Witajcie. Pytanie to kieruję głównie do graczy którzy mają urządzenia z androidem czy ios. Lords and knights to gra strategiczna mmo, gdzie rozbudowujemy średniowieczny zamek, podbijamy i zdobywamy inne zamki oraz jak to w każdej strategii bywa tworzymy swoje wojsko którym potem idziemy na podboje. Gra jest dość zaawansowana oraz w pełni grywalna przynajmniej na ios bo z androidem to jest różnie. Chciałem się zapytać czy są tutaj jakieś osoby, bo mamy pomysł z koleżanką żebyśmy stworzyli sojusz tylko my niewidomi ale dotego parrę osób się musi uzbierać
Ja grałem i nawet udało mi się, że miałem twierdze. Chciałem zrobić, aby mieś miasto, ale do tego jest potrzebne pięć twierdz. xd Więc może damy rade. :P
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
ja ram jestem w sojuszu na świecie polska3 mam 12 twierdz i 130 zamków jak się jest już takim większym to fajnie się gra acz kolwiek mogli by na androida aplikacje dopracować żeby była taka fajna jak w iphone
A właśnie to jak robimy ten sojuż niewidomych czy nie? I kto się dołącza? I jaka nazwa i obraski?
Sygnatura – Uczcij poległych i cierpiących ocalałych ciężką pracą, ponieważ porażka zawsze może się zdarzyć, jednak nigdy nie staraj się udawać, że jesteś doskonały, ponieważ prowadzi to do gorszego końca niż porażka, wiedzie na ścieżkę hańby i nikczemności.
Grałam kiedyś, ale przestałam, i tak zdecydowanie wolę tą appkę na ios, na Androidzie ona jest średnio dostępna, o mapie nie mówiąc.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."
Na androidzie nie jest źle, ale mapa jest największą bolączką.
@matius. jak tam ulepszyć budynki? I sprawdzić, jaki magazyn ulepszy.ć w zadaniach? Obecnie zamiast drewna, kamienia i rudy są jakieś obrazki na patyczku czego nie da się przeskoczyć.
A są obok tych budynków przyciski niezaetykietowane?
No to coś pozmieniali od mojej ostatniej wizyty na robocie.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."