Hm. U mnie w sumie to, żę to jest nieco wygodniejsze. Przykładowo, jestem nałogowym słuchaczem muzyki. I o wiele łatwiej mi jest, np sprzątając, położyć telefon gdzies na półeczce, niż komputer, tak samo podczas szkolnych przerw, czy pokonywania drogi z punktu a, do punktu b. Tak samo jest z wiadomościami, wygodniej jest mi odpisać gdzieś w biegu, niż odpalać komputer itp. :-)
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.
zgadzam się. To jest koszmar. Pisze się tragicznie. Mi przesiadkę na telefon dotykowy najłatwiej przyrównać do potencjalnego odzyskania wzroku przy jednoczesnym częściowym paraliżu od pasa w dół uniemożliwiającym szybkie poruszanie się.
A mi w brew pozorom pisze się lepiej niż na tradycyjnej klawiaturze numerycznej. I nie piszę Braillem. --Cytat (mucha): ja na telefonie nie lubię pisać zajmuje mi to zbyt dużo czasu
Łysy, już kiedyś wspominałem, że szczerze podziwiam! A brajl nie załatwia tematu. Jedną ręką smsa nie napiszesz tak jak na starych nokiach. I to bez użycia słuchawek. Jest to utrudnienie i to spore. Stąd ta moja analogia do odzyskania wzroku przy równoczesnym paraliżu.
Ale to nie to samo. Mając nokię dało się bez problemu iść przez miasto z kijem, torbą i laptopem i do tego jeszcze trzymać telefon w ręce i dyskretnie odpowiadać na smsy.
Mówiłem dokładnie tak samo do momentu kupna pierwszego Iphonea. I nie odpisuję na smsy idąc, z resztą gdy miałem Nokię też tego nie robiłem i raczej nawet na Nokii nie dał bym rady w taki sposób. Jak robię jedno to tylko na tym się koncentruję. --Cytat (dariusz.1991): Łysy, już kiedyś wspominałem, że szczerze podziwiam! A brajl nie załatwia tematu. Jedną ręką smsa nie napiszesz tak jak na starych nokiach. I to bez użycia słuchawek. Jest to utrudnienie i to spore. Stąd ta moja analogia do odzyskania wzroku przy równoczesnym paraliżu.
Biorę z konta każdego Eltenowicza po 500 zł i słucham państwa.
Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.