Magmar, sama narzekasz, że moderacja wg. ciebie PSE ma władzę jedynie teoretyczną, a teraz znowu cedujesz poniekąd władzę na zarząd fundacji, która ma poniekąd inne obowiązki niż admini i moderatorzy grup rekomendowanych. Jeśli chcesz tak być zgodna z właściwą formą i procedurami, to stosuj się do nich. Napisz do któregoś z głównodowodzących PSE, albo nie wiem, zbierz 51% aktywnej społeczności, to byćmoże moderacja będzie zmieniona. Uderzaj do tych organów, które są za to tutaj odpowiedzialne, a nie tworzysz wątek na nie związanym forum otwierając pole do kolejnej gównoburzy. Ponadto, nie mieszaj mowy nienawiści z prywatną opinią administratora. Poza tym, poczytaj internety, a nie tylko eltena i daj mi chociaż jedno forum, gdzie nigdy, przenigdy administrator nie wyraził swoich poglądów w bardziej dosadny sposób i niech to forum będzie takie, gdzie admina za to zbanowano, albo była podobna afera, którą ty próbujesz rozpocząć.
-- (magmar):
WItam, w wątku "WOjna, a pandemia w przestrzeni informacyjnej", Administrator Polskiej SPołeczności ELtena używał zwrotów pejoratywnych, obraźliwych i stronniczych ( wpis nr 3, i 19),
Wpis NR 3
Proszę zaprzestać publikowania linków z tego szmatławca. Ruskich trolli tu nie chcemy.
3 użytkowników lubi ten wpis
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
06.04.2022 23:13
3/51
Wpis NR 19
Bo rząd jest analny. Niemiaszki notują po kilkaset K dziennie i o ile wiem maseczki dalej noszą.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
09.04.2022 11:05
19/51.
Czy zarejestrowana Fundacja, która pobiera fundusze na wsparcie ELtena zgadza się na takie praktyki?
--