Transkrypcja
Witam serdecznie, zgadzam się, też oczywiście, że też nie widziałem tych ustawań, natomiast ja sprawdzam przez rozkład przystanku, gdyż w Białymstoku są takie linie, które trasy się pokrywają, więc łatwiej mi jest sprawdzić rozkład z danego przystanku, jeżeli kilka naraz autobusów pasuje, gdzie chcę dojechać,
to, wiadomo, łatwiej mi jest sprawdzić właśnie z danego przystanku, a nie poszczególnie wybierać linii, na przykład, nie wiem, nieraz jeżdżę, setka jest to siedem, na przykład, tak, kiedyś, powiedzmy, jeździłem, chciałem jechać, się przesiąść, no ale, no to i setka, i to siedem,
oba mi te autobusy pasowały i oba odjeżdżały z tego samego przystanku.
I na przesiadki.
Tak, żeby przesiąść, żeby dalej się przesiąść, na przykład, na dalekobieżne, no to, na przykład, z placu Piłsudskiego do placu Podległości, gdzie jeździ, jeździ z setka i z to siedem, tak, ale żeby tam, powiedzmy, na przykład, do Białce, czy Hajnówki, czy Gródka, czy Michałowa, czy tam, nie wiem, Siemiatycz, no to z alei tutaj, posłuchajmy, i jedynka, dajmy na to, i dwunastka,
a przy Częstochowskiej jeszcze piętnastka, dwadzieścia cztery, sto trzy, sto sześć, no to właśnie z tych kilka linii, i żeby właśnie spadać przez wzrost od linii, to trochę czasu by zajęło, więc ja wpłynęłem przez wzrost od przystanku, i na przykład podpisuję plac, Józef, Józef Piłsudski, do placu Niepodległości, na przykład, tak, i wtedy ja szukam sobie odpowiedniej linii, i oczywiście, jeżeli ta linia mnie interesuje, to czy ja to mam, powiedzmy, która do dziennej, jeżeli nie, szukam linii, które mi interesują, to czy ja to mam, powiedzmy, która do dziennej, jeżeli nie, szukam linii, które mi interesują, to czy ja to mam, powiedzmy, która do dziennej, jeżeli nie, szukam lini
pasują, w ten sposób robię, i to było po prostu, po tam, którejś tam aktualizacji, ale, mówią, że, zgłosiłem to im, tam, mówią właśnie, że pracują nad tym, a przez wzrost od linii, to ja sprawdzam bardziej, po to, żeby sprawdzić trasę, jak jeżdżą, czy nie, jak nie jestem pewny, czy ja się przesiądę, czy nie pamiętam,
szczególnie te linii, które bardzo, które bardzo rzadko, których, tak naprawdę, sporadycznie używam, bo to jest swoje stałe, to ja tam już, praktycznie, wiem, jak jeżdżą, no, natomiast, te, co bardzo sporadycznie, no, to wtedy patrzę, czy faktycznie, tak, można się przesiąść, no, to tyle, tak naprawdę, ale, mówię, więc, ja tu właśnie,
że jest kilka autobusów, na przykład, nie wiem, dajmy na to, na centrum przesiadkowe, na przystanku Sienkiewicza, Rzeka Biała, jest bardzo dużo autobusów, tak, nie wiem, ile to jest, dwójka, trójka, szóstka, ósemka, trzynastka, szesnastka, osiemnastka, dwadzieścia jeden, setka, sto jeden, sto pięć i sto osiem,
i na przykład, tak,
ja mam podjechać tylko dwa przystanki, to mi pasuje wszystkie, które jadą prosto, Sienkiewicza, czyli jest dwójka, czyli, czyli, czyli, trójka, szóstka, dziewiątka, przepraszam, nie powiedziałem, trójka, szóstka, dziewiątka, trzynastka, szesnastka, osiemnastka, setka i sto osiem,
ale, no, w Warszawce, no, to dwójka, ósemka, dwadzieścia jeden, sto jeden i sto pięć, dlatego, dla mnie, właśnie, jest to, co tak, nie przestań,
gdzie,
jest,
w Pobiedzie, jak, no, że jest tam, nie wiem,
tutaj, przy Sosnowskim, przy Sosnowskiego,
Brunwaldzka, czy
Kalinowskiego, Opera, czy Sosnowskiego,
Wyszyńskiego, tam to jest
bardzo łatwo, bo tam jest
praktycznie tylko jeden autobus,
jeździ, no, to jest jeszcze inaczej, natomiast,
kiedy tam, na, w prostu, jest tego
samego przystanku,
no, to, wiadomo, łatwiej dla mnie
osobiście je sprawdzić
przez opcję
rozkład przystanku,
ale rozkład linii, jak najbardziej,
czasami, tam, jak już mówię,
jeśli korzystam z jakiejś tam linii, to patrzę bardziej
w trasę.
To tyle, co na razie chciałem powiedzieć. Pozdrawiam.