Forum

Witam na forum głosowym

Forum głosowe

Poprzednia 10 / 18 Next

lukasz1993258

#181 ·

Transcription

Oczywiście, że Firefoxa używałem w tym momencie, znaczy jak to nagrywałem, ale mogę zaraz jeszcze sprawdzić jedną rzecz, bo mam jeszcze jednego laptopa HPK, znaczy Dell'a i po prostu zobaczę jak on będzie reagował na to. Spróbuję się tu po prostu zaraz nagrać przez niego, a on też właśnie nagrywa stereofonicznie i zobaczymy jak to będzie wyglądać właśnie za chwilkę. Także ja za chwilkę jeszcze się tutaj tradycyjnie odezwę, będę mnie się postarał z przeglądarki Firefoxa, którego też tutaj mam na... Dell'u, znaczy, że tą przeglądarkę mam zainstalowaną. Także zaraz spróbuję się odezwać z przeglądarki. Pozdrawiam.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

lukasz1993258

#182 ·

Transcription

Witam Was teraz właśnie z przeglądarki Firefox na laptopie Dell, który też ma możliwość nagrywania stereofonicznie, więc zobaczymy, czy on nagra ten wpis stereofonicznie, czy tudzież nie. No i co? Nagrywałem raz właśnie z HPK i też nagrało się mono. No to zaistniałe sytuacji, zaraz zobaczymy, jak to będzie wyglądało. Także z mojej strony tyle. No i pozdrawiam Was serdecznie. Dzięki za uwagę i do zobaczenia w kolejnych odcinkach.

Przekonanego nie odwiedziecie od przekonania, tak samo nieprzekonanego do niego nie przekonacie.

DJGraco

#183 ·

1 likes
Transcription

No to jak widać ja mam tylko to szczęście, że moja przyglądarka nagrywa w stereo, nie wiem, naprawdę nie wiem dlaczego wszystkim nagrywam ono i tylko mi stereo, naprawdę nie wiem, bo to by się też nie udało, ja po prostu tego nie wiem.

lukasz1993258

#184 ·

Transcription

No i nie wiedzieć czemu, jak nagrywałem post z aplikacji, nie było tego przesteru, który tutaj był słyszalny, a jak nagrywałem przez przeglądarkę, no to był ten przester słyszalny, trochę dziwne.

lukasz1993258

#185 ·

Transcription

Ale jednak chyba on nagrał, chyba mi jednak nagrał, starał.

piter9521

#186 ·

Transcription

No to ja teraz też nagrywam z przeglądarki Firefox 56 zdaje się, która jest takiej starszej oczywiście, ja aż sprawdzę jeszcze którą mam Firefox, tak dla Hecy, tak 5602 I zobaczymy czy to jest stereo, czy mono, ja jeszcze zrobię inny test, zaraz, bo na razie jestem zalogowany w aplikacji i na stronie, więc tu się trochę zrobi właśnie taki test, no to sprawdzamy

piter9521

#187 ·

Transcription

Nagrywam, teraz jeszcze tak sprawdzę, tak perfidnie się przechylę, żeby tak po chamsku było po prawej, po lewej, bo dbałem się, że tam było stereo, ale tego jakoś nie wychwyciłem, więc ja sobie się pokręcę i sprawdzimy, jak to rzeczywiście realnie wygląda w tej sprawie po zamknięciu Altena. No, no na tyle. Dziękuję.

piter9521

#188 ·

Transcription

Ja jeszcze tylko jestem ciekaw, czemu na stronę, jak się nagrywa, jest gorsza jakość niż z aplikacji.

DJGraco

#189 ·

Transcription

Mi się wydaje, że ta zła jakość, że ta gorsza jakość tych całych wpisów na forum głosowym przez stronę może wynikać z tego, że strona ma jakąś inną technikę nagrywania. Bo to też, bo na pewno przez stronę jest użyta, że tak powiem, inna biblioteka do nagrywania, a tutaj w LTE nie, raczej jest systemowa użyta, taka, wiesz, domyślna, nie, która jest w systemie zainstalowana, to taki śmieszny nowy rejestratorek.

johnson

#190 ·

Transcription

No to cóż, jak wszyscy, to wszyscy. Ja na razie to powiem teraz z LTE-na, tutaj się trochę też poruszę przy tym HP-ku. Tak, no wątek do testu mógłby być, ale skoro nie ma, no to jak wszyscy mamy się przetestować stereofonicznie, no to się przetestujmy. To na razie gadam z LTE-na, a następny spróbuję powiedzieć ze strony i Firefoxa 59.

