Może ktoś posiada jakieś dźwięki nadawające się do przejść pomiędzy innymi utworami?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Bo to najprostrze do tego. Tylko trzeba je trochę podrasować.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
O matko. Moja biblioteka gromadzonych od różnych ludzi i z różnych bibliotek dźwiękowych, typu sound ideas, the hollywood edge i innych, wynosi chyba z 500 giga :D Także, ja nie wiem jak bym miała się z kimkolwiek tym podzielić zwłaszcza, że czasem się powiększy
Ma ktoś może dźwięk lasera z gwiezdnych wojen. Chodzi mi o dźwięk ten, gdy myśliwce strzelały.