nieprawdopodobne a jednak world of warcraft clasic bc staje się dostępny
Wróć do Nowości#41 Zuza
też mirage i nocny elf druid
klienta.
#42 mojsior
oo to ja mam drugą postać nocnego elfa tyle że huntera.
#43 AXM04
Jak wrażenia z łowcy, da się grać?
-- (mojsior):
oo to ja mam drugą postać nocnego elfa tyle że huntera.
--
#44 mojsior
oczywiście, nie gram nim za często, bo wole jednak walkę w zwarciu, ale raczej jest dostępna, zresztą znam parę osób grających hunterem, jedna z nich ma jakiś 70 poziom więc raczej się da.
Pety bez problemu da się ogarniać.
łowca jest fajny do solowwgo grania, bo zwierzaki sobie przywołujesz jako swoich pomocników.
Na początku łowca night elf jest lamerem, no takim słabiakiem, ale potem to jest jedna z potężniejszych profesji rangerowych.
#45 Zuza
No jaka drużyna się szykuje :D
klienta.
#46 AXM04
Wie ktoś może czy dni abonamentu / czasu gry się liczą całe dokładnie, czy kończy się, danego dnia o 00:00?
#47 AXM04
Nie mogę zmienić serwera.
Wchodze do gry, uruchamiam skrypt, rozpoznaje okno, mówi "main menu", idę do "switch server" strzałkami, rozwijam drzewo, klikam na "mirage raceway" i skrypt jakby się blokuje.
"can't connect to server" itd. i wraca mnie do menu głównego
#48 AXM04
sory za lekki spam, ale się wyjaśniło.
Jest "cyrograw z djabłem" to znaczy kontrakt z blizardem do zaakceptowania, tylko problem jest taki, że nie mogę nic innego kliknąc po za "exit game"
#49 Zuza
Mi siostra pomagała z tym cyrografem xd
klienta.
#50 AXM04
Tylko właśnie taki problem, że nawet nie moge tego myszką kliknąć, bo też próbowałem z osobą widącą.
-- (Zuza):
Mi siostra pomagała z tym cyrografem xd
--
#51 nuno69
Musisz skrolować kolkiem myszki az sie w koncu uda
#52 AXM04
Nawet bezpośrednie kliknięcia nie pomagają, próbowałem myszką normalnie i przez NVDA, ale nadal nic
-- (nuno69):
Musisz skrolować kolkiem myszki az sie w koncu uda
--
#53 AXM04
dobra, już nie ważne, działa xd
#54 Paulinux
Ustaw się na ostatniej linii tekstu umowy, i przescrolluj trochę myszką albo touchpadem i powtarzaj to aż do momentu, kiedy ta linijka nie będzie się zmieniała. Dopiero wtedy możesz kliknąć accept
#55 Paulinux
Zuza, Ty chyba nie jesteś u nas na raceway, bo nigdy Cię nie widziałam na piątce u nas na serwerze
#56 Zuza
Hmm? Wybierałam ten serwer. Na razie z graniem by było ciężko, bo ten komputer się nie nadaje
klienta.
#57 Zuza
@Paulinux: Zaraz sprawdzę z czystej ciekawości
klienta.
#58 AXM04
teraz pytanie, jak włączyć dodatki xd, bo miałem jakiś tam monit o tym, że nie zgodne itd. to kliknąłem, żeby wyłączyć, bo myślałem, że przez to nie moge tam nic zrobić
#59 pates
Dobra, ważne pytanie. Czy abonament działa jak typowy Netflix, czyli mam 30 dni i one przepadają, awet jak nie gram, czy liczy mi czas, w który gram?
#60 AXM04
jak netlix, xd
-- (pates):
Dobra, ważne pytanie. Czy abonament działa jak typowy Netflix, czyli mam 30 dni i one przepadają, awet jak nie gram, czy liczy mi czas, w który gram?
--