EltenLink

survive the wild - gra zamknięta

Wróć do Archiwalne

#361 nuno69

1. Brak jakiegokolwiek realizmu, postać leci w tępie jak jesteś w stanie szybko nawalać strzalki
2. Provlemy w podstawowej matematyce, bug z north at 361 degrees dalej jest.
3. Bezsensowne, nieprzemyślane questy robione zz myślą o adminach i ich znajomych, questynie mają żadnego odniesienia w jakiejkowlwiek rzeczywistości, ani tej realnej ani tej growej.
4. Znowu, deweloper nie ma pojęcia o tym co robi. To nie jest kurwa FP* tylko topdown tylko z możliwością obracania się, dlaczego w topdownach nie robi się obracania? Dlatego że topdowny działają na kwadratach a FP* działają na cylindrach, dlaczego to ma znaczenie? Bo jak robimy grę o przetrwaniu w dzicy to byłoby fajnie jakby gra miała jakiś system kolizji, nawet MW ma system kolizji bo tam wiedzą co to topdown. Ale wracając, w topdownie nie można zrobić dobego systemu kolizji. bo działa na kwadratach. Joł, joł, sprawdźcie proszę na szachownicy bo nie umiem tłumacfzyć takich rzeczy.
5. Wsszędzie liyerowki. nie czepiam się jak gra jest by default w innym języku i kto\ś przetłumaczy, nigdy bym słego słowa nie powiedział o tłumaczeniu Nn3. Ale tutaj mamy do czynienia z gościem, co nie umiejpisać w swoim języku.
+1 Zastanawiam się, dlaczego nikomu nie przeszkadza P2W w STW a w innych rach juz tak. Dobra, skncze bo bede sobie sam musial ostrzezenie wystawic

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2023-05-24 14:52

#362 zywek

Co to jest p2

2023-05-24 14:53

#363 pates

Pay to win.

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-05-24 19:36

#364 daszekmdn

1. Brak jakiegokolwiek realizmu, postać leci w tępie jak jesteś w stanie szybko nawalać strzalki
A gdzie napisano, że to gra realna i ma cokolwiek odwzorowywać? Powiem więcej, oficjalnie napisano, że tak nie jest.
Jaki?
3. Bezsensowne, nieprzemyślane questy robione zz myślą o adminach i ich znajomych, questynie mają żadnego odniesienia w jakiejkowlwiek rzeczywistości, ani tej realnej ani tej growej.
Skąd pomysł, że o adminach? Akurat są do dupy bo na siłę wydłużają grę, ale nie wiem czemu akurat o adminach.
5. Wsszędzie liyerowki. nie czepiam się jak gra jest by default w innym języku i kto\ś przetłumaczy, nigdy bym słego słowa nie powiedział o tłumaczeniu Nn3. Ale tutaj mamy do czynienia z gościem, co nie umiejpisać w swoim języku.
I napisałeś to zdanie w SWOIM języku sam robiąc niezliczoną ilość literówek... :P

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
Edytowano 2023-05-24 21:38

#365 Adasadula

I wg mnie tylko punkt I się zgadza.

-- (nuno69):
4. Znowu, deweloper nie ma pojęcia o tym co robi. To nie jest kurwa FP* tylko topdown tylko z możliwością obracania się, dlaczego w topdownach nie robi się obracania? Dlatego że topdowny działają na kwadratach a FP* działają na cylindrach, dlaczego to ma znaczenie? Bo jak robimy grę o przetrwaniu w dzicy to byłoby fajnie jakby gra miała jakiś system kolizji, nawet MW ma system kolizji bo tam wiedzą co to topdown. Ale wracając, w topdownie nie można zrobić dobego systemu kolizji. bo działa na kwadratach. Joł, joł, sprawdźcie proszę na szachownicy bo nie umiem tłumacfzyć takich rzeczy.
+1 Zastanawiam się, dlaczego nikomu nie przeszkadza P2W w STW a w innych rach juz tak. Dobra, skncze bo bede sobie sam musial ostrzezenie wystawic

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
Edytowano 2023-05-24 21:53

#366 lalar123

A ja się z nunem zgadzam. W mw jest przynajmniej rozgraniczenie tu plaża czy coś a tu las i zwierzaki mogą cię pierdyknąć. Tam w stw nie ma. Stoisz przy strumeniu robisz kubek z gliny bo mósisz naczerpać wodę ze strumienia by się na pić, a tu nagle ni z gróchy ni z pietruchy atakuje ciebie kojot czy inny wilk gdzie do lasu masz kawałek drogi.

