Polowanie na pisanki 2022
Wróć do Archiwum Eltena#161 Monia01
Dlatego, że jeszcze nie było nowej aktualizacji :)
🇺🇦 🇵🇱
#162 magmar Konto zarchiwizowane
Kiedy będą oficjalnie wyniki?
#163 magmar Konto zarchiwizowane
CO z wynikami?
Mija już drugi tydzień.
-- (pajper):
Trudno powiedzieć. Trzeba wszystko przejrzeć, zobaczyć, czy jakieś wpisy są niekwalifikujące się.
Myślę, że w ciągu tygodnia.
--
#164 MarOlk
Inflacja zżarła pisanki.
#165 MarOlk
Przypis moderacji: Usunięto offtopowy fragment wpisu
Jaja se robią z tymi jajami. Ponad dwa tygodnie nie mogą dojść do ładu i składu.
#166 MarOlk
Przypis moderacji: usunięto offtopowy fragment wpisu
Na razie to wy se jaja robicie. Gdzie te pisanki?
#167 magmar Konto zarchiwizowane
Nie ja to powiedziałam.
-- (MarOlk):
Powiało grozą. Ale niech się szanowna moderacja nie zżyma, bo na razie to wy se jaja robicie. Gdzie te pisanki?
--
#168 Julitka
Nie ma, zjedliśmy. Błahahaha. Tak w temacie dyskusji poprzedniej i w tonie poprzednich postów.
przypis moderacji: poprzednia dyskusja dotyczyła kebabów. Koniec przypisu.
A tak bardziej uprzejmie i profesjonalnie, to już prawie zadecydowaliśmy, komu ile odebrać, więc niedługo zakończy się męka użytkowników. :D
Pragnę też nadmienić, że nie określiliśmy, kiedy zostaną przyznane.
- Klatki – odpowiedziała. – Czekania za kratami, aż zmęczenie i starość każą się z nimi pogodzić, aż wszelka nadzieja wielkich czynów nie tylko przepadnie, lecz straci powab.
#169 magmar Konto zarchiwizowane
Jakby to powiedzieć, najlepiej zacytować:
-- (pajper):
Trudno powiedzieć. Trzeba wszystko przejrzeć, zobaczyć, czy jakieś wpisy są niekwalifikujące się.
Myślę, że w ciągu tygodnia.
--
Pragnę też nadmienić, że nie określiliśmy, kiedy zostaną przyznane.
#170 magmar Konto zarchiwizowane
Może za zwłokę niech Rada STarszych zadośćuczyni użytkownikom czekanie i przyzna tyle pisanek ile użytkownicy zbili
#171 Tygrysica
Jak widać tydzień to pojęcie względne a ci, którzy mówią, że trwa siedem dni są w błędzie. :D
#172 MarOlk
Są równi i równiejsi. Jednym się grozi pozbawieniem głów za parę wpisów o jajkach i kebabach, inni mogą dawać ciała z terminem ogłoszenia wyników. Cóż... szkoda strzępić ryja...
#173 magmar Konto zarchiwizowane
Eltena trza brać z jego ekhem ideologicznym dobrodziejstwem inwentaża, i rozmowami audio, łatwym dostępem do blogowania etc. albo nie brać w ogóle.
Jeśli jesteś na Eltenie wiesz, że będzie bałagan, że to się nie zmieni, że są równi i równiejsi, a z drugiej strony możesz dzwonić, łatwo streamować, blogować itd.
.
#174 MarOlk
No mogę też stwierdzać oczywiste fakty :P
#175 magmar Konto zarchiwizowane
No to dawaj, bbędzie jakiś płodozmian, zawsze tylko Magmar i Magmar hie hie.
-- (MarOlk):
No mogę też stwierdzać oczywiste fakty :P
--
#176 MarOlk
Tydzień temu zadałaś pytanie kiedy wyniki. I do dzisiaj ani be, ani me, ani kukuryku. Fachowe podejście do obowiązków, nie ma co...
#177 Tygrysica
Hm, widać, że w RS siedzą ludzie, a nie roboty. ROboty przeliczyłyby to wszystko w pięć minut, ale nie byłoby żadnego zmiłuj się. A ludzie, jak to ludzie, mają różne obowiązki, zajęcia i hobby, choć dziewiętnaście dni na przeliczenie i obejrzenie wydaje się okresem aż nazbyt wystarczającym.
#178 MarOlk
No to żeby chociaż informacja jakaś, że z powodu obowiązków blablabla ogłoszenie wyników się opóźni blablabla. Profesjonalizm aż bije po oczach :P
#179 grzezlo
Gdyby się do mnie ileś tam lat temu gospodyni akademikowej imprezy zwróciła w podobnie uprzejmym tonie, jaki tu czytam w wypowiedziach jednej z gospodyń tej sieciowej imprezki, to by znaczyło, że jej chyba bąbelki od wody sodowej musiały zaszkodzić.
Apeluję o rozważenie na czym polega ten fenomen, że zawsze gościom więcej wolno niż gospodarzom.
Albo, że obywatel może się unieść, zrobić lekką wiochę w urzędzie, a obsługującej go załodze nie bardzo wolno odpowiedzieć tym samym, albo na tym samym poziomie.
Z tym leceniem głów i offtopów to już się ludzkich historii w wątku o Eltenie na innym forum naczytałem, więc zaczynam rozumieć o co ludziom chodziło, bo myślałem, że przesadzają.
Pojawia się tam też ciekawa wypowiedź praktykującego prawnika na temat potencjalnej niezgodności z prawem kasowania całych wątków, co się tu ponoć praktykuje.
Nigdy nie byłem kibicem sportowych imprez, ale zaczynam rozumieć ten uczuć, gdy drużyna, której kibicujesz, postanawia sobie strzelić parę piłek do własnej bramki, bo tak.
#180 magmar Konto zarchiwizowane
Nawet całych forów, było takie forum pandemia więc nie ponoć.
-- (grzezlo):
Gdyby się do mnie ileś tam lat temu gospodyni akademikowej imprezy zwróciła w podobnie uprzejmym tonie, jaki tu czytam w wypowiedziach jednej z gospodyń tej sieciowej imprezki, to by znaczyło, że jej chyba bąbelki od wody sodowej musiały zaszkodzić.
Apeluję o rozważenie na czym polega ten fenomen, że zawsze gościom więcej wolno niż gospodarzom.
Albo, że obywatel może się unieść, zrobić lekką wiochę w urzędzie, a obsługującej go załodze nie bardzo wolno odpowiedzieć tym samym, albo na tym samym poziomie.
Z tym leceniem głów i offtopów to już się ludzkich historii w wątku o Eltenie na innym forum naczytałem, więc zaczynam rozumieć o co ludziom chodziło, bo myślałem, że przesadzają.
Pojawia się tam też ciekawa wypowiedź praktykującego prawnika na temat potencjalnej niezgodności z prawem kasowania całych wątków, co się tu ponoć praktykuje.
Nigdy nie byłem kibicem sportowych imprez, ale zaczynam rozumieć ten uczuć, gdy drużyna, której kibicujesz, postanawia sobie strzelić parę piłek do własnej bramki, bo tak.
--