Inne

W poszukiwaniu dźwięków...

Założony przez daszekmdn 135 wpisów ostatni wpis 5 lat temu Strona 5 z 7

Może coś mi się uda skombinować :)
Happy hacking

spoko
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

noo to ja bardzo hetnie jakas paczke kilka giga z roznymi krudkimi dzwiekami bym hcial jak ktos ma

Ale w sensie? O jaki typ dźwięków Ci chodzi? Poza tym, nie będę, ja przynajmniej, tracić transferu i wielu dni researchu.
Happy hacking

Może to absurdalne, i nie możliwe itd, ale czy ktoś ma w dobrej jakości dźwięk zapowiadający komunikaty na stacjach pkp, ale ten co est np w krakowie, w Poznaniu itd?

Zapowiedzi w Krakowie ja mam
Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)

Czy ktoś ma dźwięki z gry sbp?

Nie ważne, już dostałem dźwięki z sbp.
Ale mam jeszcze jedno pytanie, czy ktoś posiada dźwięki z klango 3 i 2? Ja posiadałem, ale poszły w holerę, nie wiadomo dla czego, tak więc poprosił bym.

A i czy ktoś ma dźwięki telefonu, chodzi mi o dźwięk łączenia i rozłączania się takie piiipiiiipiii

pipiiiipippiii mam :D
Happy hacking

a ja mam wszystko

witam serdecznie, nie wiem czy to dobre miejsce, żeby zadać to pytanie, ale poszukuję stary fajnych jingli z radia WAWA tak z lat 2008 - 2012 coś ktoś może ma gdzieś zgromadzone?

Jak będę pamiętał, to wrzucę.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

dziękuję... były one baaardzo fajne..

Ma ktoś może dźwięk uruchamiania klango? Chodzi mi o ten, co się przesuwał.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

mam. Mogę podesłać

To po prosze.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

ok, jak będę robić streama ci podeślę, bo wtedy będę miał pendriva

Dobra.

#100 Edited

Szukam dźwięku gągu zapowiedzi, tego ding dang dong, który jest np na stacjach kolejowych Poznań, Kraków, Katowice, Wrocław, w dobrej jakości.