stardew valley kolejna dostępna gra video dla miłośników farmy i nietylko
Wróć do Nowości#321 sylwinka
fast travel już dawno nie działa od kąd jest beta stardew acces
#322 Adasadula
Ja używam jakiejś pre wersji bo w tej nowej jest jakiś dziwny system poruszania się :D, poza tym, ja np nie ogarniam jak stawiać coś/obracać się w tej nowej bo to działa lekko średnio, przynajmniej było tak x miesięcy temu
#323 mojsior
oj nie zgodzę się co do fast travel, gościu jakieś parę miesięcy temu wypuścił poprawkę która działa, co do nowego systemu, ciężko powiedzieć nie testowałem jeszcze.
#324 exterminator
Narazie zostanę przy starej wersji.
#325 mojsior
ja gram na tej nowej, i da się grać acz kolwiek błędy są i parę mod ów nie działa jeszcze.
Na pewno został zaktualizowany mod timespeed, fishing assistant ma się na dniach zaktualizować.
teroetycznie co do łowienia to stardew access pozwala na dostępne łowienie, ale kompletnie nic z tego nie rozumiem, nie wiem jak to działa.
#326 diammand
A jak zrobić żeby ta gra była mówiona przez screnreadera tzn nvda?
#327 diammand
Bo kiedyś mi gadała a teraz nie.
#328 Adasadula
Zaktualizój mody
-- (diammand):
A jak zrobić żeby ta gra była mówiona przez screnreadera tzn nvda?
--
#329 diammand
właśnie w tym problem że zaktualizowałem wszystkie mody i nic
#330 diammand
grę też zaktualizowałem
#331 mojsior
a uruchamia ci się smapi, je śli tak to zobacz tam w tej konsoli, jakie mody ci się załadowały czy jest tam stardew access.
#332 diammand
no właśnie z tym modem jest problem niby się ładuje ale jakiś błąd jest że niby coś z kodem jest nie tak no nic poczekam może jakaś poprawka będzie to wtedy spróbuję
#333 diammand
wersja tego moda to 15.4 beta takie coś znalazłęm i z nią są roblemy
#334 mojsior
coo, taka wersja nie istnieje, najnowsza wersja to 1.6 coś, z resztą kilka postów wyżej masz link.
Nie wiem o jakim modzie ty mówisz ale napewno nie o stardew access, bo wersja z piętnastką nigdy nie istniała
#335 diammand
dzięki za podpowiedź a ta wersja którą miałem toby ła 1.5 beta 4 ale pobraem tą nowszą z twojego linka tzn z linka którego podałeś wcześniej dzięki
#336 mojsior
tak na szybko jakie mody z tych co ja używałem albo o których słyszałem są zaktualizowane do stardewa w wersji 1.6
Napewno timespeed, fishing assistant, yet another fishing mod, sprint
project fluent, content patcher, podobno mówią że autofishing, ale ja na nexusie tego nie widziałem, więc może gdzieś beta krązy tego moda.
Na pewno nie działa: spolszczenie, na którego aktualizacje musimy poczekać, fast travel, glue your furniture down.
#337 mojsior
witajcie, pojawiło się narzędzie które ułatwia instalację stardew accessa wraz z potrzebnymi komponentami.
Program ten pobierze za nas wszystko co potrzeba i wgra w odpowiednie miejsca.
Program też może nam smapi połączyć ze steamem aby korzystać z osiągnięć.
Można to pobrać z następującego linka
https://github.com/ParadoxiKat/AccessibleStardewSetup/releases/latest
#338 matius
Super, że to się pojawiło. A pomoże to coś przy aktualizacji moda?
#339 mojsior
tak możesz tym aktualizować
#340 matius
Oooooo. Jak zbawienie na to czekałem. xd