survive the wild - gra zamknięta
Wróć do Archiwalne#241 fantasma467
U mnie zawsze jakiś plik wywala, i co, dalej brak polskiego w nowej wersji?
#242 AXM04
Trzeba folder do wykluczeń dodać
bo windows defender wykrywa fałszywego wirusa.
Co do tłumaczenia to pracujemy nad tym ale nie jest to proste.
#243 fantasma467
Działa, ale nie mogę utworzyć konta bo jest jakiś error.
#244 AXM04
aktualnie są problemy z serwerem
#245 fantasma467
Aaaa to poczekam :P
#246 AXM04
już serwer działa
#247 daszekmdn
Na przyszłość:
Miast "Jakiś error" najlepiej go wkleić.
Ułatwi to zdiagnozowanie problemu.
#248 denis333
Hej. Po dłuuugim czasie postanowiłem wrócić do gry. Ale jdyne,co mnie zastało to error przy próbie odpalenia pliku exe.
Wyskakuje następujący błąd.
Failed to initialize game library, please make sure your antivirus
software is not flagging the game, and if it is not, try to redownload
the game as a component may be corrupt. If the issue persists please
contact an administrator.
Zrobiłem wszystko wg instrukcji z pliku libreadme.txt
I niestety ez rezultatu. Same biblioteki grzecznie też leżą na swoim miejscu. Co może być nie tak?
#249 mustafa
Teraz jest nowa wersja, gra jest portable, pobierz nowy instalator, a potem w opcjach wybierz miejsce zapisania sejwa.
#250 denis333
Jaki nowy instalator? Ja pobierłem dwie godzny temu i mialem plik *.zip. No chyba, że nowa wersja wyszłaniedawno.
#251 mustafa
No to o to chodziło, dodaj cały folder do wyjątków w defenderze i powinno grać, najlepiej wklej do osobnego folderu plik *zip, potem ten folder dodaj do wyjątków i następnie go rozpakój, bo defender dość szybko działa.
#252 denis333
Problem w tym, że defender niczego nie wykrył jako zagrożenie.
#253 mustafa
To bardzo dziwne, bo umnie i u osób których z Polski pytałem, wykrywał.
#254 mojsior
bo defender taki jest właśnie nawet nie powiadomi że coś wypieprzył, miałem tak ostatnio wydupił wszystkie exeki z manamonów 1 i 2 nie powiadamiając o tym co zrobił.
Gaki cudowny jest ten defender, radził bym ci trzymać w stw w jakimś koknkretnym folderze gdzie miałbyś wszystkie gry, wtedy taki folder dodajesz do wyjątków i on powinien odwalić się od niego raz na zawsze
#255 lalar123
Dlatego nie nawidzę defendera. I rakka za to że tak się zachowuje. Przykład, dodałem do wykluczeń folder moje gry. I co szanowny defender zrobił? Wypierniczył całe crazyparty bez mrógnięcia okiem. Dlatego siedzę na avg.
#256 denis333
Ale to nie wina defendera. Nawet po dodniu wyjątków wywala ten sam bląd. Coś muszę mieć skopane wsystemie. Jak wrócę do domu, to sprawdzę na nowszym sprzęcie, który jest że tak powiem nierozgrzebany.
#257 zywek
W ogóle beka jakaś, jakiś DarkAlizera czy tam jakaś stwierdziła, że zostałem wyruchany i że jestem chyba z lat 40 albo 50 :D
#258 mustafa
Mamy nową aktualizację. Pobierać i testować.
#259 pates
Coś ciekawego?
#260 mustafa
Sprawdź sobie