Gry audio (dyskusja ogólna)

the blood rain

Started by pates 107 posts last post 7 years ago Page 3 of 6

#41 1 like

@Mojsior Maszyny wirtualne często są modyfikowane przez ich twurców w sensie pliki ISO do nich, więc może się taka trafiła? Ja mam W7 na 2 laptopach i miałem na stacjonarnym. Nigdzie nie było Defendera. Moze dostałeś ISO z preinstalowanym Security essential?
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

Ja na siudemce miałem arcavira i mi nie blokował bgt ale problem w tym, że licencja wygasła i został mi defender. I co z tego że przeczytałem ze zrozumieniem?już pisałem rok szkolny już się zaczoł więc czas na naukę czytania ze zrozumieniem
radio plays is super

mam pytanie czy w tej grze jest lepsza broń od tego pistolecika?

#44 1 like

Jest, tylko musisz zdobyc
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

tylko jak to zrobić? wczoraj zdobyłem pistolet maszynowy hyba przez przypadek mam zabić tego goscia co ma automat? bo nieewiem

#46 1 like

Tam trzeba każdego.

pistolet kontra automat niema szans

szkoda że nieda sie zrobić tak by odrazu sie automat trafił

Da się. Kolo strzela z automatu równymi seriami
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

tobie jak idzie?

jak zdobyć automat?

#52 1 like

No unikasz strzałów i zabijasz karabinierów. Pamiętaj, że musisz idealnie uskoczyć, inaczej oberwiesz.

to właśnie zabiłem kilku zamiast automatu zdobyłem bomby

gra chyba nie rozwija się niestety.
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

#55 1 like

nic dziwnego wszak to tylko Side scroller jak 5000 innych.

ama ktoś fajne strzelanki? jeśli tak to czy mugł by ktoś wysłaać linka na to forum?

#57 1 like

Zależy co masz na myśli mówiąc "Fajne strzelanki", doprecyzuj, to sie coś znajdzie.

najlepiej z wienkszym wyborem broni anie że w the blot rain masz guwniany pistolecik atakóje cie pienciu ludzi i niema sszansdokładnie mało sie natym znam ale przydała sie by gierka z durzym arsenałem

W Shanka sobie zagraj.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

podrzucił byś linkka?