Freddie bardzo lubi wędkę, ale to musi być konkretny rodzaj, tj. z szeleszczącym materiałem i kolorowymi piórkami. Wtedy budzi się w nim istny puchaty killer. :)
Mój kot z regóły leniwy najwiękrzą aktywność wykazuje na drapaku. Pod drapakiem jest taka pluszowa kulka i ona ma w sobie coś co grzechocze. Ostatnio jakoś tak przez przypadek zagrzechotałem tą piłeczką. Sekunda nie mineła a mój ogoniciel zaczął ją atakować.
@Pates, czyli wszystko ok. Najlepsza zabawa dla kota to zabawa w polowanie, bo dzięki temu może zaspokoić swoje pierwotne instynkty. To jest po prostu niesamowite, jak z takiego mruczącego pluszaka robi się istne zło. :-D
A to u nas na razie tego nie ma, ale od początku pilnujemy, żeby nie bawić się z nim ręką No i... Jest u nas na razie 2 dni, więc wszystko jeszcze możliwe. :)
Osobiście marzę o toygerze. Nazwa mówi sama za siebie - są to tygrysy zabawki. Są pręgowane i to calutkie, nawet uszka i ogon mają w pręgi, uwielbiają się przytulać, idą do każdego na kolana, głaskać je to są w siódmym niebie. Nie stać mnie jednak na rasowca, wiec nawiązałam kontakt z fundacją koty z grochowa i będę się starała o adopcję.
ooo w końcu się uda, ciesze się. -- (Tygrysica): Osobiście marzę o toygerze. Nazwa mówi sama za siebie - są to tygrysy zabawki. Są pręgowane i to calutkie, nawet uszka i ogon mają w pręgi, uwielbiają się przytulać, idą do każdego na kolana, głaskać je to są w siódmym niebie. Nie stać mnie jednak na rasowca, wiec nawiązałam kontakt z fundacją koty z grochowa i będę się starała o adopcję.
Potrzebuję pomocy. Przypadkowo poddusiłem kota przy zabawie. Było tak że bawiliśmy się wętką i kotek się w nią zaplątał. Na początku myślałem, że bardzo mocno ją trzyma więc mu wyrywqałem, ale jak zaczął tak dziwnie miałczeć to ogarnąłem, że coś jest nie tak. Szybko zatem przeciąłem wętkę. Kotek już normalnie biega, skacze i reaguje na mnie,. ale czy nic złego się mu nie stanie?
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb