dla potomnych bądź nowych graczy Appropo broni, naciska się w, a żeby do listy broni się dostać, na broni naciska się od 1 do 5 żeby ustawić broń na tzw, slocie tak jak w bk3. i nie, Kule da się uniknąć, Kula bądź pocisk nie jest tylko tzw, eventem tylko objektem w grze, ktury przemieszcza się w twoją stronę. Więc. A żeby unikać kule to... No to tak jak unikanie fireballi z bk3,
taa tylko od 3 lv jakieś baterie się pojawiają, a ja ciągle mam ten słaby pistolet, ehhh, trudna ta gra i powolna, w sensie łatwo paść w miare, ale nie chce mi się grać jak 20 minut czołgałem się kilka lv.
Zapraszam osoby posiadające piesy, lub chcące je posiadać, do dołączenia do grupy o psach przewodnikach.
A mi ta gra na windows 7 nie działa. Kiedy chcę ją włączyć wyskakuje, że system nie może uzyskać dostępu do określonego urządzenia, ścieżki lub pliku. Pozdrawiam.
jak to nie ma to ciekawe że ja miałem na wirtualnej maszynie siudemkę z najnowszymi aktualizacjami i tam był jakiś microsoftowy antywirus nie wiem czy nie defender właśnie