EltenLink

Gdzie jest szablon błędów

Wróć do Pytania i odpowiedzi

#61 magmar Konto zarchiwizowane

Podam analogiczny przykład, dzwonisz do konsultanta firmy x i dostajesz info, że rozmowa jest nagrywana.
Tak samo tutaj, zjeśli chcesz zgłosi ć błąd to musisz udostępnić dane.
TERAZ NA SZCZĘŚCIE WIADOMO JAK.
`

2022-06-29 20:48

#62 Julitka

Źle rozumiesz moje posty. Ja nie wybrzydzam na pomysły, ja je rozważam. Chcę uniknąć tylu błędów i problemów, ilu się tylko da uniknąć.
-- (papierek):
Nie ważne, Julita. W jednym wypadku ludzie nie chcą wypełniać, albo nie umieją szablonów, w drugim wypadku nie chcą podawać danych, w trzecim, czyli bez szablonów i tak dalej, zgłaszają nieprecyzyjnie i nie da się zdjagnozować. Sama na coś lepszego wpadnij, a nie malkontencisz na użytkowników eltena. xd. Abstrachując od mojej prywatnej opinii na ich temat. Na tej zasadzie nic nie wprowadzać, nie ulepszać i nie poprawiać,bo komuś się nie spodoba i zacznie narzekać. Mogła by być informacja i pewnie by była, że zgłaszając błąd podajesz takie i takie dane. Anyway, ludzie, którzy w ustawieniach mają wysyłanie danych i tak pewnie je wysyłają, więc what the f***?

--

***- A czego się boisz, Eowino? – zapytał.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-06-30 10:26

#63 Julitka

To nie jest argument. Infolinia to, niestety, nie Elten, a randomowemu konsultantowi ufa się ostatnio bardziej, niż pajperowi. :d
-- (magmar):
Podam analogiczny przykład, dzwonisz do konsultanta firmy x i dostajesz info, że rozmowa jest nagrywana.
Tak samo tutaj, zjeśli chcesz zgłosi ć błąd to musisz udostępnić dane.
TERAZ NA SZCZĘŚCIE WIADOMO JAK.
`

--

- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
2022-06-30 10:26

#64 pajper

Moment moment, bo tu się zagalopowaliśmy w dyskusji w zupełnie złym kierunku.

Przede wszystkim, tak jak tu pisano, nie wierzę, że użytkownik nie wie, jaki ma system.
Skopiowanie loga może stanowić jakiś problem, ale wszystko jest już wyjaśnione.

Więc nie widzę obecnie problemu.

#StandWithUkraine

Shoot for the Moon. Even if you miss, you'll land among the stars.
2022-06-30 10:31

#65 misiek

To zdziwił byś się. Przykładowo moja mama też korzysta z komputera i nie ma pojęcia jaki jest system.
-- (pajper):
Moment moment, bo tu się zagalopowaliśmy w dyskusji w zupełnie złym kierunku.

Przede wszystkim, tak jak tu pisano, nie wierzę, że użytkownik nie wie, jaki ma system.
Skopiowanie loga może stanowić jakiś problem, ale wszystko jest już wyjaśnione.

Więc nie widzę obecnie problemu.

--

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-06-30 15:55

#66 Zuzler

Jak ktoś wyżej wspomniał, jeśli chcesz wiedzieć, czy chodzi po prostu o WIn 7, czy inne 10, no to gicior, ale jakies Home, Pro, LTSC.. No sorry, ale to raczej, wbrew pozorom, wielu ludków przerasta. Kurua, mnie to nawet przerasta, że już nie wspomnę o wersjach wyżej wspomnianych... Yyy... Dystrybucji?

2022-06-30 16:41

#67 papierek

ale mowa jest raczej o prostym win 10

po co mi sygnatura?
2022-06-30 23:37

#68 Julitka

Raczej tak.

2022-07-01 08:15

#69 Julitka

I żeby nie było, ja też jestem całym sercem za prostym generatorem błędów, ba - ja bym chciała, żeby zamiast chamskiego "Ok" Elten pokazywał, jak Klango, pytanie o wysłanie raportu błędu. To by było najlepsze.

2022-07-01 08:16

#70 misiek

I tu się zgadzam w pełni.

Potrzebuję papugę, gdyż ściga mnie kruk, za to że pożyczyłem pieniądze od bociana.
2022-07-01 15:53

#71 daszekmdn

Skoro mowa tylko o prostym Win 10, to ta informacja jest tak przydatna, jak... xD

Sygnatura to może być w sądzie. Sygnatura sprawy np. :P
2022-07-02 08:04

#72 nuno69

No ale pomyślmy.
* wersja systemu: dana prywatna tak jak mój stosunek do rządzących
* Build Eltena: jest w wizytówce
* Procesor: na pewno po modelu CPU cię zidentyfikuję
I tak dalej i tak dalej. Także o czym wy pier*** i komu wy pierzecie mózg.

- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb
2022-07-07 20:41

#73 Julitka

Tzn. kto konkretnie teraz, bo ja już się gubię w tych domysłach wszystkich. :D
-- (nuno69):
No ale pomyślmy.
* wersja systemu: dana prywatna tak jak mój stosunek do rządzących
* Build Eltena: jest w wizytówce
* Procesor: na pewno po modelu CPU cię zidentyfikuję
I tak dalej i tak dalej. Także o czym wy pier*** i komu wy pierzecie mózg.

--

2022-07-09 12:07

#74 papierek

Konkretnie to ty, bo poruszyłaś ten temat prywatności xd.

po co mi sygnatura?
2022-07-09 16:23

#75 Julitka

Akurat nie ja go poruszyłam. Ktoś przede mną wpadł na ten pomysł. :D
-- (papierek):
Konkretnie to ty, bo poruszyłaś ten temat prywatności xd.

--

2022-07-11 15:04

#76 zywek

win10 daje tyle, co win7 kiedyś. Przecież sameaktualizacje systemu psuły różne dziwne rzeczy, ot np. dlaczego mi na wine ni działa odtwarzanie multimediów na eltenie, a konferencje głoswe działają, chociaż kłamię, że to win7, ktoś tam powiedział, że trzeba zainstalować media foundation pack, czy coś takiego, zainstalwałem i np. nadal nie działa, a może np. na Windowsie 7 ktoś miał podobny poblem, zainstalował imu działa, a mi nie. Windowsów 10 jest tyle wersji, że samo win10 daje tyle, co napiszesz dla zgłoszenia błędu w jakimś podrżędnym programiku na Linuksie, że używasz debiana, ale ani której wersji, ani której aktualizacji tej wersji i nawet której wersji konkretnie tego progrmu.

2022-07-24 13:52

#77 komentator

Przecież to jasne, im mniej zgłoszonych błędów, tym, pozornie, lepiej program wygląda. xD

2022-07-28 13:04