Humor, gry i zabawy

Skojarzenia

Założony przez misiek 866 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Strona 22 z 44

bas.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

gitara elektryczna

Piecyk.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Sławomirek

Motocykl.

Czemu?
rower

wysiłek

Pustaki te budowlane, z takich hantle robiłem.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

cegły
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

Co do cegieł, to murarka.
Kojaży mi się Sławomirek ze Sławomirem, tym piosenkarzem i jego piosenką: "Miłość w zakopanym"
-- (Zuzler):
Czemu?
rower

--

Jagermaister

#436 1 polubienie

Sznycel

#438 1 polubienie

pulpet

#440 1 polubienie

pocisk