johnson

#191 ·

Transcription

Ojoj, nie wiem czy ja coś źle robię, co się dzieje. Byłem sobie na stronie normalnie rtna, zalogowałem się, jestem na to forum głosowe, robię odpowiedź i nie wiem czy źle, coś patrzę, nie widzę, żeby nagrać. Coś się stało, czy? Nie wiem. Może nie tutaj powinienem zadać to pytania, ale jak już się testujemy, no to powiem, zadam już je tutaj.

lukasz1993258

#192 ·

test w wątku głosowym.

lukasz1993258

#193 ·

Transcription

Ja Ci postaram się pokazać teraz właśnie jak należy prawidłowo nagrać właśnie z tego, ze strony internetowej. Jednocześnie też zobaczymy jak mój hapek sobie poradzi tym razem z nagrywaniem ze strony internetowej, jeżeli chodzi o nagrywanie ze strony internetowej z hapeka. Bo przedtem nagrywałem z Dell'a i tam był mały przeser. Ja tutaj teraz Ci już pokażę jak to należy robić. Jak jesteś po prostu na, jak jesteś na kursorem na czymś takim jak odpowiedź. Ja tutaj Ci jeszcze to mogę zgłośnić Johnson, proszę bardzo. Jesteś na odpowiedź. I tutaj właśnie jest dziwne, bo tu można odpowiedzieć chyba tekstowo z tego co widzę. Ale my zobaczymy, tutaj chyba daje się odpowiedź. Bo ja chcę to zrobić w formie głosowym, bo to jest wątek głosowy i to będzie dziwnie. No i tutaj. ... Pobieżę, o nie chwileczkę, jeszcze jest odpowiedź, więc zobaczymy jak się wejdzie na początek strony, ten netrunk i tu też jest odpowiedź, zobaczymy to. Ogląda na to, że jest jakiś błąd. Jeszcze się upewnię. Wygląda na to, że aż coś sprawdzę z ciekawości. Albo inaczej, napiszę po prostu test. I damy odpowiedź i zaraz zobaczymy. Nie wiem co tu ma być. No właśnie, zaraz zobaczymy, bo tu chyba jakiś błąd się... Jak się tu wyloguje. Tak się tu wyloguje. Tak się tu wyloguje. I wyłączę tego laptopa. Wygląda na to, że się wdarł jakiś błąd, gdy się chce odpowiedzieć przez stronę internetową, jeżeli chodzi o wątek głosowy. Nie wiem dokładnie co się stało. Ja teraz odpowiedziałem, to znaczy taki test napisałem w tym wątku i ciekawy w sumie jestem jak on na to będzie się zaopatrywał. Więc za to zaraz zgłoszę. Więc za to zaraz zgłoszę w wątku pod tytułem problemy, o ile już ktoś tego nie zrobił. Także, no mimo szczerych chęci nie jestem w stanie Ci tego pokazać. A tam po prostu jak się teoretycznie powinno być tak, że gdy da się odpowiedzieć, tam powinno być, żeby udostępnić mikrofon i potem powinno być nagraj Twój wpis czy coś takiego. Najwidoczniej coś się stało. Może to być spowodowane tym, że teraz ma być wprowadzona pewna zmiana. Która będzie polegała na tym, że tytuły wątków głosowych nie będą już nagrywane, tylko będą normalnie wpisywane. Nagrywane będą same treści. To także tyle. Pozdrawiam.

lukasz1993258

#194 ·

Transcription

I faktycznie, dodał się tutaj jeden wpis tekstowy.

johnson

#195 ·

Transcription

No cóż, ale jeszcze jest jedno też pytanie, bo tu wiadomo, była kolejna propozycja, to też się nie zdziwię, jeżeli chodzi o te, wiesz, fora mieszane, nie? To też nie zdziwię się, jak są małe zmiany na stronie, czyli miałeś tak samo. Dobra, nie będziemy dalej tego rozkręcać, bo to nie wątek o tym, no, także kończę tą rozmowę i nie kontynuujmy dalej tego wątku, znaczy wątku, no, tej rozmowy w tym wątku. Dziękuję.

lukasz1993258

#196 ·

Transcription

Nie no, sądzę, że to będzie naprawione i to jak najszybciej.

daszekmdn

#197 ·

1 likes
Transcription

God bless you all!

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

lukasz1993258

#198 ·

Transcription

Przez stronę internetową, jak się wejdzie na forum głosowe, gdy się zalogujesz i chcesz się wypowiedzieć w danym wątku głosowym, to zamiast tego jest właśnie przycisk Odpowiedz, ale to nie da się nagrywać, tylko jest w formie tekstowym. Zgłaszają to na polskim, znaczy w wątku, no masz stronę internetową. Sam to możesz sprawdzić.

daszekmdn

#199 ·

1 likes
Transcription

Undertekster av Ai-Media

daszekmdn

#200 ·

1 likes
Transcription

Thank you very much.