EltenLink

O społecznościówkach dla niewidomych pisze się na ogólnych stronach

Wróć do EltenLink

#61 komentator

A może zamiast tworzyć teorie spiskowe, skupicie się na merytorycznej treści?

2022-08-11 15:04

#62 cinkciarzpl

Powiedział najbardziej merytoryczny komentator XDD

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2022-08-11 15:07

#63 komentator

Napisał liżący stopy Julitki administrator xDD

2022-08-11 15:16

#64 Zuzler

Przecież... Tam nie ma merytorycznej treści. :D

2022-08-11 15:54

#65 papierek

Najśmieszniejsze jest to, że nawet się chyba oni nie znają. :P
-- (komentator):

--

po co mi sygnatura?
2022-08-11 16:10

#66 Julitka

Oooo, Cinkciarz, miło mi, że mnie tak adorujesz. <3 Mniejsza, że się nie znamy, nawet nie pamiętam, jak brzmi Twój głos i jesteś o 20 lat ode mnie starszy. Chyba powinno mi to schlebiać. :)
-- (komentator):

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-08-11 17:41

#67 Zuzler

No już nie przesadzaj, nie aż o tyle. Nawet na Fb to sprawdzisz. ;)

2022-08-11 17:45

#68 Julitka

Nooo, uogólniłam. :D Dla lepszego efektu.
-- (Zuzler):
No już nie przesadzaj, nie aż o tyle. Nawet na Fb to sprawdzisz. ;)

--

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-08-11 17:53

#69 cinkciarzpl

Ooo fetysz stupek się komuś ujawnił. :D
Ja tam jednak wolę inne części lizać, ale to na inny wątek i inną grupę :P

____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
2022-08-11 18:56

#70 Julitka

@Cinkciarz, jak mnie nie widzi, czuje się tak:
https://www.youtube.com/watch?v=UAaVi5q4xL8

2022-08-11 19:02

#71 cinkciarzpl

Och! A to tylko marna próbka tego co buzuje w mym od dawna zepsutym wnętrzu. :D

2022-08-11 19:20

#72 camila

O kurcze - wyjąłeś mi to z ust że tak powiem, że komentator jest stópkarzem. Dużo jest takich wśród niewidomych, więc chyba słabo będzie z identyfikacją? Niestety - tam nie ma merytorycznej treści i chyba powinno się ustalić czym jest niepełnosprawność sprzężona? :P Jestem jedną z takich osób, więc nie piszcie proszę, że dziwna atmosfera na eltenie wynika z dodatkowych schorzeń niż utrata wzroku tylko wprost - niepełnosprawności intelektualnej. :P

ENFP
Edytowano 2022-08-12 17:55

#73 papierek

Generalnie ze 30 procent mężczyzn ma ten fetysz, więc hmm, to jest generalnie popularne, niekoniecznie wśród niewidomych, ja sam znam tylko kilku. :D

po co mi sygnatura?
2022-08-12 18:09

#74 piecberg

Elten z czasem stanie się wirtualnym związkiem niewidomych z najgorszymi tradycjami czyli grupą uprzywilejowaną (admini i moderatorzy) i całą resztą nieporadnych ślepowronków, albo będzie to swego rodzaju wirtualny dps. Każdy normalnie myślący człowiek unika zamkniętych środowisk ze względu na ułomność, chorobę, itd. Krótko mówiąc w szpitalu się nie jest, w szpitalu się bywa a jak już się tam trafi, żyje się nadzieją opuszczenia tego miejsca po powrocie do zdrowia i wtopieniem się w społeczeństwo. Czym innym jest spotkanie w restauracji gdzie przychodzą wszyscy a przebywaniem w lokalu dedykowanym niewidomym. Do tego czywiście lokal musi mieć jakąś zmyślną nazwę jak przystało na dziwolągów.

Męszczyźni zdradzają a kobiety są tylko wierne w literaturze.
2022-08-16 16:35

#75 magmar Konto zarchiwizowane

No dobrze, dlaczego Ty myślący człowieku wciąż tu jesteś?

-- (piecberg):
Elten z czasem stanie się wirtualnym związkiem niewidomych z najgorszymi tradycjami czyli grupą uprzywilejowaną (admini i moderatorzy) i całą resztą nieporadnych ślepowronków, albo będzie to swego rodzaju wirtualny dps. Każdy normalnie myślący człowiek unika zamkniętych środowisk ze względu na ułomność, chorobę, itd. Krótko mówiąc w szpitalu się nie jest, w szpitalu się bywa a jak już się tam trafi, żyje się nadzieją opuszczenia tego miejsca po powrocie do zdrowia i wtopieniem się w społeczeństwo. Czym innym jest spotkanie w restauracji gdzie przychodzą wszyscy a przebywaniem w lokalu dedykowanym niewidomym. Do tego czywiście lokal musi mieć jakąś zmyślną nazwę jak przystało na dziwolągów.

--

2022-08-16 16:37

#76 magmar Konto zarchiwizowane

Też miałam kryzysy i też zażegnywałam się błota, ale ostatecznie wybrałam.
Przekalkulowałam korzyści i straty.

2022-08-16 16:40

#77 misiek

No przecież się przyznał, jest nieporadnym ślepowronkiem, i należy do wirtualnego dpsu :XD

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-08-16 16:40

#78 piecberg

Na mnie takie przytyki nie robią wrażenia, wyrażam swój pogląd i tyle.
-- (misiek):
No przecież się przyznał, jest nieporadnym ślepowronkiem, i należy do wirtualnego dpsu :XD

--

Męszczyźni zdradzają a kobiety są tylko wierne w literaturze.
2022-08-16 16:49

#79 pajper

Rozwiązań jest kilka, ale chyba najłatwiejszym jest otwarcie apletu "Dodaj lub usuń programy", jak to nazywa się w Windowsie 10 i 11, względnie "Programy i funkcje" w Windowsie 7, 8 i 8.1.
Tam, na liście programów, należy wybrać Eltena, wcisnąć enter i pod tabulatorem wybrać opcję Odinstaluj.

Alternatywnie można użyć pliku unins000.exe umieszczanego w folderze instalacyjnym Eltena.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2022-08-16 17:05

#80 Julitka

W związku z powyższym na nas też nie robią.
-- (piecberg):
Na mnie takie przytyki nie robią wrażenia, wyrażam swój pogląd i tyle.
-- (misiek):

--

--

Edytowano 2022-08-16 17:41