Humor, gry i zabawy

Skojarzenia

Założony przez misiek 866 wpisów ostatni wpis 1 rok temu Strona 21 z 44

cewka moczowa

Ubikacja.
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

Król.
Give me a sign.

#406 1 polubienie

Norek

#407 1 polubienie

Miodowe lata
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

#408 1 polubienie

Tramwaje
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.

#410 2 polubienia

hałas nie z tej ziemi

Krajzega
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

Zwożenie drewna na zime.
"Czy ty jesteś bardzo odważny? - Średnio. - A co zrobiłeś najodważniejszego w swoim życiu? - (...) Wstałem dziś rano."
Cormac McCarthy, "Droga"

las

owoce leśne
Cormac McCarthy, "Droga"

krzaczki

Rzywopłot

#417 1 polubienie

Żywek

Paulinux
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

niski głos