajper

Dziękuję za wszystkie zgłoszenia.
Rozstrzygnięcie odbędzie się jutro wieczorkiem, więc do późnego po południa można jeszcze dosyłać zgłoszenia. :)

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2018-11-30 21:35

#119 pajper

Rozesłałem właśnie do wybranych do betatestów użytkowników zaproszenia do grupy testerskiej, na komunikatorze Slack.
Piszę o tym w tym wątku, by uzasadnić zasady przyjmowania zgłoszeń.

Przede wszystkim, przyjąłem niemal wszystkie osoby, które wypełniły formularz całkowicie, bo i zgłoszeń aż tak wiele nie było, a co kilka głów, to nie jedna.
Zignorowałem formularze, w których nie podano numeru telefonu (4 sztuki) lub identyfikatora UDID (6 sztuk), łącznie 8.
Jeśli chodzi o numer telefonu, rozumiem tu kwestię prywatności, ale jednak z betatesterami zależy mi na pewnym kontakcie, a nie tylko na zawodnym Eltenie (wszak właśnie jest testowany, więc pewien nie jest) albo mailu, który nie wiadomo, kiedy będzie sprawdzony.
Co do kodu UDID, bez niego po prostu nie mogę wygenerować certyfikatu.

Co do pozostałych formularzy, pod uwagę brałem przede wszystkim opis przyczyn chęci wzięcia udziału, jak również poziom znajomości języka i informatyki.
Jeśli opis składał się np. z jednego/dwóch słów lub zadeklarowano minimalną znajomość informatyki lub j. angielskiego, nie przyjmowałem takiego zgłoszenia.

W wypadku jeszcze jednej osoby się waham.
Ludzie, którzy chcą uzupełnić swoje dane z podanych wyżej względów, mają na to czas jeszcze do północy, o ile zdążą przeczytać ten wpis.
Termin ten dotyczy też wszystkich, którzy chcą jeszcze się wpisać i ociągali się do dzisiaj. :)

Przyjęci testerzy: lukaszenka, midzi, monstricek, mojsior, łysy, mikolajholysz, shel, Rylotek111, kazek5p, syntezator, julianne, Julitka, EugeniuszPompiusz, talpa171.

Z pozdrowieniami,
Dawid Pieper

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2018-12-01 19:32

#120 pates

Szkoda że nie mam iphonna ani ipada czy zegoś takiego, czekam na andka więc

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2018-12-01 19:36