EltenLink

survive the wild - gra zamknięta

Wróć do Archiwalne

#381 martinus

Może spróbuję jakąś małą prezentację zrobić kiedyś.

May the force be with you!
2023-06-10 14:11

#382 Adasadula

Jak coś, to mogę wyjaśnić jakieś podstawy, bo sam jakoś bardzo dobrym graczem nie jestem, ale zawsze mogę podpowiedzieć :D

-- (fantasma467):
Tak wiem, ale myślałam, że może ktoś z was też nagrywa. U Denisa słuchałam, ale to dawno było. Pozdrawiam.

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-06-10 15:28

#383 nuno69

@Daszekmdn pisanie na forum a robienie gry to cos troszku innego. Z reszta jak lubisz tak wytykac bledy to liczba literowek, nie ilosc xD.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2023-06-20 14:39

#384 nuno69

Pogralem w to cos. Szaleniec, Nuno, Uzbekistan i GeraldZRiwii... Dlaczego tyle postaci? Bo chcialem sprawdzic pare rzeczy i tak... jest tak samo zle jak bylo.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2023-07-15 17:08

#385 mojsior

no to ja jako potwór z lohness wypowiem się na temat tego czegoś, chyba że ktoś mnie zbanuje za wolność słowa hehe.
Po pierwsze śmiem twierdzić pan tupy jest kłamcom, jeżeli chodzi o jego pleple, że niby przepisał do innego języka.
Jakoś nie widzę tych różnic, struktura plików czyli tych wszyskich.dat jest ta sama, ten sam plik z konfiguracjami.
Tak samo się gra u mnie zachowuje, kiedy się przemapuje sharpkisssem klawisze konfiguracyjne.
Np u mnie nie ma klawisza end, więc kiey ściszanie muzyki przymapujje na jakiś inny klawisz to muza się zgłaśnia a nie ścisze.
A taki problem był w wersji bgt.
Oczywiście gra nie działa wcale lepiej, działa tak samo tragicznie, o lagach nie wspominając.
Mnie wygląda na plik bgt ale spakowany do jakiegoś czegoś, żeby defender go nie wykrywał.
Tak naprawdę sam tupy poraz kolejny pokazał, że nic nie potrafi, że zgłaszane sugestie ma zanic.
Już nie wspomne jak paskudnie ta gra brzmi, naprawdę nie pojmuje fenomenu tej gry.
Nie wiem co on tam przepisywał i przebudowywał, ale jak dla mnie to jest to gra nadal pisana w bgt, z resztą wątpie, by takie beztalencie jak sam z dupy umiał by napisać w czym innym.
Gościu powinien się pouczyć fizyki, bardzo by mu się przydała, a potem niech robi gry.
Mówcie sobie co chcecie, ale dla mnie to jest to samo stw co było do tej pory,.
Może są jakieś małe zmiany ale silnik wedłu mnie jest ten co był.

2023-07-25 19:08

#386 zywek

Dźwiękowo jest spoko zrobiona, to jest jedna z niewielu gier audio, które to pseudo3d mają :D i na pewno to pseudo3d jest bardziej wyraźne niż chociażby na silniku rage w GTA

2023-07-26 09:03

#387 Adasadula

dźwiękowo trudno się jest przyczepić. Z tego co mi wiadomo, przepisał nie całość, tylko niektóre z mechanizmów, poza tym gra jest jeszcze w fazie beta, co może tłumaczyć lagi, których ja jakoś nie zaówarzyłem, chociaż dużo osób się na nie skarzy, to u mnie raczej ponad 100MS opuźnienia nie przekracza. Ale generalnie gra się przyjemnie, jeszcze przyjemniej w kilka osób :D.

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-07-26 17:48

#388 pates

Ja to powiem tak. Jest to jednak jakby na to nie patrzeć jedna z największych gier audio, która tak na prawdę jest darmowa. Znaczy, oczywiście są płatne konta dające dużo benefitów, ale da się grać na darmowym. Nie jest tak że jest to totalnie niemożliwe czy coś, także to też jest jednak zaleta. Dość dużo wszystkiego, klimat też jest. Gra fajna jak masz z kim pograć, samemu trochę nuda, fakt, ale takto nienajgorsza produkcja zwłaszcza biorąc pod uwagę rynek gier audio oraz to, że dużo z nich jest płatnych, a często nie oferują tak na prawdę zbyt wiele. Przykład? Breaker box, lost and hount, echoes from levia, które stały się darmowe po czasie, czy a heroes call, które po mimo tego, że jest grą bardzo dobrą, to już porzuconą, bo programiście się nie chciało już robić.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
Edytowano 2023-07-26 19:45

#389 nuno69

@Zywek nie rozumiem dlaczego jest dzwiek 3D w topdownie. Przeciez no jak to tak? :D no ale powiedzmy ze to akurat jakos tam wyszlo

2023-07-27 19:10

#390 mojsior

zapomniałe o mistworld to jest największa gra audio.
A co do lost and hount to skąd masz info że gra się stała darmowa? Bo ja takiej informacji nie znalazłem.

2023-07-27 19:37

#391 pates

Nie lost and hound, tylko levia.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-07-27 21:17

#392 mustafa

Gra w to ktoś jeszcze?

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2024-07-17 18:12

#393 daszekmdn

Ja raz na 100 lat

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2024-07-17 19:06

#394 matid25

MI czasami się zdarza ale brak ochoty ogólnie

Zapraszam do mojej biblioteki dźwiękowej :)
2024-07-17 19:07

#395 Adasadula

Mhm, czasem na miśki do bearforest się poleci albo na north west mapy bo tam liski, gruszki i kilka innych ciekawych rzeczy, ale tak to raaczej nie :D

2024-07-17 19:08

#396 krzywy

Czasem się zdarzy jak mi się nudzi

2024-07-17 19:47

#397 martinus

ja też czasami gram ale rzadko

May the force be with you!
2024-07-18 12:25

#398 djdenismusic

ja grywam, ale raczej kampię sobie na mainlandzie zbierając jabłka i dokarmiając kojoty XD

2024-07-18 18:42

#399 Adasadula

eetam xd, ja idę nad strumyk i wciągam je pod wodę tworząc zbiorową mogiłę i trując wodę :P, najleprze jak prubują zjadać swoich towarzyszy a zamiast tego dostają toporem w dupę :D

2024-07-18 18:50

#400 mustafa

Ale że kanibale?

Powyższa wypowiedź, wyraża jedynie moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn.
2024-07-18 19:04