Elten Mobile - betatesty dla systemu iOS
Wróć do Pozostałe platformy#181 misiek
Kiedy jakaś nowa beta, bo w tej już chyba wszystko zostało powiedziane.
#182 denis333
Witajcie. Spieszę donieść, iż wyszła kolejna beta eltena mobile na system Ios. A w niej z kluczowych zmian zawarta została obsługa audio na forach głosowych. można oczywiście również nagrywać nowe posty. Wiadomości zostaną dodane w następnej becie. Także jak to się popularnie mawia: Praca wre.
#183 lukaszenka
To jest test.
#184 lukaszenka
#185 mojsior
test
#186 misiek
To ja dodam od siebie, że forum głosowe działa całkiem sprawnie. Problemy ze stabilnością też jak na razie zniknęły.
#187 daszekmdn
Łen to będzie w testflighcie?
#188 rylotek111
Ponoć wtedy, jeśli apka będzie na tyle gotowa, żeby uznana została przez Apple i przyjęta do AppStore. Nie wcześniej. Natomiast kiedy to nastąpi tylko jeden Dawid wie. :)
#189 denis333
No to oficjalnie mogę ogłosić, że od dzisiaj w mobilnym eltenie działają powiadomienia dla nowych wiadomoci. A jakie piekne są tutaj wdzięki na powiadomienia! <3
#190 rylotek111
Oo. Warto wiedzieć. Dzięki za info. Jeszcze nie m,ałem możności się o tym przekonać, ale pewnie wkrótce będzie to możliwe, bo przypuszczalna wiadomość nadejdzie. :D
#191 mojsior
u mnie też zadziałały, co prawda otrzymałem wiadomość audio której nie mogłem tam jeszcze odtworzyć, ale powiadomienie doszło
#192 jamajka
Warto też wspomnieć, że powiadomienia znajdują się na naszym telefonie tylko wtedy, kiedy na komputerze nie mamy otwartego okienka eltena, a tego, to i facebook nie dokonał. xd
#193 denis333
Oo. A to u mnie tak fajnie nie działa. Ale to już chyba jest wina posypanego agenta.
#194 pajper
@mojsior
W Eltenie Mobile można odtwarzać wiadomości audio. Nie można ich tylko wysyłać.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#195 balteam
Hmm, ale ja chyba bym wolał powiadomienia na kompie i telefonie, bo na lapku Elten sobie wisi, lapek na słuchawkach na przykład, jeśli bydało się ustawić kto co woli, to by było fajnie, no, ale jak nie to też to rozwiązanie złe nie jest.
#196 longshoot
kurcze, strasznie się nie moge doczekać tego eltena, bo sam osobiście narazie dostępu bardzo do komputera nie mam.
#197 lukasz1993258
no to tak jak ja
#198 mikolajholysz
@ja-majka Facebook dokonał ale nie na przestażałych mobilnych wersjach, na których nie można tego technicznie sprawdzić
#199 pajper
Nie, Mikołaju, nie dokonał, a przynajmniej nie w formie, nazwijmy, sensownej.
Rzeczywiście, jak z kimś piszesz, powiadomienie nie przyjdzie.
Ale to czy z kimś piszesz jest jakoś idiotycznie sprawdzane, bo regularnie mi przychodzą, choć używam strony messenger.com i facebook.com, nie strony mobilnej.
Tak więc, nie, nie dokonał. :D
A powiadomienia Eltena nie nie dochodzą wtedy, gdy Elten jest otwarty, tylko gdy jego okno jest otwarte, to znaczy...
Gdy jest zminimalizowany - czy to do traya, czy tak po prostu, dochodzą.
Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
#200 misiek
Do mnie dzisiaj przyszło powiadomienie o wiadomości.