Luki a gdzie można pobrać control panel do creativa? On jest ten sam do wszystkich soundblasterów, czy do każdego modelu jest inny? Ja będę mieć Sound Blaster X-Fi pro V3
Szczerze, pojęcia nie mam. Musiałby ktoś bardziej kompetentny w tym temacie się wypowiedzieć. --Cytat (DJGraco): Wsumie ciekaw jestem czym się te karty różnią, bo na oko podobna specyfikacja.
--Cytat (DJGraco): No tak, bo nie mogę znaleźć informacji jaki stosunek sygnał szum ma ta omni surround. Moja x-fi pro ma 100DB, czyli całkiem sporo i dobrze.
A dzięki to te same parametry. No różni się tym, zże ta omni surround ma inny procesor dźwięku, moja ma X-fi. Zobacymy jak do mnie dojdzie to pobiorę oprogramowanie i wszystko przetestuje.
Jak możesz, to podziel się opinią na jej temat. Ja tak jak wspomniałem wcześniej. Na swoją nie narzekam, a korzystam już z niej półtora roku. --Cytat (DJGraco): A dzięki to te same parametry. No różni się tym, zże ta omni surround ma inny procesor dźwięku, moja ma X-fi. Zobacymy jak do mnie dojdzie to pobiorę oprogramowanie i wszystko przetestuje.
No i przyszło do mnie to cudo. Puki co korzystam z systemowych sterowników, tych od creativa jeszcze nie instalowałem, ale jest OK. Wejście mikrofonowe mono, skandal! W takiej karcie za 200 zł? Ale jest i wejście liniowe, więc to rekompensuje. Ogólnie polecam.