Może to absurdalne, i nie możliwe itd, ale czy ktoś ma w dobrej jakości dźwięk zapowiadający komunikaty na stacjach pkp, ale ten co est np w krakowie, w Poznaniu itd?
Nie ważne, już dostałem dźwięki z sbp. Ale mam jeszcze jedno pytanie, czy ktoś posiada dźwięki z klango 3 i 2? Ja posiadałem, ale poszły w holerę, nie wiadomo dla czego, tak więc poprosił bym.
witam serdecznie, nie wiem czy to dobre miejsce, żeby zadać to pytanie, ale poszukuję stary fajnych jingli z radia WAWA tak z lat 2008 - 2012 coś ktoś może ma gdzieś zgromadzone?
Ma ktoś może dźwięk uruchamiania klango? Chodzi mi o ten, co się przesuwał.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.