nieprawdopodobne a jednak world of warcraft clasic bc staje się dostępny
Wróć do Nowości#21 mojsior
dokładnie musi być kurtyna wyłączona no i warto poczytać plik tekstowy dołączony do tego skryptu, bo jego trzeba wgrac odpowiednio
#22 Zuza
Aa. No to mamy wyjaśnienie, czyli kurtyna. Wybaczcie ponownie :D
klienta.
#23 mojsior
pocieszające jest to że tylko do zakładania postaci i do przełączania się miedzy nimi jest ci ten skrypt potrzebny, na szczęście do gry takiej normalnej można go wyłączyć
#24 AXM04
Właśnie, jak to jest, dostępność ma tylko WoW classic, czy i WoW WoTLK?
#25 nuno69
WoW WOTLK to to samo co wow clasisc.
#26 Zuza
To znowu ja. Czytałam readme, zrobiłam jak mi kazali, wyłączona kurtyna, a mimo tego skrypt nie chce do mnie przemówić, poza switched to login. Potem mam dźwięk jakby chciał rozpoznać i cisza. Czy ma ktoś jeszcze pomysł?
klienta.
#27 Paulinux
Może podbij jasność na chwilę? Moja postać to Alutarda na przymierzu i Paulinux na hordzie.
#28 mojsior
a czy użyłaś właściwego skryptu dla języka angielskiego i dla eu?
#29 mojsior
acha upewnij się gdzie masz konto wow czy eu czy ameryka, bo to ma znaczenie, powinno być eu.
#30 Paulinux
Powinno w sensie żeby z nami zagrać. Ale zawsze możesz nas zbojkotować :D
#31 Zuza
@Mojsior: użyłam skryptu EU i angielskiego. I owszem europa musi być i jest
klienta.
#32 pates
Hm, zastanawiam się nad tym czy tego nie sprubować. Proste pytanie, warto czy nie?
#33 Paulinux
Powiem Ci że warto a potem się rozczarujesz i będzie na mnie :P
Mi gra sprawia dużo radości i można tam poznać fajnych ludzi. Ale wiadomo, nie wszystko jest dla każdego.
#34 Paulinux
No i teraz jest dużo usprawnień w modzie dzięki czemu dużo dostępniej się w to gra
#35 Zuza
Dobra. Działa :)
klienta.
#36 AXM04
Co było wkońcu problemem?
-- (Zuza):
Dobra. Działa :)
--
#37 Zuza
chcesz wiedzieć? Źle przeczytałam ten dokument. Trzebabyło z starter package do addons.
klienta.
#38 Zuza
No cuż, moja postać to ilter na przymierzu :D
klienta.
#39 Paulinux
Jaka klasa i rasa z ciekawości? U mnie szaman dreanei.
#40 mojsior
i jaki sever wybrałaś, my jesteśmy na mirage raceway.