Nowości

portmonde

Started by mojsior 109 posts last post 2 years ago Page 2 of 6

Masz trzy opcje
1; Kupić na JOLO tyle mikstur leczenia, ile się da i probowac przezyc te kilka tur.
2. Podkoksić postać i go zabić
3. Podbić się do levela 11 i nauczyć się tych sfer edmonda, zawsze to trochę coś da.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

A jak mam podbić się do poziomu 11? Książki które mogłam chyba przeczytałam. Reszta jest od wyższych poziomów.

Idź do sklepu pani Rusaac i tam są książki pokroju "podstawy magii", "magia bojowa" ITD.
- "Intelligence and wisdom is like jam. The less you have, the harder you're trying to spread it arround." - French proverb

Ja jedno zakończenie przeszłam. A co zrobić, żeby zwiększyć energię, bo jak pracuję jako mag to w pewnym momencie już nie mogę nic zrobić, bo się wyczerpuje.

musisz dodawać sobie karty im więcej kart tym więcej energii

A gdzie jest ten niższy port do którego muszę się dostać, żeby Margaretę zdemaskować? Byłam chyba wszędzie i nie widzę tego.

Kanały

Są na dobrą sprawę dwie rzeczy, które przeszkadzają mi w tej grze, bo poza tym to jest mój ideał.
Obydwie można naprawić patchami, więc wciąż mam nadzieję!
1. Jak chce sięzrobić grę na 100% to trzeba żmudnie grindować
2. Opisów walki jest stosunkowo małe. Powinny być bardziej krwawe i soczyste.
Poza tym gra, tak jak powiedziałęm jest idealna. Faktycznie, przemoc psychologiczna jest ostra, i dzieją sę tam rzeczy chore, ale znowu: opisów trochę mało.
Do Port Monde inflacja nie zapukała, ceny są przemyślane a na kasę trzeba na prawdę pracować.

A good news! dzisiaj port mondes 1.0 ujżało światło dzienne, są 4 przygody do przejścia, w czym odblokowujemy je po zdobyciu odpowiednich osiągnięć, także gra ma 3 przygody pełne, i jeden wolny tryb, gdzie jest wszystko odblokowane, ale są miejsca do odkrycia plus do tego po ukrywani przeciwnicy więc jest co robić.

zgadza się będzie grane, nie ma co, jak tylko uporam się z pewnymi zajeciami, wracam do portmonde

Tylko że jak mamy starego savea to se nie pogramy, musimy zacząć od nowa niestety.

Ta nowa przygoda jest fajna, czuję się jakbym grał na kodach xD.

#33 1 like

Ja mam stary zapis i jakoś mogę zagrać, bo mam odblokowane ponad trzy przygody.
Muzyka rap jest mądra i pouczająca i trzeba skupić się na przekazie.??

No ja nie mogę przez jednego kolegę co mi nagadał że zapisy nie działają i niechcący usunąłem. Możecie zatem szlachetni panowie przypomnieć mi gdzie mogę zarobić więcej kasy? w fabryce ledwo co już dostaje. próbuję z latarniami dusz ale ta pęka jak chcę zabrać więcej, niż jedną duszę.
Cholerne wstrętne sample w suno!

Szlachetny panie, w tej dzielnicy z fabryką jest też farma grzybów. Do tego trzeba dużo kart ale jest dużo hajsu z tego. Ewentualnie możesz tłuc szkielety w katakumbach i sprzedawać starożytne kosy, topory, nuecze, zbroje i inny syf ale ciężko jest to zrobić jako Francis - trzeba umieć dobrze grać.

ja siedziałem w pieczarkarni. Było dobrze na początku teraz to zaledwie 200 złociszy za oprużnienie 6 tych kopców.

No to tam masz siedzieć. Ty nie opróżniaj całych kopcótylko zbieraj grzyby za 2 i 3 karty. I pamiętaj o tym, żeby przynieść ze sobą pare antidotów. Znowu jak grasz jako Francis to jest dupnie trochę, bo tak to w gildii łowców przygód antidotum kosztuje 18, a tam w grzybiarni chyba 40

No ja 40 ale ja chyba zrezygnuję z francisa. Mam go dosyć. Wkatakumbach rozwalają mnie mistrzowie szkieletowi mimo, że mam małego żywiołaka błyskawicy. mam dosyć tego słabiaka.

Musisz przejść Francisem żeby przejść dalej. Które zakończenie chcesz robić?

odblokowałem złote jabłko teraz chciałem zrobić tajemnica szarego jeziora ale niemogę pokonać gargulców.