survive the wild - gra zamknięta
Wróć do Archiwalne#41 hryniek
no chyba, że go sobie zrobi w karczmie ze schodami na stole.
#42 zegarmistrz
a wiecie co panowie a skąd tam klej zdobyć?
#43 denis333
Jest w survival packu.
#44 daszekmdn
jesli glue to w packu a jeśli clay to na mainlandzie musisz pod k szukać
#45 zywek
clay to glina przecież jest
#46 jamajka
Dokładnie.
#47 zegarmistrz
ale żeby mieć więcej kleju to trzeba go jakoś produkować?
#48 daszekmdn
Nie, zdobywasz go np we willage, mozesz wylosować z giftów.
#49 mojsior
po co ci klej, uuu to w tej grze można wąchać klej, wow, jak tak to ja to ściągam, ciekawe czy upijać też się można fajnie by było.
A tak na poważnie, to powiedzcie mi, jak wygląda sprawa z chodzeniem, w sensie czy wygląda to tak jak w shadowrine że wciskamy strzałkę tak tapiąc w nią a postać chodzi po jednym kroku, a jak ją trzymamy to postać biegnie, czy nadal jest tak, że możemy naprzać w strzałkę aż postać dojdzie do nierealnej wrecz prędko,ści i się przewróci.
Zgłaszałem samowi żeby to poprawił, ale widać w jakim poważaniu ma ten gość graczy, więc pewnie tego nie zmienił.
I jeszcze jedno czy jeżeli nie jesteśmy jako newbie to gracze mogą uprawiać trolling czyli naparzać się jak debile z w szelakich pukawek, że musisz bać się czy cię dziesiątka troli nie zabije, czy to też poprawili.
Nie wiem może jak będę miał jakiś dobry trunek to to odpalę i pogram w to, bo może to już nie jest takie nudne jak było jeszcze rok temu
#50 daszekmdn
@Mojsior można się upijać i palić :D
#51 denis333
@mojsior: bez trybu pk nie zabijesz nikogo po za zwierzętami, a i nikt nie zabije ciebie. Co do chodzenia jest tak jak w shadow rine, z tym że szybkie naciskanie strzałek rozpędza ciebie do niebotycznych prędkości, a jak tracisz energię, to wiadoma sprawa, że się przewracasz.
Nudna gra? Serio? ja jeszcze wszystkich map nie przeszedłęm, i nie zrobiłem wszystkich questów. Po za tym to nie jest gra, którą przejdziesz i fajrant. W to można grać bez końca. Tak jak w życiu :)
#52 hryniek
Gra jest fajna, niezbyt trudna, szczególnie jak gra się w jakiejś większej grupie. Nawet wczoraj sobie wszedłem, eleganckiego niedźwiadka upolowalem tak dla poćwiczenia i tyle. A ile potrafi być śmiechu podczas dłuższej rozgrywki.
#53 jamajka
Haha, a ile to emocji budzi, maaaatko, kolega płynie, przez ocean, bez jedzenia, kto jest blisko, życie ratować!
#54 hryniek
taaa, albo jak płynąłem na wieś, zasnąłem przy -300 energii, a wiadomo nie wybudzi się zanim nooo... nie wzrośnie powyżej 0, a temu się chorować zachciewa i nikogo w pobliżu, żadnego dobrego serca. ;D, które swoją drogą i tak by nie mogło pomóc. :P
#55 denis333
Ja miałem kiedyś sytuacje podczas pływania na wioskę, że było mi tak zimno, że energia nie wzrastała, a miałem mocne pragnienie, i troszkę chciało mi się jeść. Głupio wtedy wyszło, bo nie założyłem sobie kurtki XD
#56 nuno69
Najgorzej jak orientację stracisz, jesteś na środku pustyni i nie masz żarrrrrrcia! Aua!
#57 denis333
A ja jak kiedyś zalogowałem się do gry to pierwsze co ujrzałem to niedźwiedź który był prosto na mnie.
#58 mojsior
siemanko.
Zaczołem sobie tak grać, tylko żarcia mi potrzeba już zjadam jakieś proteiny i resztki które gdzieś tam zbiorę, dwa razy dostałem rozstroju żołądka i obrzygałem pobliskie drzewo i trawnik.
Mam pytanie po pierwsze jak stworzyć wędkę, po drugie jak łowić bo nie pamiętam a rybki bto bym zjadł, po trzecie nie wiem jak zrobić poprawnie łuk, wyszło mi coś w rodzaju zdeformowanego łuku chyba strzały brakuje
#59 daszekmdn
Wszystko masz na bsg.
Idź do pondu i ostryg nazbieraj.
#60 mojsior
na czym co to jest bsg