Transcription
No cóż, mnie niestety o procentach nie powiadamia. Owszem, mówi o tym, że trwa konwertowanie wpisu, przygotowywanie wpisu. No i dopiero potem jak się wpis utworzy, to rzeczywiście mówi, że wpis został utworzony. Ale często gęsto jest tak, że sobie tak jak już wspominałem, czekam, czekam, czekam i tak naprawdę... No, jeżeli się doda wpis, no to jest okej. Ale jeżeli się nic nie dodaje, no to najwyżej na słodkim i błogim czekaniu się kończy także. Tak właśnie. No a co do tego edytowania tych wpisów, to rzeczywiście teraz to wygląda przezabawnie. Fajnie by było jakby właśnie można było na zasadzie edycji dogrywać. No, ewentualnie tylko to już hu hu hu. Tylko takie położenie. Pobożne życzenia i marzenia takie. Prawda jakby można było na zasadzie takiego prostego edytorka dźwięku coś wykombinować. No, ale to już dobra, to już powiedzmy po nośni błogim czekaniu się kończy także. Tak właśnie. No a co do tego edytowania tych wpisów, to rzeczywiście teraz to wygląda przezabawnie. Fajnie by było jakby właśnie można było na zasadzie edycji dogrywać. No, ewentualnie tylko to już hu hu hu, tylko takie pobożne życzenia i marzenia takie, prawda, jakby można było na zasadzie takiego prostego edytorka dźwięku coś wykombinować, no ale to już dobra, to już powiedzmy ponosi mnie wyobraźnia, myślę, że to nie na ten czas, ale fakt faktem dogrywać do już istniejącego wpisu, by ewentualnie można zamiast troić czy dziesiątkować wpisy tą, to to właśnie można by było wszystko w jednym ładnie wszystko skleić, żeby, no żeby po prostu nie zaśmiecać aż tak. Opcją przewijania w trakcie odtwarzania również bym nie pogardził, zwłaszcza, że czy to po danych odstępach czasu, czy jeżeli już by... Była ta edycja, to żeby nie