Elten Mobile - betatesty dla systemu iOS
Wróć do Pozostałe platformy#201 patrykkubaszczyk Konto zarchiwizowane
a kiedy będzie na androida?
#202 lukasz1993258
Narazie dawit robi na ifonea, było tu otym pisane., chyba że oczymś nie wiem.
#203 rylotek111
Ehh!!! Czy mi się kurcze wydaje, czy w tym wątku akurat to pytanie o androida już pare razy padło i to m.in od Patryka właśnie? Czytajcie wy ludkowie bardzo proszę. Kto pyta nie błądzi, ale kto zadaje non-stop te same pytania wciąż i wciąż, szkodzi; a od zadawania ich ciągle nie przyspieszy się prac.
Jak będzie na androida to będzie i napewno zostanie to w swoim czasie ogłoszone. :/
Co do aktywności mojej tu, to właśnie dzięki apce dla iOS i to jest po prostu piękne. Z nikąd inąd nie mam możliwości, poza stroną internetową, która mi do gustu akurat nie przypadła, dlatego też mnie tu dłuuugo nie było. Teraz... cud/miód. :)
#204 misiek
I orzeszki Rylotku i orzeszki.
#205 papierek
No i genialnie rozwiązane, bo wystarczy sobie być na pulpicie czy czymkolwiek innym i twuj problem baltimie się rozwiąże.
--Cytat (pajper):
Nie, Mikołaju, nie dokonał, a przynajmniej nie w formie, nazwijmy, sensownej.
Rzeczywiście, jak z kimś piszesz, powiadomienie nie przyjdzie.
Ale to czy z kimś piszesz jest jakoś idiotycznie sprawdzane, bo regularnie mi przychodzą, choć używam strony messenger.com i facebook.com, nie strony mobilnej.
Tak więc, nie, nie dokonał. :D
A powiadomienia Eltena nie nie dochodzą wtedy, gdy Elten jest otwarty, tylko gdy jego okno jest otwarte, to znaczy...
Gdy jest zminimalizowany - czy to do traya, czy tak po prostu, dochodzą.
--Koniec cytatu
#206 rylotek111
Witajcie.
Spieszę poinformować iż światło dzienne ujrzał Elten Mobile Beta 3 a w nim zmiany takie jak:
* Obsługa wiadomości głosowych
* zunifikowane panele pytania o zgodę na użycie mikrofonu
* aktualizacja biblioteki Opus do wersji 1.3
* Drobniejsze zmiany w organizacji kodu
Poważniejsze poprawki i zmiany zostaną wydane w czwartej becie, w tym również obsługa grup.
#207 lukasz1993258
ale jeszcze nie jest dostempny w apstorze tak?
#208 rylotek111
Nie nie jest. Narazie wyłącznie w ramach zamkniętych testów jak to miało miejsce dotychczas.
#209 lukasz1993258
a czy wiadomo mniej wiencej kiedy ukaże się jakaś wersja oficjalna? czy jeszcze nie zabardzo?
#210 rylotek111
Z tego co się gdzieś między wierszami przewijało, okolice października, listopada, grudnia. Chyba coś takiego. Napewno ma się to stać jeszcze w tym roku. Póki co tyle jestem w stanie powiedzieć z zastrzeżeniem, żeby się zbytnio nie napalać, bo jak wiadomo życie płata różne figle i to się jeszcze może jakoś tam zmienić.
Jak będzie coś bliżej wiadomo, napewno info o tym pójdzie w świat. Ja wiem, że łatwo się mówi "cierpliwości" zwłaszcza komuś, kto ma dostęp do tej choćby testowej wersji, no ale... cierpliwości. Tyle narazie ze swojej strony mogę rzec.
#211 lukasz1993258
No cuż, poczekamy.
#212 misiek
Skoro tak to dzisiaj instaluję.
#213 Zuzler
Powodzenia w szukaniu linku do instalki <3
#214 kazek5p
Hej. Jak tam rozwój mobilnej wersji eltena? Jakie są najbliższe plany? Za info z góry dzięki.
#215 pajper
Jest wszystko na odpowiedniej grupie, ostatnia aktualizacja nawet nicały tydzień temu. ;)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#216 kazek5p
Właśnie na odpowiedniej grupie, czasem sie gubie co gdzie i na jakiej grupie jest informacja o aktualizacjach. Niezależnie od ostatnich informacji sam od czasu do czasu pobieram aktualizacje na IOs.
#217 pajper
Grupa to "Betatesterzy Eltena iOS" oczywiście. ;)
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#218 kazek5p
Tia,:) właśnie widze. Dzięki za info. Pozdrawiam.
#219 pates
Cześć, jak z tym teraz?
#220 Adasadula
Właśnie, jak z tym teraz?