Tak, drodzy słuchacze, wygląda na to, że nawet w przeszłości bez aplikacji ani rusz. Ale Jonasz wie, że to nie jest jego miejsce – choć historia jest fascynująca, ma do załatwienia coś innego…
2023-05-25 11:21

#367 Adasadula

Jak jesteś głuchy to nie usłyszysz kojota :P. Ni z gruchy ni z pietruchy? To ja niewiem w co ty grałeś, chyba że się rozmarzyłeś nad tym strumykiem, nie wnikam w preferęcje. Poza tym gra nie jest do słuchania ambientów tylko jak nazwa wskazuje przetrfania.

-- (lalar123):
A ja się z nunem zgadzam. W mw jest przynajmniej rozgraniczenie tu plaża czy coś a tu las i zwierzaki mogą cię pierdyknąć. Tam w stw nie ma. Stoisz przy strumeniu robisz kubek z gliny bo mósisz naczerpać wodę ze strumienia by się na pić, a tu nagle ni z gróchy ni z pietruchy atakuje ciebie kojot czy inny wilk gdzie do lasu masz kawałek drogi.

--

Jednakże, dzięki swojej odwadze i determinacji, Cicikowi udało się ostatecznie pokonać czarownika i uwolnić ciumbaki. Po powrocie do domu, Cicik z radością zaczął zbierać nowe ciumbaki i bawił się nimi przez długie godziny, wiedząc, że są one teraz bezpieczne i szczęśliwe.
2023-05-25 11:28

#368 daszekmdn

A co? Nigdy nie słyszałeś o dziku wilku sarnie wydupiającej z lasu na drogę albo łażących w okolicach? Ja do lasu też mam kawałek, a wielokrotnie słyszę zwierzęta co se chodzą po za nim po nocy.

Koniec kropka, idź do żłobka. A ze żłobka na ulicę, i pocałuj babę w cyce.
2023-05-25 12:49

#369 martinus

pay to win, czyli muwiąc w skrucie płać, by muc grać. A co do tej nowej wersji stw, to mnie się podoba. Nawet pomimo tego, że nie wszystko da się zrobić.Misty world też jest p2, a jakoś ludzie w to I nikomu to nie przeszkadza. grają.

May the force be with you!
2023-06-02 22:31

#370 djdenismusic

zresztą dłuuugo grałem na darmowym koncie i nie było źle. Wysta5rczy umieć się dogadać z kimś, kto ma dfc, albo robić tak, żeby nie ginąć :D

2023-06-03 11:07

#371 AXM04

oczywiście, że się da. Ja sam kiedyś grałem 3 miesiące bez premium i radziłem sobie ze wszystkim.

"Dies irae, dies illa,..."
2023-06-03 11:13

#372 Adasadula

Dokładnie. Na ten moment, ja tesz gram na zupełnie darmowym koncie, i więkrzego problemu niema.

2023-06-03 15:30

#373 AXM04

Jak się dobrze kombinuje, to nawet da się DFC za darmo ogarnąć, xDD

"Dies irae, dies illa,..."
2023-06-03 15:31

#374 djdenismusic

No pewnie. ja kiedyś tak się ugadałem z jednym typkiem, że dostarczałem mu usługi w postaci usmażonych, i złowionych przeze mnie jadalnych rybek, a on w zamian za 200 sztuk dawał mi 2 dfc :D

2023-06-03 15:33

#375 martinus

@djdenis. Ja też gram na darmowym i jakoś daję radę. Problem tylko z powrotem na mainland. A korzystał ktoś z blackscreengaming?

May the force be with you!
2023-06-07 00:02

#376 Adasadula

Niby jaki problem z powrotem na ml :O

-- (martinus):
@djdenis. Ja też gram na darmowym i jakoś daję radę. Problem tylko z powrotem na mainland. A korzystał ktoś z blackscreengaming?

--

2023-06-07 07:24

#377 fantasma467

Nagrywa ktoś może game play na youtube, to bym lepiej poznała co i jak się tam robi tak w praktyce?

2023-06-08 23:00

#378 pates

Hmmm, jak sobie z angielskim radzisz, to polecam gościa Chris Wright nazywa się on i jego kanał też, on zrobił 4 odcinki

„Równowaga nie działa w korporacjach. Tam rządzi chaos i budżet.
2023-06-09 02:03

#379 Adasadula

Albo Machdi Abedi czy jak to to się pisze, tesz nagrał, a Chris nagrywał ze starego STW. Zato odcinki Machdiego są tesz z nowego, ale coby zorjętować się w podstawach gry rzeczywiście gameplay Chrisa wystarczy, z resztą jak chcesz obejrzeć coś więcej to wpisz poprostu survive the wild audio game w youtuba, trochę rzeczy ci się wyświetli

2023-06-09 09:08

#380 fantasma467

Tak wiem, ale myślałam, że może ktoś z was też nagrywa. U Denisa słuchałam, ale to dawno było. Pozdrawiam.

2023-06-09 15:27