Inne

w co inwestować pieniądze?

Started by balteam 128 posts last post 4 years ago Page 7 of 7

#121 Edited

Nie ma tak drogo, żeby nie mogło być jeszcze drożej. Zaczynam się przekonywać, że podejście Magmar nie musi być takie znowu tragiczne. Ukry wyjeżdżają do siebie wojować, już około 30% obsad na budowach niema. Z drugiej strony mamy w ciul uchodźców. Nie wiadomo, czy oni tutaj zostaną, czy nie, część na pewno tak. Pewne jest, że miłościwie nam panujący zamiast rozwiązać problem systemowo zaczną jak zwykle dosypywać kasiory ludziom na konsumpcję. Budget państwa robi się coraz mniej przejżysty. Słowem czeka nas inflacja i to galopująca oraz upadek wartości złotówki tak w perspektywie kilku, kilkunastu MC.
Kredyty robią się drooooogie. To nie ukry wynajmują teraz masowo mieszkania tylko ludzie widzący że nie dostaną zdolności.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

Bo nas przeraża cena jednego euro, która wydaje się kosmiczna, uwierzcie mi, to dopiero początek, dobrze to uargumentowałeś Cinkciarzu.
Wojna to pokój. wolność to niewola.
Ignorancja to siła. G. Orwell "Rok 1984"

Magmar, jak tam?
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.

#124 1 like

Nie straciłam, a pewnie zyskam.

Ale bolało na początku, przyznaj ;)

#126 1 like

Bolało, ale jak ktoś powiedziałjest to inwestycja długofalowa.

#127 1 like

Na doping dla Magumary. ;)
https://www.youtube.com/watch?v=-KvOIbBgK6Y&t=2972s
Trochę nie twoja działka, ale można wyłuskać ciekawe info.

#128 1 like

Można, wsłucham się w to w wolnej chwili, dzięki.