Transcription
Witam wszystkich na forum głosowym. Po pierwsze chciałem przeprosić za mój głos, ale akurat jestem przeziębiony, a że teraz akurat zechciało mi się programować, trzeba by nagrać jakąś wiadomość powitalną. Przede wszystkim witam wszystkich na forum głosowym. Mam nadzieję, że ten wpis się doda, chociaż biorąc pod uwagę, że jesteśmy na etapie wersji beta, nic nie jest pewne. Przede wszystkim chciałem właśnie zauważyć, że w tej chwili fora głosowe to jest nowa funkcja, więc obawiam się, że mogą się zdarzyć sytuacje, nie mówię, że tak będzie, ale może być, że wpisy będą gdzieś ginąć, nie będą się dodawać, więc z góry za te rzeczy przepraszam. Oczywiście proszę o zgłaszanie tych błędów, najlepiej na forum tekstowym, jednak prawdopodobnie będę tam częściej zaglądać. Wszystkie uwagi, które macie odnośnie interfejsu, szybkości itd. zostaną. Zastawcie, mam nadzieję, że protokół, który napisałem jest wystarczająco szybki. Nie korzystałem jakoś nagminnie z forum głosowego Klango, zdaje się, że tylko dwa wpisy głosowe tam umieściłem i już słabo pamiętam, na ile płynnie to działało. Może być, że działało szybciej od LTN-a, no ale nie bardzo mam w tej chwili pomysł, jak przyspieszyć to tutaj. To znaczy mam kilka pomysłów, ale wymagających więcej zabawy. Przede wszystkim mam pomysł, jak sprawić, by wpisy się szybciej wysyłały, ale to... O którejś z przyszłych bez przeniesie. Więc mam nadzieję, że forum głosowe się sprawdzi, że nie jest to aż tak tragiczna funkcja, jak się obawiam i że jakikolwiek sens ma. No dobrze, to chyba na tyle w sprawie popitania. Dziękuję, pozdrawiam wszystkich.