Pozostałe gry

czy gra ktoś z was w lords and knights

Założony przez mojsior 43 wpisy ostatni wpis 2 lata temu Strona 2 z 3

kiedyś szło grać

Witam was serdecznie. Widzę że trochę osób się chce dołączyć? Więc jakby ktoś chciał dołączyć albo chciałby poprosić o jakieś wskazówki? Nie ma problemu. Zapraszam na prywatną wiadomość
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Ja! Ja gram. Moja ulubiona gierka!

Jezus. Zapomniałam, hociażby może dlatego, że byłam takim wkurzającym człowiekiem. W sensie Nie łapałam tej gry. I teraz to w sumie też nic nie pamiętam :D
Boże, błogosław obsługę
klienta.

A na jakim jesteście serwerze bo to jest mały problem. W ogóle jak ten sojusz się nazywa?

nie grałam dawno, więc nie jestem na żadnym na razie. A ty?
Boże, błogosław obsługę
klienta.

Mój nick to Blind king. Jestem na Polsce1.

Cześć. Sprawa sojuszu jest już załatwiona. Aby dołączyć, poprostu klikacie w link który umieściłem na końcu tego wpisu na telefonie i z automatu zgłoszenie jest wysyłane do administracji. Sposób sprawdzałem na IOSie i niewiem czy zadziała na andku. Podaje sam link:
l+k://alliance?13414&31

Ja gram, ale w Celtic Tribes. ;) To ten sam producent, co Lords and Knights.
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Też gram ale o wiele rzadziej.

Ja się już dość porządnie rozwinęłam. :)
"Trzeba być wielkim przyjacielem, żeby przyjść i przesiedzieć z kimś całe popołudnie tylko po to, żeby nie czuł się samotny. Odłożyć swoje ważne sprawy i całe popołudnie poświęcić na trzymanie kogoś za rękę."

Anna Frankowska

Pisz na Priv albo kliknij w link który znajduje się w wpisie nr 28

ma ktoś dostęp do jakiegoś FAQ, albo wikido gry, żeby sobie poczytać?
potrzebuję na kompa, bo nie chce mi się machać na telefonie.
https://t.me/kacper1999

jak mam kliknąć w ten link na telu?
kopiuje go, po wklejeniu w safari nie działa.

-- (Adasadula):
Cześć. Sprawa sojuszu jest już załatwiona. Aby dołączyć, poprostu klikacie w link który umieściłem na końcu tego wpisu na telefonie i z automatu zgłoszenie jest wysyłane do administracji. Sposób sprawdzałem na IOSie i niewiem czy zadziała na andku. Podaje sam link:
l+k://alliance?13414&31

--
https://t.me/kacper1999

Zprawdź czy przed linkiem/po linku niema odstępów. Czy masz apkę pobraną?

To ty jesteś khordil?

Podobne do celtic tribes, więc nie wiem, czy zagram.