Gry audio (dyskusja ogólna)

the blood rain

Założony przez pates 107 wpisów ostatni wpis 7 lat temu Strona 2 z 6

nie sprawiedliwe jest to że przeciwnicy mają masę broni a my tylko 2
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

link do gry
https://ch-games.ru/tbr.zip
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

Hm, z tego co zrozumiałem to nie da się unikać strzałów? Tylko tarczą?
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.

nie wiem jak używać tarcz, jakieś dostałem, ale nic w readme o tym nie ma.

#25 1 polubienie

Musisz tabel mje wybrać i enterem na siebie nałożyć.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Mam tarcze i granat i pod w w weapon nic tabem nie mowi mi, jak jestem w grze i moge chodzić to tab też nic nie robi.

aa głupi tryb trzeba przełączać.

dla potomnych bądź nowych graczy
Appropo broni, naciska się w, a żeby do listy broni się dostać, na broni naciska się od 1 do 5 żeby ustawić broń na tzw, slocie tak jak w bk3.
i nie, Kule da się uniknąć, Kula bądź pocisk nie jest tylko tzw, eventem tylko objektem w grze, ktury przemieszcza się w twoją stronę. Więc. A żeby unikać kule to... No to tak jak unikanie fireballi z bk3,

poprostu skaczcie nad kulkami, a te tryby interakcji właśnie są fajne.
Ale głupie jest to że dźwięku przemieszczającej się kuli nie ma
„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.

taa tylko od 3 lv jakieś baterie się pojawiają, a ja ciągle mam ten słaby pistolet, ehhh, trudna ta gra i powolna, w sensie łatwo paść w miare, ale nie chce mi się grać jak 20 minut czołgałem się kilka lv.

A ja mam pytanie. Gdy próbowałem pobrać grę głupi defender wykrył wirusa ma ktoś nie zawirusowaną wersję tej gry?
radio plays is super

dodaj do wyjątku folder z tą grą a najlepiej to wyłąć to ścierwo zwane defenderem

A mi ta gra na windows 7 nie działa. Kiedy chcę ją włączyć wyskakuje, że system nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Pozdrawiam.

no właśnie bo blokuje ci ten syf microsoftowy, z resztą z tego co wiem defender blokuje wszystkie gry pisane w bgt

#35 1 polubienie

Chciałbym tylko zauważyć, że Win7 nie ma Defendera :D
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

jak to nie ma to ciekawe że ja miałem na wirtualnej maszynie siudemkę z najnowszymi aktualizacjami i tam był jakiś microsoftowy antywirus nie wiem czy nie defender właśnie

Nie wszystkie blood rain mi zablokował Poza tym nie używam siudemki tylko dziesiątkę.
radio plays is super

No taa wsumie się zgadzam tylko jak w blood rain pograć?
radio plays is super

już pisałem rok szkolny już się zaczoł więc czas na naukę czytania ze zrozumieniem

#40 1 polubienie

xD.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb