Znalezione wielkie i wypasione Sony lbt n300 z wyjściem na gramofon nawet i jakże by inaczej działa tylko wzmacniacz i radio. Na szczęście kolumny sprawne.
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
Sto chujów w dupę i ciupaga w plecy. To już trzeba mieć pecha. Podłączyłem srajfona do ładowania i położyłem na łóżku. Skubaniec się delikatnie ześlizgnął na podłogę spadając centralnie na wtyk i łamiąc go. Noż kurwa mać! A taki był ładny, amerykański, dwumetrowy...
Ale klniesz, jakby to cały Iphone ucierpiał. -- (MarOlk): Sto chujów w dupę i ciupaga w plecy. To już trzeba mieć pecha. Podłączyłem srajfona do ładowania i położyłem na łóżku. Skubaniec się delikatnie ześlizgnął na podłogę spadając centralnie na wtyk i łamiąc go. Noż kurwa mać! A taki był ładny, amerykański, dwumetrowy...
--
Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
No, podmuchało na północy i to solidnie. Ale puciongi jeździły normalnie przynajmniej Heweliusz
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
Ja wczoraj z obawy o opóźnienia wyjechałem godzinę wcześniej do roboty. A potem niedość, że spędziłem godzinę na dworcu w opolu, to potem jeszcze klienci w ostatniej chwili odwołali rezerwację. <3 A no i oczywiście pociąg powrotny miał półgodzinne opóźnienie :D
Prrroooszę, wyłączcie ten wiatr, błaaagaaam! Nie mogę przez niego spać i boję się, kiedy tak gwiżdże i huczy w nocy. Nie lubię, bardzo nie lubię tego dźwięku. Niech już wreszcie przestanie wiać!
No nie wiem, zażalenie wynika z niego np. takie, że jestem dziś bardzo niewyspana, bo wyprawa choć bardzo sympatyczna, odebrała mi możliwość odpowiedniej ilości snu.
Nawet jeśli jesteś aniołem, zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie przeszkadzał szelest twoich skrzydeł. Autor nieznany.