załóżmy, że mam dwa foldery. jeden to wtyczky nvda z: c:\Users\slowa\AppData\Roaming\nvda\ a drugi to folder wtyczky nvda na disku d: no i teraz. jakąś wtyczkę usunę z folderu wtyczke nvda, i chcę żeby to samo się zaktualizowało i w folderze wtyczky vnda na d:
w sensie jak gdzieś coś skasuję albo dodam, to żeby to się po wcisnięciu f5 zadziało i na drugim miejscu. a nie że nowe wtyczky się do drugiego dolderu dodają,ale te co już w pierwszym usunełam się w drugim nnie skasują. jak to s pożiomu f5 zrobić? dziekuję.
ehh , te twoje odpowiedzi dla superzaawansowanych. bo nibi skrot ustawiłam, ale jak go wciskam to mam puste pole jakies, w ktore nawet nie wiadomo co wpisać, i tyle.
Czy ta synchronizacja zadziała też jak mam jakieś podfoldery. Np mam. folder muzyka, na dysku zewnętrznym F. A w nim foldery albumy, relki, różna muzyka, sety a w nich inne foldery i pliki. Na drugim panelu mam również ten sam folder muzyka z dysku do backupów. To czy po wybraniu opcji synchronizuj skopiuje mi wszystkie brakujące pliki wraz z podfolderami czy nie?
Hej, mam pytanie. Jeżeli synchronizuje katalogi i mam taką przykładową informacje: unikalne z lewej: 5 unikalne z prawej: 25 to jak przejrzeć bez kopiowania jakie pliki są unikalne dla danej strony? Lista plików jest zbyt dluga by to ręcznie przeglądać.
This site uses cookies to enhance your experience.