Nie ma tak drogo, żeby nie mogło być jeszcze drożej. Zaczynam się przekonywać, że podejście Magmar nie musi być takie znowu tragiczne. Ukry wyjeżdżają do siebie wojować, już około 30% obsad na budowach niema. Z drugiej strony mamy w ciul uchodźców. Nie wiadomo, czy oni tutaj zostaną, czy nie, część na pewno tak. Pewne jest, że miłościwie nam panujący zamiast rozwiązać problem systemowo zaczną jak zwykle dosypywać kasiory ludziom na konsumpcję. Budget państwa robi się coraz mniej przejżysty. Słowem czeka nas inflacja i to galopująca oraz upadek wartości złotówki tak w perspektywie kilku, kilkunastu MC. Kredyty robią się drooooogie. To nie ukry wynajmują teraz masowo mieszkania tylko ludzie widzący że nie dostaną zdolności.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.
____________Panu się zdaje, że życie polega na tym, żeby dorosnąć. Co? Być dorosłym; zdać egzamin; zadośćuczynić normom. A co to jest norma? Czy pan, jako psychiatra może mi odpowiedzieć? Co to jest norma? Nie może pan, bo to jest g**no.