Wątki archiwalne

Księga zażaleń 06.07.2022-01.03.2023

Założony przez Zuzler 1579 wpisów ostatni wpis 3 lata temu Zamknięty Strona 76 z 79

#1501 Edytowano

Znalezione wielkie i wypasione Sony lbt n300 z wyjściem na gramofon nawet i jakże by inaczej działa tylko wzmacniacz i radio. Na szczęście kolumny sprawne.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

#1502 3 polubienia

Sto chujów w dupę i ciupaga w plecy. To już trzeba mieć pecha. Podłączyłem srajfona do ładowania i położyłem na łóżku. Skubaniec się delikatnie ześlizgnął na podłogę spadając centralnie na wtyk i łamiąc go. Noż kurwa mać! A taki był ładny, amerykański, dwumetrowy...

#1503 1 polubienie

Nie wyspałam się dzisiaj przez ten pieruński wiatr. Wieczorem nie mogłam przez niego usnąć, w dodatku obudził mnie o 3:00 w nocy.
Give me a sign.

Jak szedłem dzisiaj na zakupy to na chodnikach leżało pełno połamanych gałęzi. Na południu też srogo wiało.

Jak jechałam dzisiaj do Pilawy, to mój narzeczony widział powalone drzewa.
Give me a sign.

#1506 1 polubienie

Oznajmiam uroczyście, że w obecnej chwili mam ludziowstręt. WOn ode mnie!

#1507 1 polubienie

@Zuzler, O Jessuss, ja mam tak bardzo często. :(
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Mi też to się zdarza.
Give me a sign.

Ale klniesz, jakby to cały Iphone ucierpiał.
-- (MarOlk):
Sto chujów w dupę i ciupaga w plecy. To już trzeba mieć pecha. Podłączyłem srajfona do ładowania i położyłem na łóżku. Skubaniec się delikatnie ześlizgnął na podłogę spadając centralnie na wtyk i łamiąc go. Noż kurwa mać! A taki był ładny, amerykański, dwumetrowy...

--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.

A orła cienia nie widział?
-- (Monte):
Jak jechałam dzisiaj do Pilawy, to mój narzeczony widział powalone drzewa.

--

Zuzler, ja mam 24/7... NO, hm, są od tego wyjątki. Ale forumowstręt i owszem globalny :D.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

FOrumowstręt tez mi się powolutku rozwija. Ale jeszcze nie aż tak, żebym rozważała rezygnację z funkcji.

No, podmuchało na północy i to solidnie. Ale puciongi jeździły normalnie przynajmniej Heweliusz
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#1514 3 polubienia

Ja wczoraj z obawy o opóźnienia wyjechałem godzinę wcześniej do roboty. A potem niedość, że spędziłem godzinę na dworcu w opolu, to potem jeszcze klienci w ostatniej chwili odwołali rezerwację. <3
A no i oczywiście pociąg powrotny miał półgodzinne opóźnienie :D

#1515 Edytowano

Prrroooszę, wyłączcie ten wiatr, błaaagaaam! Nie mogę przez niego spać i boję się, kiedy tak gwiżdże i huczy w nocy. Nie lubię, bardzo nie lubię tego dźwięku. Niech już wreszcie przestanie wiać!
Give me a sign.

#1516 Zarchiwizowany

Taaaak, też średnio spałam, może ledwo 3 godzinki. :(

A ja właśni chyba za dużo, a na pewno nie wtedy, co trzeba. :D

A ja miałam iść spać, ale zaczęłam wyprawę w arce o 22, a że byli tam fajni ludzie, to z niektórymi gram do teraz. :D
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.

Że co? Nie czaję ostatniego postu.
Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P

No nie wiem, zażalenie wynika z niego np. takie, że jestem dziś bardzo niewyspana, bo wyprawa choć bardzo sympatyczna, odebrała mi możliwość odpowiedniej ilości snu.